Şimdi Ara

Black Ops'tada bayrağımız yok ama fazlası olabilir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Black Ops'tada bayrağımız yok ama fazlası olabilir!!!

MW2 deki gibi yine bizi kayla almamışlar .

Hepimiz bunu yaparsak (avrupadaki kardeşlerimizide gözönünde bulundurursak) hertaraf ayyıldız olacak beeeelki birilerinin dikkatini buşekilde çekebiliriz diye düşündüm ama tabi bunu herkese yaptırmak zor olur

Silahımın üstünde harkulade duruyor Sırf buyüzden bu oyunu sevebilirim

• nasıl yapılıyor bu ?
  • 2 ad daire
    2 ad yıldız (komunist yıldızı olduğundan boşlukları kapamak için birini ters çeviriyosun)
    2 ad kare (biri arka fon için biri çerçeve)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbar_16 -- 17 Kasım 2010; 12:21:26 >
  • Bizi kaale almayın ülkelerden nefret ediyorum zaten.Cod serilerini hep oynuyorum.Ama ABD nin olduğu için bu oyunu hep korsan kullanıyorum.Ne zaman Türkiye'yle ilgili bir yer olursa o zaman orjinale yönelirim.Vietnam bölümü bile var.Bi bizimle ilgili bir bölüm yok.Müslümanız o yüzden takmıyolar bizi...
  • Mesajım bulunsun:)
  • gelip bizim askerlerimizi öldürmeleri hoşuna gider mi?

hani desen bir bölümde türklerle birlikte dağa çıksak da terör örgütüne saldırsak
    ama cod nedense günümüzde geçen oyunlarında hep kurgusal gerçekçilik bulunduruyordu
    moh gibi direk talibana karşı savaşmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

gelip bizim askerlerimizi öldürmeleri hoşuna gider mi?

hani desen bir bölümde türklerle birlikte dağa çıksak da terör örgütüne saldırsak
    ama cod nedense günümüzde geçen oyunlarında hep kurgusal gerçekçilik bulunduruyordu
    moh gibi direk talibana karşı savaşmıyoruz

işine gelmez abd nin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSword

Mesajım bulunsun:)

Aynen :)
  • vallahi blizzard oyunlarını türkçeye çeviriyormuş, bunlar artık hiç umrumda bile değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.