Şimdi Ara

BJK-FB Skor Tahmini (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw adam haksızlıga ugradıgını dusundu ve sesini cıkardı...
    daha sonrada gelen basarısız(nedenine girmeyecegim simdi olan oldu artık.simdi konussak ne degisirki?) sonuclar yuzunden kendi oyun anlayısından uzaklasıp hucum futbolu falan oynatmaya kalktı..
    adam defansı saglam tutunca"korkak"oldu.kahramanlık yapmaya kalktı...
    lucescunun korkak futbol oynattıgını savunanlara bugun bjk macında daumun oynattıgı futbolu bir incelemesini tavsiye ediyorum...
    ne garip yahu...daum oynatınca"dahi"oldu,iki senedir lucescuya "korkak"dendi....
    dikkat cekecegim bir baska noktada fenerbahce puan kazbettigi tum maclarda da 4 forvetle oynamıstı...
  • ilkerinanç sana katılmadığımı belirtmek istiyorum.fener bugün lucescunun taktiğiyle oynadı diyosunda adamlar sahaya 4 forvetle çıktılar.biz ise mutlak kazanmamız gereken maça forvetsiz çıktık(ben serdarı forvet saymıyorumda).zaten oldum olası lucescuyu sevmemişimdir.adam yaptığı konuşmalarla haklı durumdayken haksız duruma düşüyor .hele bugün gene yapacağını yaptı. yaw mreak ediyorum acaba ilieyi ne zaman oynatacak bu adam bütün iddiamız bittikten sonramı(ki artık bitti) yada lig bittikten sonra hazırlık maçlarındamı.ne zaman sahaya 2 forvetle çıkacak ne zaman sinanı oynatacak. ne zaman okan koç gibi bir adamı kazanmayı düşünecek. adam bir kaan dobra diyor başkada bişey demiyor. 3-0 olmuş adam okanı oyuna alıyor dalga geçer gibi.aynı şekilde 1-0 mağlubuz hala forvetsiz oynuyoruz 2-0 oldu luce efendinin o zaman aklına geliyo ilie yi oyuna almak.daha yazacak çok şey var ama şimdilik bu kadarı yeter.İnşallah gitsede kurtulsak şu heriften

• yufka yürekli FB
    bulmuşken at 6 tanede benim tahmin tutsun :P
    oynanması ve yenmek gereken bir maçtı.
    oynandı ve çok rahat yendik mutluyuz
    önümüzdeki maçlara bakıcaz ;)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zeus1907</i>
    <br />haklısın iki takımıda şampiyon yaptı ama başarılarını 2 ayda yaptığı gereksiz saldırılarla sildi ve babacan adam dediğimiz lucescu artık istenmeyen adam oldu..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Luce ye bu konuda sonuna kadar hak veriyorum. Baktı yönetim susuyor, Sinan susuyor adam dayanamadı tek başına bu leş kargalarıyla başa çıkmaya çalıştı. Yönetim de yalnız bırakınca bir maçla devlet garantisi isteyen bazu zavallıları görmezlikten gelenler, adamı maymuna çevirdi resmen...

ŞAİBELİ LİGE ŞAİBELİ ŞAMPİYON YAKIŞIR!!!
  • Ayrıca daha ligin ilk yarısındaki fb-Bjk derbisinde olanları("Aman Erman hocam bjk kazanırsa lig erkenden biter, fb nin en az berabere kalması lazım" tarzı şerrefsizce "lige renk getirme" kampanyasıyla) ve o maçta hakemin vermediği kırmızı ve penaltılarla fb nin daha orda havlu atacağını da hatırlamak lazım. Bu maçla kalsaydı iyiydi ama canlı yayınlarda "lige renk getirme" ve "fb yi hezimetten kurtarma" kampanyası sonucunda bu maç aklımdan gitmiyor...
  • beşiktaş en büyük hatayı ilhanı yollayıp ahmet dursunu da kadro dışı bırakmakla yaptı...
  • nooldu bJk li arkadaslar zuahah okadar konusuodunuz, neyse bJk nin bole olca belliydi umut bagladiniz atip tutunuz ama yine husran, tabi bu macta jimlastik hareketler pek etkili olmadi siz jimlastik calismalara dewam edin agladikca size beles goller wermeye dewam ederler, he bu arada serhat zuahah abi bu adamdan gol bekliyodum yine kartali yuwasinda.. neyse, agladikcaaa..
  • FB maçı hakederek aldı. Pozisyonlar konusunda söylenecek
    tek kelime yok bence. Ümit Özat'ı tebrik ederim çok güzel
    oynadı. Tuncay ise attığı goldeki performansıyla
    umarım diğer takım oyuncularına da örnek olur.

