Film'e iki saat boyunca gözlerimden akan yaşlarla eşlik ettim
İndiriyor bakalım nasıl bir filmmiş.Bari yanlızken izleyeyim de oda arkadaşıma dalga konusu olmayayım.
Mükemmel ötesi bir film,
arkadaşlar farklı kültür sineması diye önyargı ile yaklaşmayın mükemmel.
Gerçekten mükemmel bir film. Beni gerçekten ağlatan ilk film.
Oldukça güzel bir filmdi katılmamak elde değil. Böyle bir kızınız ya da oğlunuz olursa siz ne yaparsınız ?
XviD - MixviD el mahkum indiriyoruz. Sonuçları yazarım buraya.
quote:
Orijinalden alıntı: ghost
XviD - MixviD el mahkum indiriyoruz. Sonuçları yazarım buraya.
Hocam görüntüye çokta takılmamak lazım.Yani filmde özel efektlerle süslenmiş bir ortam olmadığı için izleyebilirsin.
harika bir film
3 idiots ile blackten sonra hint sinemasına bakış açım değişti .kesinlikle bu filmleri izlemelisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: principino 3 idiots ile blackten sonra hint sinemasına bakış açım değişti .kesinlikle bu filmleri izlemelisiniz
Kesinlikle katılıyorum...
Harcadığınız her saniyeye fazlasıyla değecek şiirsel bir film bu.. Özellikle giriş sekansı ve tek tek bütün oyunculukları beni çok etkiledi.. Bu forumlarda bahsini açan arkadaşıma'da, belki bir çok insanın bu orjinal filmle tanışmasına vesile olacağı için teşekkür ederim...
Konu Dışı'nda gördüm önerilmiş akşama doğru izleyeceğim.
Ben de tavsiyeler üzerine izledim , beğendim.Pek ağlatmadı ama bir kaç damla gözyaşı da döktük sayılır (Filmde verilen duygusal tepkinin o anki psikolojik ve fiziksel durumla da alakası var belli ki bu film için havamda değildim)
filmin türkçe dublajını bulamadım arkadaşlar.link verebilir misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: samet_b
yinede sen bilirsin ama lutfen dublajli izleme gercekten filmi ölduruyor, oyunculugun icine ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
quote:
Orijinalden alıntı: samet_b
yinede sen bilirsin ama lutfen dublajli izleme gercekten filmi ölduruyor, oyunculugun icine ediyor.
Kesinlikle katılıyorum, bence her film orjinal dilinde izlenmeli..
bende çok merak ettim izlicem bugün büyük ihtimalle
yorumlar için sağolun arkdaşlar.bu tür filmleri orjinal dilinde izlemek daha iyi olur heralde :)