Bildirim
Black (2005) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
quote:
Orijinalden alıntı: Bolivya
Dün akşam izlemiştim, bana nedense pek öyle aman aman film gibi gelmedi, gereksiz yere acı sahneleri vardı, çoğu yerde de nedense abartı geldi bazı sahneler, mesela
bence aman aman bir film değil, bazı repikler güzel ama olmamış bana göre, çok fazla acı pompalamışlar, bizim eski arabesk filmlerini anımsatmış,
fikrine saygı duyuyorum ama merak ettim en sevdiğin dram filmi hangisi?
Neden merak ettin hocam?_____________________________
-
-
quote:
quote:
quote:
Dün akşam izlemiştim, bana nedense pek öyle aman aman film gibi gelmedi, gereksiz yere acı sahneleri vardı, çoğu yerde de nedense abartı geldi bazı sahneler, mesela
bence aman aman bir film değil, bazı repikler güzel ama olmamış bana göre, çok fazla acı pompalamışlar, bizim eski arabesk filmlerini anımsatmış,
Neden merak ettin hocam?
Farklı bir şekilde eleştirmişsin filmi yani kimsenin takılmadığı noktalara takılmışsın, o yüzden hangi filmi sevdiğini ,tarzını merak ettim._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden merak ettin hocam?
Farklı bir şekilde eleştirmişsin filmi yani kimsenin takılmadığı noktalara takılmışsın, o yüzden hangi filmi sevdiğini ,tarzını merak ettim.
Film'e kötü demiyorum, iyi film izlenebilir ama gereksiz yere şişirildiğini düşünüyorum, salya sümük şekinde ağlanacak şekilde bir film değil, ayrıca abartı derece de dram pompalanmış, vermek istediği mesaj güzel ama biraz daha sade olabilirdi, dram'ı da tür olarak severim ama böyle zorlama işler bana göre değil ne yazık ki, Hint sinemasıda bu işi iyi yapıyor kabul edelim,_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden merak ettin hocam?
Farklı bir şekilde eleştirmişsin filmi yani kimsenin takılmadığı noktalara takılmışsın, o yüzden hangi filmi sevdiğini ,tarzını merak ettim.
Film'e kötü demiyorum, iyi film izlenebilir ama gereksiz yere şişirildiğini düşünüyorum, salya sümük şekinde ağlanacak şekilde bir film değil, ayrıca abartı derece de dram pompalanmış, vermek istediği mesaj güzel ama biraz daha sade olabilirdi, dram'ı da tür olarak severim ama böyle zorlama işler bana göre değil ne yazık ki, Hint sinemasıda bu işi iyi yapıyor kabul edelim,
anladım valla bencede bir kaç mantık hatası vardı filmde ama ben bunları düşünmeden izlediğim hayatımda beni ağlatan tek film oldu, bence şişirilmiş bir film değil eseratin bedeli gibi filmler şişirilmiş filmlerdir bu filmleri herkes bilmez bu sitede filan biliniyor orası ayrı, neyse yorumların için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 27 Mayıs 2012; 17:52:06 >_____________________________
-
bende izleyebildim filmi sonunda...bu filmi her insan anlayamaz hayatta belli olgunluğa ulaşmış olmak gerekir öncelikle.
senaryo,oyunculuk,kurgu ve filme verilen emek gerçekten 4-4 lük..filmle ilgili söylenecek tek olumsuzluk varsa oda
_____________________________ Imzamdan önce su çalismayan imza sistemini bir yenileseniz... -
çekelim bakalım dram da lazım.Bu sıcakta izlemem o ayrı _____________________________ -
bluray çıkmış. _____________________________ -
Felaket ya, felaket bir film. Allahtan film boyunca filmin başı kadar dramatik gitmedi yoksa felç geçirebilirdim. Ağlatabilecek bir film. Fazla duygusalsanız uzak durun derim. Kısacası çok iyiydi
Hele ki bir sahne vardı
8/10
Ayrıca tek kızdığım sahne
_____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
Felaket ya, felaket bir film. Allahtan film boyunca filmin başı kadar dramatik gitmedi yoksa felç geçirebilirdim. Ağlatabilecek bir film. Fazla duygusalsanız uzak durun derim. Kısacası çok iyiydi
Hele ki bir sahne vardı
8/10
bende filme bayıldım...sanırım o sahnede
9/10_____________________________
bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: alfa1802
quote:
Hele ki bir sahne vardı
8/10
9/10
Töbe yarabbim ya ondan da mahrum kalsın bir zahmet. Üniversiteye bile girdi. Yediği önünde yemediği arkasında. Şehvet de eksik kalsaymış. Hayır gülesim geldi o sahnede afedersin, kendimden utandım._____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
-
quote:
quote:
quote:
Hele ki bir sahne vardı
8/10
9/10
Töbe yarabbim ya ondan da mahrum kalsın bir zahmet. Üniversiteye bile girdi. Yediği önünde yemediği arkasında. Şehvet de eksik kalsaymış. Hayır gülesim geldi o sahnede afedersin, kendimden utandım.
[simage]http://www.oguztopoglu.com/2012/03/tam-aydnlancam-bir-gulme-geliyor-tovbe_21.html[/simage]_____________________________
bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!
-
quote:
quote:
quote:
Hele ki bir sahne vardı
8/10
9/10
Töbe yarabbim ya ondan da mahrum kalsın bir zahmet. Üniversiteye bile girdi. Yediği önünde yemediği arkasında. Şehvet de eksik kalsaymış. Hayır gülesim geldi o sahnede afedersin, kendimden utandım.
Bunları bu kadar rahat söyleyebiliyorsun yani.Helal olsun be kardeşim.Sadece film olmasına rağmen bu hayatı yaşamak zorunda kalan binlerce insan var.Aşktan mahrum kalmanın çok ufak bir şey olduğunu mu sanıyorsun?Sahneyi beğenmedin eyvallah da, son yazdığın şey hiç düşünülmemiş bir şeydi bana sorarsan._____________________________
-
Beyler önceki yorumları okumadım, soracağım soru sorulmuş olabilir
Film deki çocuk o rolü nasıl yapıyor?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: shipp12
Film deki çocuk o rolü nasıl yapıyor?
çip takıyorlar_____________________________ Bilincin her türlüsü hastalıktır. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
quote:
quote:
quote:
Hele ki bir sahne vardı
8/10
9/10
Bunları bu kadar rahat söyleyebiliyorsun yani.Helal olsun be kardeşim.Sadece film olmasına rağmen bu hayatı yaşamak zorunda kalan binlerce insan var.Aşktan mahrum kalmanın çok ufak bir şey olduğunu mu sanıyorsun?Sahneyi beğenmedin eyvallah da, son yazdığın şey hiç düşünülmemiş bir şeydi bana sorarsan.
Kardeşim aynen, biraz yanlış kelimeler seçtim ama durum bu. Bu konu üstüne yorum yapmak istemiyorum._____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
-
quote:
aynı şeyi bende çok merak ettim..eğer o bi rol yeteneğiyse çocuk oscar lık_____________________________
bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!! -
quote:
quote:
aynı şeyi bende çok merak ettim..eğer o bi rol yeteneğiyse çocuk oscar lık
Sen oscarı çok yanlış anlamışsın.
O ödül, gözünü arkaya çevirebilenlere verilmiyor._____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X