Şimdi Ara

Black Knight (2023) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu: Kirliliğin çok şiddetli hale geldiği ve hayatta kalmanın tek yolunun teslimat hizmetlerine dayandığı distopik bir geleceği konu alıyor. 2071 yılında hava kirliliği o kadar şiddetli bir hale gelirki nüfusun sadece yüzde 1'i hayatta kalır. Ayrıca insanlar arasında katı bir sosyal sınıf oluşur. Bu sorunlar nedeniyle paket teslimat hizmetine bağımlı olan insanlar ve parselleri hırsızlardan koruyan şövalyeler bir arada yaşamaktadır.

Dizi, 2023'te yayımlanacak.

Aktör Kim Woo Bin için ikinci Netflix çıkışı. Popüler model ve oyuncu daha önce The Heirs ve School 2013 ve Uncontrollably Fond gibi dizilerde rol almıştı. 2016 yılında kansere yakalandı 2020'e kadar kanserle mücadele etti. Ayrıca en son Netflix Our Blues dizisinde rol aldı.

2010 yılında ilk oyunculuk çıkışını yaptığından beri, TV kişiliği Esom sadece beş dramada rol aldı ve Black Knight'ı Netflix için ilk ve genel olarak altıncı dizisi olucak. Esom en son Taxi Driver dizisinde rol almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 11 Kasım 2022; 21:42:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Black Knight (2023): Netflix'in Yeni Fantastik Macera Filmi

Netflix'in en yeni fantastik macera filmi Black Knight, beklenen çıkışını yaptı. Film, karanlık ve tehlikeli bir dünyada geçen büyüleyici bir hikayeyi konu alıyor.

Black Knight Konusu

Black Knight, 14. yüzyıl İngiltere'sinde geçiyor. Kendine güvenen genç bir silahşör olan Sir Baldwin, kaderin onu bir direniş hareketine çekmesi ve karanlığın güçlerine karşı savaşmasıyla çalkantılı bir yolculuğa çıkar.

Black Knight Yorumları

Black Knight'ın ilk izleyicilerden aldığı yorumlar karışıktır. Bazı izleyiciler filmi sürükleyici ve eğlenceli bulurken, diğerleri hikayenin klişe olduğunu ve oyunculuğun zayıf olduğunu belirtiyor.

Black Knight 2023 Yorumları

2023 yılında gösterime giren Black Knight, Netflix'in en çok tartışılan filmlerinden biri haline geldi. Filmin görsel efektleri ve aksiyon sahneleri övgüyle karşılanırken, senaryosu ve karakter gelişimi bazı eleştiriler aldı.

Black Knight Yorum

Black Knight, fantastik macera türünü sevenler için eğlenceli bir kaçış sağlar. Film, büyüleyici bir dünya, ilgi çekici karakterler ve bol miktarda aksiyon sunuyor. Bununla birlikte, klişe bir hikayeye ve zayıf oyunculuğa hazırlıklı olmalısın.

Sonuç

Netflix'in Black Knight filmi, izleyicilere sürükleyici bir fantastik macera deneyimi vaat ediyor. Filmin görsel efektleri ve aksiyonu göz alıcı olsa da, hikayesi ve karakterleri beklentilerin altında kalabilir. Black Knight'ı izleyip izlememe konusunda karar vermek, kişisel tercihlerine ve fantastik türüne olan ilgine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu çok ilginç ve gerçekçi. Pandemi döneminde biz ülke olarak pek hissetmedik ama batılı ülkeler kargo/paket teslimat hizmetlerine bağımlı oldular. Bana oldukça ilginç gelen şey milyonlarca insanın evinden hiç çıkmadan yaşamaya bu kadar istekli olması oldu. İnternet su ve yemek ver, bu insanlar aylarca güneş yüzü görmemeye razılar. Bu forumda da böyle bi sürü insan olduğuna eminim. Bence çok üzücü bir durum bu. İnsanın geleceğinin çok izole ve sıkıcı olacağına dair ipuçları veriyor. Zukerberk'in Metasına da küfür etmiştim evet. Evden çıkmadan dağa tırmanacaksınız diyor adam. Gelecek sahiden de böyle olacaksa eğer batsın öyle gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 11 Kasım 2022; 23:3:31 >
  • Konusu benim de aşırı ilgimi çekti geçen seneden beri bekliyorum son zamanlarda Kore içerikleri fazlasıyla tükettiğim için böyle beklediğim dizilerin konularını artık açarak sizlerle paylaşmak da istiyorum çok fazla dizi geliyor ama hepsi ilgimi çekmediği için onları pas geçiyorum maalesef.

Dediğiniz şey hastalık Japonca da bunun adı vardı hocam. Evden çıkmama hastalığı hatta böyle yaşayan çok varmış. Aslında bende böyle gibiyim şu aralar ama dışarı da çıkmaya mecburum spor ile uğraştığım için düzenli olarak gitmem gerekli.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.