Şimdi Ara

Black Desert Online (PS4 Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
2
Favori
27.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende almayı düşünüyorum, pc de 200+ devirmiştim ama ps4 alınca pc ye bakmaz oldum. Oynanış olurak çok zorlanır mıyım ve 90 liraya değer mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl `teso` oynadıktan sonra büyük bir hevesle aldım. daha önce `tera online` ve neverwinter` da oynadım ama karşılaştırmamı eso ya kıyasla yapacağım, alacak arkadaşlarım için umarım bir bilgi verir.
    şu an 20 levelim ama karakter uyanıp ilerledikçe buraya yazmaya yine devam ederim.
    Öncelikle belirteyim ps için Türkçe değil. Ben pvp sevmediğim için pve uygun olan tamer karakteri ile başladım, aksiyon için eso da ki ön ve arka panel skilleri ile hareket etmeye nazaran combo yapıyorsunuz. Bu açıdan öğrenmesi zor ve skilleri tanıması zaman istiyor, hâlâ hangi skili ilk hangisini sonra yapacağım anlamadım. Mesela eso da önce alan saldırısı çeker, sonra zehir ve ateş gibi dot atar hançeriniz ile saldırır, tuzak kurar, arka panele geçer...vs.
    Skill ağacı yok, kalkan yada büyü gibi savunması olmayan bir karakter için hangi pasifleri açabilirim göremiyorum.
    Herşey karman çorman, bilgi edinmek zor. Hatta şu 20 levelde gidip de bir zırh yada silah dahi almadım.
    Tam bir hikaye yada görev silsilesi yok, bodoslama gidiyoruz bakalım. Settings kısmı yetersiz, bir görüntü ayarları yapayım diyorum sadece gamma var ve o da çok etkili değil. Çevre çok beyaz yada çok karanlık, göz ağrıtıyor.
    Grafikler sinir bozucu, npc texturleri geç yükleniyor, uzaylı gibi gezen bir karakterin arkasından bir kaç saniye sonra fıstık gibi kız çıkıyor. Ve fps sık sık düşüp göz yoruyor, bazı sahnelerde kilitleniyor.
    Bir alandaki düşmanı kesmek zahmetli, çünkü ölüp ölüp diriliyorlar. 30 saniye önce kestiğimiz grup bir bakıyorsun daha görev bitmeden geri gelmiş. Ne uğraşayım dedirtiyor. Tamam eso da da öyle fakat bunun yani yeniden spawn olmasının uzun bir süresi var.
    İçerik açısından zengin, dünya çok büyük. Uyanışa kadar gider ve bırakırım büyük olasılıkla ondan sonra haberleri takip ederim baktım düzelmiş devam ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafikler çok mu kötü hocam, tavsiye eder misin 90 liraya? İndirimdeyken şeytan giriyor aklıma sürekli alıcam gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ...BeDo...

    Grafikler çok mu kötü hocam, tavsiye eder misin 90 liraya? İndirimdeyken şeytan giriyor aklıma sürekli alıcam gibi
    Eso'dan geçiş yapacaksan önermem kardeşim. O akıcılık falan yok, renkler aşırı canlı ve parlak. Siyahlar çok koyu. Monitörümün modlarının her birini denedim, kiminde renk renk ayarları düzelttim ama çare olmadi çok göz yoruyor. İlk defa oynayacaksan ücretsiz olan tera online a bir göz at, çevre tasarımı, icerik ve grafikler olarak az çok benziyor. Tera yı seversen bunu da hatta daha çok seversin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eso hiç oynamadım, pc de 200+ bdo deneyim var ama konsolcu olduktan sonra birde konsolda oynamak istedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ...BeDo... kullanıcısına yanıt
    Ben pc oyuncularının videolarını izleyerek heveslendim ve aldım. Pc ile ne grafik kalitesi olarak ne de arayüz ve HUD yerleşimi olarak alakası yok. Bambaşka bir şey, sanki ilk sürüm bdo yu önümüze koymuşlar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah öyle niye bi saçmalık yapmışlar. Sağol hocam çok kararsızım hala işten sonra karar vericem bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok sağol hocam şeytana uymadan duruyorum şuanlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XANTOS-07 kullanıcısına yanıt
    Aradığım yorum :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de uzun süredir almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Sanırım bu tarzda ESO gibi kaliteli oyun yok. ESO her yönüyle eleştirilebilir ama konsolda sunduğu oynanabilirlik, grafik ve optimzastonu gerçekten çok başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Eso aldım bende konsol için. Yükledim girdim 10 dak dayanabildim çağın çok gerisinde. BDO konsolda şuan çok sorunlu çok hızlı koşunca bazen oyun önüne görünmez bir duvar çekiyor daha ileri gidemiyorsun çünkü ilerideki cisimleri daha modellememiş oluyor. Fakat dün bir güncelleme geldi 3 küsur gb lık. Bu sorun bir nebze düzeldi gibi. Mesela 4k hdr moduna alamıyordum oyunu fps droplar yüzünden. Güncellemeden sonra 4k ya aldım oynayabiliyorum şuan. Oyun konsola yeni çıkmış bir oyun bu şekilde bakmak lazım. Yani pc deki ile falan kıyaslamamak gerek. Yavaş yavaş düzelecek. Daha pc deki classların yarısı yok konsolda mesela. Oyuncu kitlesi çok daha kaliteli pc ye göre. Ben 4 gündür oynuyorum 44 oldum balıkçılık ticaret kasıyorum arada bi gidip görevleri eritiyorum. İndirimdeyken alın derim. Ha grafikleri tabiki pc deki gibi değil ama gayet yeterli bence.

