Şimdi Ara

BJK-FB Skor Tahmini (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NeRoBiAnCo bu konuyu PM'den konuşalım derim.
  • Elbruz bu tahmininiz tutarsa size orjinal forma + atkı! (inşallah tutmaz [}:)])
  • bence fb 2-1 alır fenerli değilim ama...
  • Şimdi rakip arkadaşlar, kimse bizden yani Beşiktaş taraftarından takım üzerine bunca tezgah kurulmuş lig tarihinin yüz karası bir sezonda(yayıncı kuruluşun isteğiyle lige renk(!) getirme) her şeyi bırakıp da takım dinamitlendikten sonra hocanın, futbolcuların kellesini istememizi beklemesin. Şimdi daha çok Luce nin kalmasını istiyorum ben şahsen.

Adama tokat at sonra neden tokat yedin diye sor. varmı böyle dalga?
  • çerkez az önce yukarıda da söyledim konumuz bu değil,aylardır tartışıyoruz bunları,derbi maç öncesindeyiz ve bunu tartışıyoruz.Bu kadar basit bir başlıkla açılmış konuya yine aylardır yazdığınız şeyleri yazmak saçmalık artık,hala neyin tartışmasını yapıyoruz?Yarın Fener size tokat attıktan sonra ne gibi bir yorumda bulunmayı düşüneceksin acaba?

Bir de o imzana da bir ara değinelim,"Şerefli Beşiktaş" demekle lafı nereye gönderdiğini...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Elbruz</i>
    <br />çerkez az önce yukarıda da söyledim konumuz bu değil,aylardır tartışıyoruz bunları,derbi maç öncesindeyiz ve bunu tartışıyoruz.Bu kadar basit bir başlıkla açılmış konuya yine aylardır yazdığınız şeyleri yazmak saçmalık artık,hala neyin tartışmasını yapıyoruz?Yarın Fener size tokat attıktan sonra ne gibi bir yorumda bulunmayı düşüneceksin acaba?

Bir de o imzana da bir ara değinelim,"Şerefli Beşiktaş" demekle lafı nereye gönderdiğini...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Elbruz,
    Etrafına bakarsan, gastelere, tv lere göz atarsan artık Süper Lig denince sahadaki mücadele değil, dönen dolaplar konuşuluyor. Çünkü saha dışındaki oyun sahadakini çoktan geçmiş durumda. O yüzden biz de o toplumun içinde yaşadığımızdan bunları söyleyebiliriz.

Ayrıca imzaya gelince, kime mi dokunduruyorum "Şerefli Beşiktaş" diye? <b>Bu ülkede kim yetimin hakkını yemiş, devlete namus borcunu ödememişse, kim şikeyle şaibeyle şampiyon olduysa</b> ona diyorum.

101 YILDIR ŞEREFLİ BEŞİKTAŞ!!!

• <font color='black'>bjk=1</font id='black'>
    <font color='blue'><font size='3'></font id='size3'>FB=3</font id='blue'>
    bu sonuç garanti gibi bişey,tabii fener 7-8 kişi kalmazsa
  • Zaten sorun da burada ya,artık işin iyice boku çıktı,her kafadan bir ses çıkıyor.Bence hakemlik kalitesinin düşmesinde BJK'nin payı büyük,dikkatler o kadar hakemler üstüne çekildi ki her maçta hatalar yapılıyor,siz inkar etseniz de bize de yapıldı ama biz o kadar bu işlerin üstüne gitmedik.Siz biraz abarttınız işi,zaten artık kulüp de olayın farkında,Lucescu'ya kimsenin itimadı kalmadı,Sinan Engin bile bu açıklamaları yaptığına göre.Hem şu aralar medyaya baktığın zaman artık BJK konuşulmuyor,Trabzon konuşuluyor.İşin aslı bana da Trabzon'a BJK ve FB'ye asıldıkları kadar asılmıyorlar gibi geliyor,Anadolu takımları biraz hatır kolluyor gibi.Trabzon'un son maçlarda attığı goller evlere şenlik.Trabzon'un dolap çevirdiğini düşünmüyorum ama Trabzon'un şampiyonluğu isteniyor.Ama yine de bunları sürekli gündeme getirmemiz doğru değil şu anda.Hele bi Trabzon şampiyon olsun,o zaman sataşırız...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NeRoBiAnCo</i>
    <br />Elbruz bu tahmininiz tutarsa size orjinal forma + atkı! (inşallah tutmaz [}:)])

