Şimdi Ara

Blablacar ile yolculuk organize eden yada yolculuğa katılan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
33.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür akıllı telefon uygulamaları ile yolculuk yapmak güvenilir mi? Güvenilir olursa eğer nice insan ilişkilerine ve dostluklara vesile olacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende cok merak ediyorum hocam :)

• Nickinizin ülkesinde 2 kere yolcu olarak 1 kere de şoför olarak bu uygulamanın orijinalini kullandım. Hepsi sorunsuz geçmişti. Ama orası Almanya. Zaten her şey sorunsuz. Ülkemizde aracına bineceğiniz kişiyi tanıyabilmeniz lazım. Bunun için de hakkında olumlu yorumlar bulunan kişileri tercih ederseniz pek sorun çıkmaz sanırım. Yine de ben güvenmem bu ülkede böyle bir uygulamaya. Zaten herhangi bir olay olsa uygulama sahibi şirket bir sorumluluk almıyor, "olumsuz yorum verin" önerisinde bulunabiliyor sadece. Başınıza gelenle kalıyorsunuz.
  • Bu nedir? Detaylı anlatirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 17 Aralık 2014; 11:28:28 >
  • Bende uygulamaya indirdim yalniz daha hic yolculuk etmedim. Bu işlerde karsilikli güven olmali.

• Burasi turkiye ya kadin 10 ulke geziyor bisikletle, sorunsuz bir sekilde türkiyede tecavüze ugruyor adam ticari taksiye binip tsksiciyi dograyip iniyor o sekil bi memleketimiz var yok ben yine bu sekil yolculuk yaparım diyen cesur yurekler varsa saygi duymsk gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Bu nedir? Detaylı anlatirsaniz sevinirim.

BlaBlaCar diye akıllı telefon uygulaması var bu uygulama aracılığıyla özel aracınızla bir bedel karşılığında yada bir bedel almadan insanları beraber yolculuk yapmaya davet ediyorsunuz isterseniz bu yolculuklara katılabiliyorsunuz.. uygulamada profil resmi araç marka modeli felan belirtebiliyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guzel uygulamaymis. Yapan iyi dusunmus. Yalniz bizim ulkede sakat boyle seyler. Dikkatli olmak lazim

• Bobregi sardim. Binerken mi veriyoruz inerken mi?

Harika uygulama ama ulkemizde uygulama

• Bu uygulamayla memlekette seyahet eden yürek yemiş olmalı.

• Arkadaşım sürekli işi gereği sürekli
    Ankara-İzmir
    Ankara-İstanbul
    Ankara-Kayseri
    Ankara-Trabzon
    Ankara-Gaziantep gidip geliyor bu uygulama olması lazım bana bahsetmişti adamın profil yorumları olumlu ise alıyorum ama en küçük olumsuzluk olsun ve yeni yorumsuz profilleri almıyorum demişti çocuğun iki aracı var biri transit custom 3 sıra koltuklu biri mondeo yolcu durumuna göre bu iki araçtan biriyle çıkıyor gidip dönecegi tarih belli olduğu için gitmeden de yolcu ayarlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek binersin oğlan inersin
  • '' Genelde buralarda hep bağyan resmi olur ama,sende hep kaslı vucütlu erkek resimleri var! Sen badi sporuylan felanmı uğraşıyon? '' gibi konuşmalara rastlamazsınız umarım.
  • Tanıdığım veya bir tanıdığımın tanıdığı olmadığı sürece yabancı biriyle seyahat edemem. Rahat edemem bir kere. Şehiriçinde ufak tefek otostoplar öğrenciler hariç.

• vidanj kullanıcısına yanıt
    Bu iyiydi

• ne hikmetse bütün şöförler bayan kabul ediyor. Ulan bu arabalara kız binersin hamile inersin bu uygulamayı türkiyeye getirenin web sitesini açanın radyolarda reklam verenin aklına tüküreyim
  • Benim samimi bir arkadaşım geçen ay kullandı.Bursa-İzmir arası için otobüs biletleri 40-43 tl arasıyken arkadaş 20 TL verip gitti.Bindiği araç gri fluenceymiş ve adam da istanbulda bi sağlık şirketinde çalışan pazarlamacıymış.
    Sohbet ede ede güzelce gittim dedi. Dönüş için ise bulamamış mecburen otobüsle geri dönmek zorunda kalmış
  • valla yollardan yolculuk tan bikmis insan olarak, araba kisi profil uygunsa ve yol bana uyarsa denemek istiyorum
    otobus uzun ve molali

• Ülkemiz insanının medeniyet düzeyi gözönüne alındığında kesinlikle girişilmemesi gerekn bir macera. Deneyenler olursa saygı duyarım. Piyango gibi bir durum karşınıza nasıl birilerinin çıkacağı.
  • Bir de şu var güven sorunu ortadan kalktıktan sonra, karşındakinin muhabbeti sıkar mı, geveze mi, baş ağrıtır mı, Senin dinlediğin müziği dinler mi falandı filandı...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.