Şimdi Ara

Black Ops hikayesi hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
15.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

vortukadan kaçarken reznovun ölmesinden kasıt hani bi araçla gidiyoruz sonra biz o araçtan bi trene atlıyoruz reznov ise devam diyo o sahnenin devamındamı reznov ölüyo yoksa bahsettiğim kısım başka bi bölümdenmiydi zira hayal meyal hatırlıyorum daha 3-4 saat bitirmiş olmama rağmen bölümleri anlaşılan bi kez daha bitirmek şart

hah işte biz trene atladıktan sonra reznov arabayla devam ediyor sonra arkasındakiler yetişiyor ona orada reznov ölüyor.

hee teşekkürler hocam gerçektende çok karışık bir ama bir o kadarda harika bir hikayesi varmış.

cod farkı

• Yorumları okumadım spoiler olmasın diye şimdi bitirmeyen biri için konuyu özetlermisiniz Yani oyuna kübada başladım vietnama gittim en son 2. dünya savaşında reznov olarak gittiğimiz yerde kaldım oyunun kabaca özeti nedir buraya kadar
  • en iyi senaryolu cod oyunuydu bence
  • ulan ne oyundu abı ya yalan,halusunasyon ihanet baooov mw2 den sonra en begendigim oyun :) Hikayesinde biraz çelişkiye düştüm _Lechero_ kardeşim fidel castroyu oldurdugumuzu sanıp baskasını olduruyoruz demıssın ya o bolumde ya bn anlamadım yada sen dogru soyluyorsun castroyu oldurduk ya bız :D
  • senaryosu 1 numara bnce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Şimdi mason amerikaya karşı beyni yıkanıyor ve sonunda amerika bunu tutuklayıp sorguya çekiyor. Sorguda da analtırken biz de mason'ın geçmişini oynuyoruz değil mi?

tam olarak öyle denemez. evet geçmişi oynuyoruz ama geçmişte olduğu şekliyle değil mason ın anlattığı şekliyle. mesela staineri reznov öldürdü diyor mason, ama aslında o öyle zannediyor. gerçekte kendisi öldürüyor.

Ne karışık oyunuymuş bu yahu. İngilizcem var çok iyi olmasa da anlayabiliyorum aslında ama türkçe yaması çıksa çok daha iyi olur

Dostum Reznov sovyetler için çarpışırken aslında sovyetlerin nazilerle iş birliği yaptığını öğreniyor nova 6 için.(Reznov olarak oynadığımız karlı alanda donmuş bir gemi basıyorduk hani , sonra o nazi doktoru kurtarınca reznov kıllandım felan diyordu yanındakilere).Ve bu en son boğarak öldürdüğümüz eleman o zehiri kendi emrindeki kişilere uyguluyor ilk ve bizi o gemiye kapatıyor.Reznov'un berlinden arkadaşı orda hayvan gibi can çekişerek ölüyor ama biz kurtuluyoruz.Hatta orda diyor keşke berlinde ölseydi felan diye vs hatırlarsın adam cama vura vura ölüyor zehirden.Sonra Reznov'da intikam almak için dönüyor hapishaneye.Orda bizim beynimizi yıkarlarken Reznov araya giriyor ve kendisi için programlıyor bizi.Biz aslında Kennedy'i öldürecekken diğerlerini değişiyoruz.Ama oyunun sonuda ufak bir espri ile bitirilmiş , kennedy suikasti öncesi görüntüler gösteriyorlar ve bizde aradayız yani suikaste ufak bir gönderme :) Zaten boğarak öldürdüğümüz adama ''bana başkanımı öldürtmeyi denedin'' diyoruz adamda imalı bir şekilde bakıp ''denedim mi ?'' diyordu.

