Şimdi Ara

Bizim Sokağın Başındaki Türk Telekom Fiber internet yazan beyaz dolap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün farkettim bizim sokağın başına beyaz bir kutu koymuş Türk telekom
    Kutunun üzerinde Fiber İnternet yazısı vardı.
    Bu kutunun benim hızıma bir etkisi olur mu ?İnternet hızım artar mı yani
    Ya da benim bir başvuruda bulunmam mı gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 24 Ağustos 2013; 18:36:18 >

• Sizin sahanızdaysa hipernet paketlerini alabilirsiniz.Modem arayüzünden hat değerlerinizi koyarsanız hizmet edip etmediği anlaşılır.Veya kendiniz apartmanın girişindeki telefon kutusunun üstünde bir kod yazar o kod saha dolabının da üzerinde yazıyorsa size aittir ama daha aktif edilmemiş olabilir.

Orijinalden alıntı: Virinom

Sizin sahanızdaysa hipernet paketlerini alabilirsiniz.Modem arayüzünden hat değerlerinizi koyarsanız hizmet edip etmediği anlaşılır.Veya kendiniz apartmanın girişindeki telefon kutusunun üstünde bir kod yazar o kod saha dolabının da üzerinde yazıyorsa size aittir ama daha aktif edilmemiş olabilir.

Dostum modem arayüzünden şimdi baktım ulaşılabilir hız 11 MB görünüyor , önceden de öyleydi ozaman aktif edilmemiş
    Sence ne zaman aktif olur bende 16 MB internet hıza kavuşurum ?
    Şimdiden teşekkür ederim cevabına

Orijinalden alıntı: Virinom

Rica ederim.Valla bu işler hiç belli olmuyor forumda 1 haftada aktif edildi diyen de var 2-3 ayda diyende.Sen en iyisi telekom'a git sıkıştır biraz önce halletsinler.

Eyvallah, peki aktif edildi diyelim, Bina içi tesisatının değişmesi gerekiyor mu ?
    Gerekiyorsa bunu biz mi yapıyoruz kendi paramızla yoksa Telekom mu karşılıyor.
    Kablo değişirse modeme kadar olan her şey değişecek öyle mi ?
    Eyvallah kardeşim, tesisatlar orta düzey, yenileme gerekebilir.
    Gel de anlat bunu evdekilere Masraf kelimesi bizim evde en sevilmeyen kelime :)
    Her evde aynı bizimde internet gidiyordu aşağıda kablolar çok ekliydi aksi gibi hep de ben oynarken giderdi babam oynarken hiç gitmezdi bende çaktırmadan modemi açıp kapardım en sonunda canına tek etti yenilettirdi bence sende bir dene
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.