Düşündüğüm skorların ikisi için de geçerli mi bu?[ngt]

Lafı öle boş atmak yok ortaya...[bandt][frndsp]
  • bence 2-1 alıcaz ve çok zor bir maç olacak gibi geliyor
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Elbruz</i>
    <br />her maçta hatalar yapılıyor,siz inkar etseniz de bize de yapıldı ama biz o kadar bu işlerin üstüne gitmedik...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

sen ciddi misin birader? bu forumda birkaç kere yapılan hakem hata(!)larının pardon katliamlarının listesi yazıldı çizildi. birileri futbola el atıyor şampiyonluğun el değiştirmesini sağlıyor sonra sen çıkıp "yav ne var bunda?" diyebiliyorsun pişkin pişkin. pes doğrusu...
  • nero bianco kardeşim allah daha nice büyük bayraklar versin size ne diyeyim...terzilerinde ellerine kuvvet versin...dünyanın en büyük bayrağı beşiktaştaysa bizi kesin yenersiniz hatta ne bileyim allah ne verdiyse dünya şampiyonluğu falan...inşallah...konuyu saptırmayıp fenerbahçe:4-beşiktaş-2...
  • bjk:3-fb:1
  • Fenerbahçe'liyim ve 2-1 alırız diyorum..
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NeRoBiAnCo</i>
    <br />Elbruz bu tahmininiz tutarsa size orjinal forma + atkı! (inşallah tutmaz [}:)])

Düşündüğüm skorların ikisi için de geçerli mi bu?[ngt]

Lafı öle boş atmak yok ortaya...[bandt][frndsp]

Tüh ya,ben 2-0'dan 2-1,3-1 olur dedim,bilemedim 3-0'dan döndü...[evlol]

Şu benim formayla atkıyı ne zaman hallediyoruz?

Sanırım artık tartışacak bir şey kalmadı BJK'li arkadaşlar,3-0'dan sonra bir penaltınız verilmedi ya neyse artık.Tribünleriniz bile Fenerbahçe tezahüratı yaptıktan sonra Lucescu'nun da pek kredisi kalmamıştır artık.Ya da 1200 Fener taraftarının sesi çok kuvvetliydi...[drknrd]

• ben de birer tane eksik tahmin etmişim kusura bakmayın özür dilerim...konuyu saptırmayalım :))))))))))...
  • bu arada en büyük bayrak hala beşiktaşta helal olsun...daha büyüklerini bekliyoruz beşiktaştan...depoda saklarken bozulmaz inşallah...
  • fenerbahce bugun hakeden taraftı.tebrik ediyorum...

ama fener sampiyon olacaksa bu basarı futbolcuların ve daumun degil aziz yıldırımın hakkı...
    agladı sızladı zart dedi zurt dedi gene takımını sampiyonlugun en buyuk adayı yaptı ki bu saatten sonra fener bu isi bitirir diyorum ben...

lucescuyu da kutluyorum bu arada.uc buyuk takımı da sampiyon yapan tek teknik direktor olarak futbol tarihimize gecti...
  • haklısın iki takımıda şampiyon yaptı ama başarılarını 2 ayda yaptığı gereksiz saldırılarla sildi ve babacan adam dediğimiz lucescu artık istenmeyen adam oldu..
  • lucescu yolcu inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.