Şimdi Ara

sokaktaki fiber kazısı ve giden internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günlerdir çevre kazılıyor bugün bizim sokağa sıra geldi

hızlı hızlı çalışmalar, özensiz, paldır küldür

önce su borusunu patlattılar tüm sokak su ve halen daha su tazyikli akmıyor

sonra elektrik gitti

elektrik gelince farkettik ki tüm apartmanın interneti yok

isttelkom tarafından elektronik altyapı çalışması yapılıyor sordum adamlara fiber dösüyoruz dediler büyükşehirin bir şirketi

bir üst sokakta arkadaşıma sordum onlarda internet hiç gitmemiş

benzer durum yaşayan var mı? internet kablolarını kesmişler gibi görünüyor çünkü üst sokakta gitmemiş internet

• Keşke benim bulunduğum mahalleye gelse de 1 ay internetsiz kalsam. Ne güzel ADSL eziyetinden kurtuluyorsunuz. Bakın ben de İstanbuldayım ve sosyal medyaya doğru düzgün erişemiyorum. Yurt dışı sunucuları 2 MBps civarında yoğunluktan ve kötü altyapıdan dolayı.

Bu arada hangi ilçedesiniz? Demek hala Türk Telekom yatırım yapıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 1 Ağustos 2017; 22:1:19 >
  • çalışmayı büyükşehir yapıyor telekomun haberi yok zaten fiber vardı sokakta ne yapıyorlar anlamış degilim?

isttelkom turkcell ve vodafone ile anlaşmış sanırım ortak ayrı bir fiber döşüyorlar

ama yaparken de diğer hatları bozuyorlar sağolsunlar

kartal esentepedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 1 Ağustos 2017; 22:5:34 >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Bir sokakta iki fiber alt yapısı. Zeytinburnu ilçesinin daha %75'i hala ADSL kullanıyor. 16 MBps kullansak şikayette etmeyeceğiz. 10 MBps'in üstüne çıkamıyoruz.
  • yakında isttelkom gelir oraya da inanılmaz hızlı yapıyorlar şu an cevrede belki 100 sokak birden kazılıyor her yerde calısma var
  • İnşallah inşallah... Keyfim yerine geldi akşam akşam. Yarın Beyaz Masa'ya bi telefon edeyim bakalım burası için bir çalışma olcak mı. Turkcell bir de, muhteşem bir deneyim olur gerçekten. Yeter ki gelsin, cayma bedeli 500 TL'de olsa bir dakika durmam Türk TEKELom firmasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 1 Ağustos 2017; 23:14:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patlattıkları suyu az önce iski çalışanları halledebildi gece gece

boruya bir dünya asfalt parçası girmiş

kopardıkları telekomun fiberleri sıkıntı cıkaracak gibi görünüyor zaten kopartırlarken bir komsu da görmüş

tekrar kazılacagını bile bile kendi kablolarını döseyip beton döküp gitmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 2 Ağustos 2017; 1:18:17 >
  • Istanbul çok büyük bir pazar. İstanbul un tamamına ulasacak bir alt yapı Türkiye nüfusunun yüzde yirmisine ulaşmak demek.

Umarim İstanbul Büyükşehir belediyesini de tarafına çekmiş Turkcell ile Vodafone sitelerle sınırlı kalmaz bu yatırımları yaparken. Hatta bazı yerlerde vdsl ye bile donulebilir. Vdsl alt yapısini getirdiği yerlerde de uzun taahhüt sözleri ve binadaki fazla abone şartı ile fiber alt yapı getirebilir sonralari.

Türkiye nüfus olarak kalabalık, arazisi geniş ama nüfus belli şehirlerde toplanmış.

Turkcell ile Vodafone bu şekilde hareket edip sadece 7-8 büyük şehir in tamamına alt yapı getirse otomatik olarak belki de pazarın %60-70 ine ulaşmış olacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın 12 e kadar internetim yok ttnet sağolsun bakım çalışması varmış

• Bora hocam merhabalar

Bende kartal cevizlide oturuyorum burdada vodafone fiberi dösediler suanda kazi vs görünmüyor ancak internette kopukluklar ve yavaslamalar oluyor.Ayni durum burdada var.Hatta ping degerleri bugun asiri derece yüksek 2 3 sokak otedeki arkadaslarimdada aynı.Bu arada eski bi ögrencinizim emekleriniz icin sağolun :)

• Balıkeairde de kaç gündür sol fiber döşüyor heryere

• Kartal da yavuz selim hastanenin taraflarında fiber döşüyorlar. Acayip hızlı çalışıyorlar ama tabi dikkatsiz şekilde. Buradada sular gitti. İnternette acayip yavaşladı. Donanım habere sadece gece girebiliyorum.
  • arızayı cok uzun sürede yapıyolar. Allah kolaylık versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.