Şimdi Ara

BJK-FB Skor Tahmini (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <font color='red'>AĞLA O ZAMAN webstar </font id='red'>
    BJK-FB Skor Tahmini
  • bu beşiktaş maçından bir görüntü sanırım çünkü son birkaç aydır o güzelim stad bu yoğunluğu görmedi.

eğer tahminim doğruysa yani bu beşiktaş maçıysa bende ordayım iyce yaklaş hani şu solda fenerbahçe bayrağı kaldıran.[^](orda olduğum doğru ama fener bayrağı kaldırmadık tabi(yemedi[krl])) biz olmasak sizin stad dolmayacak ya neyse(gerci biz varken de dolmadı[evlol])
    <font color='red'>Not:yavuz hoca sence bu sataşma mı bence değil ben kimseye sataşmıyorum</font id='red'>
  • bjk 2-1 alır diye iddia ediyorum.
  • o resmin fotoshop oldugu cok belli zuuahah anca ole doluo statlari zuahah hoperlorle ses cogaltilanbi statan we taraftardan ne beklersin zuahha...
  • kemalhırca tribünlerde boşluklar gözüme çarptı:)

fb 4 bjk 2
  • fazla gol yemeyiz bence iyi düşünün ronaldo ve emre olmamasına rağmen en fazla 1 gol atabilir bence Fb (samsun bursa maçlarında gördüğüm ofansını düşünürsek). Beşiktaşın defansı gerekli uyarıyı almıştır gençler ve konya karşısında. ilie ile başlar sergeni 2.yarı oyuna alır a.hassanı da sergene yakın oynatırsa defansif güvenceyi düşünerek orta sahaya çekmezse sergeni topa önce basması için, lucescu bu maçı alır [evlol]
  • Kaç maçtır hep gol yiyen BJK defansı pek uyarı almış gibi görünmüyor bana :)
  • Ahmed Hassan 6 hafta kadar yok diye biliyorum
    Adamın çenesi kırıldı. İlgili haber aşağıda

Konya'da Murat Duman ile çarpışan Ahmed Hassan'ın çenesinde kırık tespit edildi. Ameliyat geçiren golcünün sezonu kapattığı bildirildi

Dişleri de kırılmış
    Beşiktaş’ın üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk umutlarını adeta mucizelere bırakan Siyah - Beyazlılar bir şok da dün yaşadı. Murat Duman ile çarpıştığı pozisyonda dudağı patlayan ve kısa süreli bir tedavinin ardından sahaya dönen Ahmed Hassan, daha sonra 56. dakikada yerini Sergen’e bırakmıştı. Dün yapılan kontrolün ardından çenesi ve dişlerinde kırık tespit edilen Mısırlı yıldız, Memorial Hastanesi’nde bıçak altına yattı.

6 hafta futbol yasak
    Yönetimden ayrılmasına rağmen kulübün Sağlık Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Profesör Doktor Mete Düren, operasyon hakkında bilgi verirken şunları söyledi: “Ahmed’in çenesine pilak takıldı. En az 6 hafta futboldan uzak kalacak. Başka bir deyişle, bu futbolcumuz sezonu kapattı.” Kaptan Tayfur’dan sonra Ahmed Hassan’ın da kalan 4 haftada görev alamayacak olması, Siyah-Beyazlı cephede büyük üzüntü yarattı.