    Edit: Az önce oyundayken GM girdi ve rahat 1 saat chattan playerlar ile konuştu tavsiyeler aldı notlar aldı soruları cevapladı. Bu bile oyuna artı puan sağlıyor benim için

    Bir Edit daha: Bir gm gidiyor bir gm geliyor :) başka bir gm geldi bu kez bende sohbet ettim. Daha doğrusu bir problemi bildirdim. Gemilerin oto pilot özelliklerinin kötü olduğunu düz gidemediklerini söyledim ve kendiside not ettiğini söyledi. Evet problemler var fakat ilgi alaka gerçekten çok güzel. Black Desert Online (PS4 Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanems -- 8 Kasım 2019; 6:41:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Bdo yu aldım akşam deneyip izlenimlerimi söylerim ama esoyu pc de denediğimde hoşuma gitmemişti sizce yine bir şey vermeli miyim konsolda ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanems

    Geçenlerde Eso aldım bende konsol için. Yükledim girdim 10 dak dayanabildim çağın çok gerisinde. BDO konsolda şuan çok sorunlu çok hızlı koşunca bazen oyun önüne görünmez bir duvar çekiyor daha ileri gidemiyorsun çünkü ilerideki cisimleri daha modellememiş oluyor. Fakat dün bir güncelleme geldi 3 küsur gb lık. Bu sorun bir nebze düzeldi gibi. Mesela 4k hdr moduna alamıyordum oyunu fps droplar yüzünden. Güncellemeden sonra 4k ya aldım oynayabiliyorum şuan. Oyun konsola yeni çıkmış bir oyun bu şekilde bakmak lazım. Yani pc deki ile falan kıyaslamamak gerek. Yavaş yavaş düzelecek. Daha pc deki classların yarısı yok konsolda mesela. Oyuncu kitlesi çok daha kaliteli pc ye göre. Ben 4 gündür oynuyorum 44 oldum balıkçılık ticaret kasıyorum arada bi gidip görevleri eritiyorum. İndirimdeyken alın derim. Ha grafikleri tabiki pc deki gibi değil ama gayet yeterli bence.

    Edit: Az önce oyundayken GM girdi ve rahat 1 saat chattan playerlar ile konuştu tavsiyeler aldı notlar aldı soruları cevapladı. Bu bile oyuna artı puan sağlıyor benim için

    Bir Edit daha: Bir gm gidiyor bir gm geliyor :) başka bir gm geldi bu kez bende sohbet ettim. Daha doğrusu bir problemi bildirdim. Gemilerin oto pilot özelliklerinin kötü olduğunu düz gidemediklerini söyledim ve kendiside not ettiğini söyledi. Evet problemler var fakat ilgi alaka gerçekten çok güzel.
    Eso yu bende beğenmemiştim pc de yavan gelmişti. Attığınız resimdeki ilgi alaka çok güzel milleti salıp gitmemişler, akşama oyundayım inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Oyuna ve skillere alıştım diye bilirim, şimdilik iyi gidiyor ama hala şu dinamik kontrast yada adaptif parlaklık gibi çalışan görüntüye çözüm bulamadım. Okuduğum kadarıyla başka kullanıcılar da bu durumdan şikayetçi. şayet konsol ayarları ile alakalıysa bunu düzeltecek ayar hangisi bilen var mı? monitörde hdr olmadığı için hdr kapalı zaten.
    örneğin:
    Black Desert Online (PS4 Ana Konu)
    Black Desert Online (PS4 Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 8 Kasım 2019; 15:55:6 >




  • Archer karakteri ile oynamayı düşünüyorum ben oda daha çıkmadı. O yüzden şimdilik wizard ile full hotspot balıkçılığı yapıyorum açık denizde. Para kasıyorum archer gelene kadar. Varsa benim gibi ticari oynayan haberleşelim mutlaka

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar bende ps4 için standard alıcam. Fakat standard 90 lira ultimate 295 lira. Bir dünya ıvır zıvır veriyor ultimate ile. 90 liralık paketi alırsam pişman olur muyum, eksikliğini oyunda çok hisseder miyim? 205 lira fazladan vermek akıl işi gelmiyor bana. Daha önce bdo oynamadım bunuda belirtmiş olayım.
  • Aktif bir guild, discord grubu varsa katılmak isterim.
  • PS4 görüntü ayarlarında rgb aralığı ve dinamik renk çıkisi ayarı var bunları otomatikte değil ise otomatiğe alır mısın çünkü bir tanesi siyahlari iyice siyah yapıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için sağol kardeşim, rgb ayarları otomatik olarak görünüyor. Oyunu sildim, baştan indiriyorum, bir umut belki düzelir.
    Şu da biraz önce çektiğim oyun içi görüntüsü:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 12 Kasım 2019; 8:26:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir sıkıntının oldugu. Acaba bu Xbox versiyonunda da varmı ? Varsa şayet oyunun genel görünümü böyledir o zaman duzelmeside mümkün olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.