BJK kazanmak için hiç bir şey yapamadı. Bu kadroya rağmen
    iyi bir sonuç alınabilirdi belki ama olmadı.
  • Maç hakkında yazacak fazla bir şey yok aslında. 2 90 dakika daha oynansa gol atamayacak durumdaki BJK'ye Volkan'ın bir ikramı oldu. Fb, çok iyi oynamasa da iyi mücadele edip kazandı. Bu arada yorumlarını centilmence gönderen BJK'li arkadaşlara teşekkürler. Ancak bu maçta olacak olanlarla ilgili ağza alınmayacak lafları ve argo ifadeleri kullanan bazı arkadaşların değerli(!) postlarını henüz göremedik. Buradan çıkan sonuç maçın laf kalabalığı ile değil, sahada mücadele ile kazanılması. Bu arada BJK taraftarının yaptığını anlamak mümkün değil. Önce Aziz Yıldırım'a, arkasından Serdar Bilgili'ye küfredildi. Bir kişi çıkıp da beyler siz ne yapıyorsunuz, durun filan demedi.
  • tuna fb 4 forvet adamıyla oynadı ama takım olarak cok iyi defans yaptı.hooijdonk bile onlibero gibi oynadı.nobre fazla ileri cıkmadı.
    fener iki hızlı adamıyla pozisyon aradı.3-4 pozizyon bulup 3 tane gol attı...

yani onemli olan 4 forvetle oynamak falan degil.
    oyun anlayısı.
    fenerbahcenin akıllı oynayıp defans yaparak kontraatakla gol bulmayı denedi ve yapması gereken en akıllıca is buydu...

lucescu ne zaman panik yapıp "korkak"futbol anlayısını bıraktı bjk abuk subuk goller yemeye basladı.

ama forvet konusunda haklısın.o kadar ısrara ragmen forvet oyuncusu almadı.aldıgını da maclarda oynatmadı.
    maca ilie ile baslamalıydı.bu kadar onemli macta oynatmayacaksın hangi macta oynatacaksın bu adamı?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by styx</i>
    <br />Maç hakkında yazacak fazla bir şey yok aslında. 2 90 dakika daha oynansa gol atamayacak durumdaki BJK'ye Volkan'ın bir ikramı oldu. Fb, çok iyi oynamasa da iyi mücadele edip kazandı. Bu arada yorumlarını centilmence gönderen BJK'li arkadaşlara teşekkürler. Ancak bu maçta olacak olanlarla ilgili ağza alınmayacak lafları ve argo ifadeleri kullanan bazı arkadaşların değerli(!) postlarını henüz göremedik. Buradan çıkan sonuç maçın laf kalabalığı ile değil, sahada mücadele ile kazanılması. Bu arada BJK taraftarının yaptığını anlamak mümkün değil. Önce Aziz Yıldırım'a, arkasından Serdar Bilgili'ye küfredildi. Bir kişi çıkıp da beyler siz ne yapıyorsunuz, durun filan demedi.

adam istifa etti daha ne yapacak

• Bence işin kolayına kaçtı. Böyle terbiyesizce bir harekete o anda tepki vermesi gerekirdi.
  • ne yapması gerekiyordu?
    biranda sana yuzlerce insan agıza alınmayacak kufurler etse sen ne yapardın o anda?
    donkisotluk mu?
    acıklamalarını oku adamın ve onurlu insan nasıl oluyor gor...
  • Elbruz iki tahmininden biri tuttuğu için ilk teklifim olarak tuttuğun takımın atkısını göndereceğim sana kargoyla. adresini pm den atabilirsin. (İlk gol yarım metre dışarıdan çevrilmiştir. yere basan sol ayağından hizlarsanız arkadaşlar bacağını sonuna kadar açıp çevirdi ki bu da topun çıktığını gösterir. bu haksız golden sonra beraberlik ve galibiyet için saldıran Beşiktaş defansta doğal olarak açık verdi, zago ağır yasin ise tam bir beceriksizdi kontraatak yerken biz, bu maçın analizi budur, keşke ilk gol olmasaydı, Beşiktaş defans güvenliğini riske atmak zorunda kalmasaydı, işte o zaman farklı olurdu bu maç. malesef ve yine bir hakem verdiği yanlış kararla skoru etkiledi.)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i>
    <br />ne yapması gerekiyordu?
    biranda sana yuzlerce insan agıza alınmayacak kufurler etse sen ne yapardın o anda?
    donkisotluk mu?