• İlk yarım saat gol atılmazsa 0-0 biter.
    İlk yarım saatte Bjk golü atarsa 2-1 alır.
    İlk yarım saatte Fb golü atarsa 3-2 alır.
  • Beşiktaş 1 - Fenerbahçe 4
  • trabzonun şampiyonluğu için derbide beşiktaşı destekliyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by perpi</i>
    <br />fenerbahçe yense nolur yenmese nolur bu saatten sonra....beşiktaş kendini madara etmedimi etti...burda taraftar olarak siz de lucescu ve futbolculara uyup her defasında ağlayıpta madara olmadınız mı oldunuz...yenin bileğinizin hakkıyla da yenebiliyosanız bununla övünün bari...her yenilgi de ağlamaktan bıkmadınız biz burada sizin ağlamanızdan yorulduk...üzülmek açısından yorulduk...acaba bunlar haklımı falan diye de yok öyle bi şey...insanlar verdikçe fazlasını ister misali...galatasaray maçı dönüm maçıydı kazandınız işte...nasıl kazandınız ?...feneri de yenersiniz her türlü ama bu fenerin şampiyonluğunu engellermi söyleyin...ya da farketmez trabzonun şampiyonluğunu engellermi...sonuç olarak geçen sene 100. yılınızdı aldınız şampiyonuluğu...nasıl oldunuz bileğinizin hakkıylamı...seneye de gs şampiyon nerden biliyorum...bu sene de şampiyonluğa hasret biri şampiyon olacak...boşuna tartışmayın...şampiyon olan takımın taraftarı sevinecek her sene diğerleri ağlamadan duracak bu kadar basit bu ulusoy varken...bu arada fenerbahçe büyüktür en büyüktür ister 70 sene şampiyon olmasın...100. yılda beşiktaşın şampiyonluk kutlamasını gördük...bizim son oynadığımız gs maçı bile daha görkemliydi...2007 de biz şampiyonuz ve bu olay dünyadaki borsayı bile etkileyecek...eğer bu şov olayıysa işte fener işte şampiyon...bu arada şampiyonlukta bütün bjk taraftarlarını bekleriz caddeye...öğrenin nasıl kutlanır şampiyonluk nasıl şov yapılır...şov yapmak gösteri yapmaktır...bunu da yanlış anlayıp laf koymaya çalışmayın...işte taraftar işte şampiyon...inönüden de her türlü çıkar bu fener bunu bilin...fazla heves yapmayın biz yeneriz trabzon bari şampiyon olur muhabbetine...zor dostlar zor...fener şampiy...artık ağlamaları da abartmayın yeter valla biz üzülüyoruz burda sizin kendinizi yıpratmanıza...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

yaw gene basladınız su "aglama" muhabbetine....

• perpi güzel skor tahminin için teşekkürler, 3 ay önce noolcak bu fenerin hali diyen kardeşlerimiz, ağbilerimiz şu an geri vitese takmış üzerimize gelir durumda, olsun sonradan görme değiliz biz stada helikopterle futbolcu indirelim, yıldız! futbolculara havaalanında boğma tehlikesi geçirtelim. dünyanın en büyük bayrak ünvanı Beşiktaştadır. eğer kaçırdıysan sana resimlerini yollarım kutlamaların.
  • konudan sapmayalım evet tahminler tahminler tutturana tuttuğu takımın atkısı kargo ile benden!
  • walla fener de bi halt yok, besiktas napiyo kimse bilmiyor. [krl] dolayisi ile bu macin sonucu pek onemli gorunmuyor hocalar.. gazozuna bir mac, buyurun izleyin " 0-0 "
  • arkadaslar macı 3-1 bjk alır ama bisi degismez cunku trabzonda bu hafta tokezler gibi
  • Beşiktaş : 2
    Fenerbahçe : 1

Goller :
    Ahmet Hassan (dk 37)
    Nobre (dk 51)
    Daniel Pancu (dk 87)
  • Hala Ahmed Hassan diyorsunuz ya ben ona şaşıyorum.
    Hiç mi gazete okuyup haber dinlemiyorsunuz ?
  • fatihy dikkat ediyorum her konuda birilerine muhalefetsin (gödüğüm kadarıyla) görmemiştir arkadaş A.hassan konya maçında sakatlandığı için oynayamayacak dişlerini eline aldı malesef gibi farklı bir cevap verilebilir sonuçta dimi. neyse kargoyla atkı teklifim geçerli neresi olursa olsun dedik bir kere tahminleRrR
  • Beyler yine b.k etmişiz ortalığı,alt tarafı skor tahmini için açılmış bir topic bu,atışmayalım da atmasyonsuz tahminlerimizi yapalım.Ben kendi tahminimi yazayım,Fener 2-0 öne geçecek,BJK 50-70 dakikalar arası 2-1 yapacak,oyun Fener'in sahasına yıkılmış bir durumdayken Fener 3. golü atacak,maç 3-1 ya da 3-2 bitecek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.