Bu reznov bizi hapishaneden çıkardı ya bu reznov'un asıl amacı neydi? Bizim güvenimizi kazanıp oyununa dahil etmek mi? Başka soru sormayacağım henüz çok bölüm oynamadım bitirdikten sonra 2. kez oynarım o zaman taşlar oturur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmashMyPs3 -- 14 Kasım 2010; 21:39:15 >

• en basit haliyle anlatmaya çalışayım,
    castroyu öldürmeye kübaya gidiyoruz,castronun ikizini öldürüyoruz,bölüm sonunda ekibimiz kaçıyor biz yakalanıyoruz,castro özel birlik askeri olduğumuz için bizi steiner,dragovich ve krevchenko'ya hediye veriyor.bunlar da vortukaya bizi kapatıyor ve günün birinde ameliyathane gibi bir yerde amerikan başkanı kennedy'i öldürmek için beynimizi yıkıyorlar.biz hala oradayken aynı hapishanede tutulan reznov da intikamını almak için beynimizi yıkıyor

hapishaneden kaçarken biz trene atlayıp kurtuluyoruz ama reznovun önünü kesiyorlar ve öldürüyorlar.ama reznov da beynimizi yıkadığı için ve mason hafiften tırlatmış olduğu için hala reznov görüyoruz.her sen ölmemiş miydin?diye sorduğumuzda da reznov yok kaçtım felan diyor

özel birliklerin görevi ise steinerı yakalayıp nova 6 projesinin nerede olduğunu öğrenmek.fakat gidip reznovla beraber steinerı öldürüyoruz ama hudson ve weaver ile oynadığımızda reznovun olmadığını,mason'ın reznov gibi davrandığını görüyoruz.en son hudson bizi sorgu odasından çıkarıp gerçekleri anlatıyor ve mason da projenin rusalka adlı gemide olduğunu hatırlıyor.gidip son adamı da öldürüyoruz.hem reznov hem cia kazanıyor.

ama arada mason büyük bir ihtimalle kennedy'i öldürüyor...

• Biz Castro'yu ne ara öldürdük oyunu bitirdimde aklımda değil ? Hani birde kadın vardı yanında o zaman mı ?
    [ 2.Kez oynamak şart ]
  • evet mkt orda castronun ıkızını oldurmusuz o bolum sonundada castro steıner krachevnko fılan bızı yakalıyo :D
  • FIGHT CLUB seziyordum ve nitekim benzer ilerleyiş sürdü. Hayali bir adamı kafamızda canlandırarak yolumuza devam ediyoruz ve Mason 'un beyni yıkandığı için yanlış işler yapıyoruz ve sonunda gerçek ortaya çıkıyor. Kenndy cinayetide sondaki videoda gözüküyor Beklenmedik bir sonla karşılaşmak şaşırtıcı oldu.
  • vay be harbidende süper bi hikaye yazılanları okudukça hayranlığım katlanıyo ve şimdi oyuna giriyorum.Sıfır kasma için grafikleri iyice kısıyorum ve veterana alıyorum.Hadi bana koalylıklar dileyin
  • ya kafam karıştı :D
    şimdi reznov vietnama gelmiş miydi yoksa hapishaneden kaçarken ölmüş müydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

ya kafam karıştı :D
    şimdi reznov vietnama gelmiş miydi yoksa hapishaneden kaçarken ölmüş müydü?

http://forum.donanimhaber.com/m_44476994/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44476994
  • Dimitri ve Reznov'u özleyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgrand

Dimitri ve Reznov'u özleyeceğim...

Reznov hak yoluna gitti o neyse ama Dimitri... pisi pisine
  • Oyunu bitiemedim ya hudsonun bizi yere atıp silah tuttuğu sahnede oyun takıldı kaldı
  • Konu acayip spoiler içeriyor ama
  • Oyunun son videosuna dikat edeniniz var mı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ben de bitirdim şimdi senaryo ne iyi ne kötü. Reznov'un altından bir şey çıkacağı belliydi zaten. Ama ilk cod 4 e göre senaryo iyiydi.

Pardon ama daha ne bekliyordun?

@Dead Silence
    Mason Kennedy'i öldürüyor.
    Hatırlarsan son bölümde Dragovich'in boğazını sıkarken 'senin yüzünden kendi başkanımı öldürmeyi denedim' gibisinden bişeyler söylüyor.Dragovich'de 'denedin mi?' diyor.O sırada anlamamıştım ne demek olduğunu.Ama en son fotoğrafı da görünce herşey yerine oturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişi Dökülen Nijeryalı -- 15 Kasım 2010; 21:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Oyunun son videosuna dikat edeniniz var mı:)

söylemeyelim dikkat etsinler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.