Önce üslubuna dikkat et, emir verircesine bir üslupta post atmana gerek yok. Açıklamalarını da okudum merak etme. Anladığım kadarıyla sen sadece bu olaya takılıp kalmışsın. Bu olaya daha etraflıca yaklaşmak gerekiyor. Bu sorun bugüne özgü değil, uzun bir mazisi var. Ben tabii ki gidip küfür edenlerin üzerine saldırsın demiyorum. Orada asayişi sağlayacak devletin güvenlik görevlileri var. Tabii ne kadar asayişi sağladıkları da bir muamma. Adam yanıbaşında küfür ediyor. Müdahale eden yok. Ayrıca küfür eden tüm bu adamlar kulüplerin paralı adamları. Yani amigoları ve onların saz arkadaşları. Bunu herkes biliyor. Bu zamana gelene kadar bu tür oluşumların önüne geçilmesi gerekirdi. Temiz ve küfürsüz, terör yaratmayan bir tribün için hangi kulübün başkanı elini taşın altına sokmuş bugüne kadar. Göstermelik olarak bir araya geliniyor. İyi niyetli iki açıklama yapılıyor, sonra da gerisi gelmiyor. Ben Serdar Bilgili'yi hareketinden dolayı eleştirmiyorum. Doğru bir metot da olabilir. Ancak bence kalıp bunlarla mücadele etmesi gerekirdi. Aynı şekilde diğer başkanların da aynı şekilde mücadele etmesi gerekiyor. İstifa daha kolay seçilecek bir yol. Demek istediğim budur.

• yaw bu lucescu alem adam. türkiyenin en hızlı en çok koşan iki kanat adamının önüne 3 lü defans oynuyo. şu ana kadar ligde fenere karşı 3 lü defans oynayan tek adam . en rahat deplasman galibiyetimizi aldık . tahminim de şak diye oturdu . sevgiler luceye. [bye]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fatihy</i>
    <br />FB maçı hakederek aldı. Pozisyonlar konusunda söylenecek
    tek kelime yok bence. Ümit Özat'ı tebrik ederim çok güzel
    oynadı. Tuncay ise attığı goldeki performansıyla
    umarım diğer takım oyuncularına da örnek olur.

BJK kazanmak için hiç bir şey yapamadı. Bu kadroya rağmen
    iyi bir sonuç alınabilirdi belki ama olmadı.

Maçın geneline baktığımızda golük pozisyonları bulan Beşktaş, ama her gelişinde Cordoba nın da sayesinde golü bulan fb oldu. Hatta hiç ummadıkları bir anda ilk golü buldular. Yalnız yediğimiz ilk golde yine top çıktı mı çıkmadı mı tartışnası var. her zamanki gibi fb lehine takdir hakları kullanıldı. maç olmuş 0-3 ve bir saniye içinde 2 penaltı pozisyonu var hekemin gözü önünde ama amcam "düdük bırakma korkusu"ndan çalamıyor bunları. Hem de maç İnönü de. İlk maçta da Beşiktaş tekme tokat dayak yemişti ve berabere kalmıştı.

Neyseee. olan olmuş. gün olur devran döner...

• Elbruz adresini pm atarsan (sanırım fblisin) en kısa zamanda 1 adet atkı göndereceğim.
  • Ayrıca +9999 çerkez!

Kendileri görmek istemedikten sonra ne anlatsak ne yazsak boş bunlara boş!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by styx</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i>
    <br />ne yapması gerekiyordu?
    donkisotluk mu?

Önce üslubuna dikkat et, emir verircesine bir üslupta post atmana gerek yok. Açıklamalarını da okudum merak etme. Anladığım kadarıyla sen sadece bu olaya takılıp kalmışsın. Bu olaya daha etraflıca yaklaşmak gerekiyor. Bu sorun bugüne özgü değil, uzun bir mazisi var. Ben tabii ki gidip küfür edenlerin üzerine saldırsın demiyorum. Orada asayişi sağlayacak devletin güvenlik görevlileri var. Tabii ne kadar asayişi sağladıkları da bir muamma. Adam yanıbaşında küfür ediyor. Müdahale eden yok. Ayrıca küfür eden tüm bu adamlar kulüplerin paralı adamları. Yani amigoları ve onların saz arkadaşları. Bunu herkes biliyor. Bu zamana gelene kadar bu tür oluşumların önüne geçilmesi gerekirdi. Temiz ve küfürsüz, terör yaratmayan bir tribün için hangi kulübün başkanı elini taşın altına sokmuş bugüne kadar. Göstermelik olarak bir araya geliniyor. İyi niyetli iki açıklama yapılıyor, sonra da gerisi gelmiyor. Ben Serdar Bilgili'yi hareketinden dolayı eleştirmiyorum. Doğru bir metot da olabilir. Ancak bence kalıp bunlarla mücadele etmesi gerekirdi. Aynı şekilde diğer başkanların da aynı şekilde mücadele etmesi gerekiyor. İstifa daha kolay seçilecek bir yol. Demek istediğim budur.

uslubumda bisey yok styx.
    sen fazla alınganlık yapmıssın orada...
    ben onursuz insanlara alıstıgımız icin o sekilde"onurlu adam nasıl olur gor"diye yazdım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.