< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (56. sayfa)

-
-
hayır gayet normal beğenen de var beğenmeyende.
-
Arkadaşlar oyunu satmek devretmek isteyen varmı ps5 de oynuyorum ama PC de denemek istedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani arada sırada kendini oynatıyor ama böyle devamlılık sağlayamadı bende bu arada fallen loong bossu epey uğraştırdı uzun süredir en çok uğraştığım bosslardan biri oldu ama geçtim.
Sen Erlang’a gel hele bi Yellow Loong neymiş ki diyeceksin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son güncelleme ile PS tarafında oyuna Türkçe dil desteği eklendi.
https://www.heishenhua.com/news/detail?id=149www.heishenhua.com
Bu güncelleme kademeli olarak diğer platformlar için de gelecekmiş.Steam'e henüz bu güncelleme gelmemiş.
-
güzel hareket.
Şuan Epic Games Resmi Türkçe altyazı eklendi.
-
Oha çok iyi sürpriz oldu bu. Şöyle yüzde 20 falan indirime girse alınır o zaman kış indiriminde.
-
Ps de yok daha gelmemiş Türkçe
evet para harcanacaklarda ilk sırayı kaptı
-
-
Türkçe dil desteği eklendiğine göre 30 dolara düşse de alsam :)
-
Bu oyuna dlc geleceği söyleniyordu ne zaman gelir acaba. Hazır Türkçe de gelmiş dlc öncesi bi tur daha bitirmek lazım.
steam de hala yok galiba TR altyazı güncellemesi değil mi?
-
Dediğim gibi Astro Bot aldı ödülü. Farketmez, benim için bu yılın şampiyonu kendisi.
-
Steam güncelleme geldi.
haritada rotayı takip etme olayı yok sanırım pinlediğimiz bir yeri. sürekli haritayı açmak zorunda kalıyoruz. kullanışlı olmamış.
-
Oyuna daha indirim gelmedi hiç biraz abarttılar sanki.
-
Steam sürümüne 1 saat önce de Koleksiyon Kartları eklenmiş. 10 cent olması üzdü tabii.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X