Şimdi Ara

Bizim Sınıf Abaza Kaynıyor :D :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi görsel s. dersindeyiz onur diye bir arkadaş cinsellikle ilgili hareketler yapıyor sonra öğlen tenefüsü oldu ben eve gittim ingilizce dersindeyiz yaz günlerini sever misiniz dedi?(ingilizce olarak)arkadaş da dedi ki: yes, i like because girls dedi hoca da dedi ki çıplak girls deyip güldü, arkadaş da dedi ki hocam antalya'da bi kadın sütyenini açtı memeleri sarkmış dedi
    sonra tenefüs oldu tunahan bana diyo ki bizim arkadaşla onun manitası bi yerlere gitmiş, bizim diğer arkadaşlar da izliyolar tabi yine onur dedi ki:boş bir araziye götürüp(anladınız siz onu)

• Baro55'den fena bu.
  • sana özel sayfa açalım

bugün ne oldu falan anlatırsın

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Baro55'den fena bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

şimdi görsel s. dersindeyiz onur diye bir arkadaş cinsellikle ilgili hareketler yapıyor sonra öğlen tenefüsü oldu ben eve gittim ingilizce dersindeyiz yaz günlerini sever misiniz dedi?(ingilizce olarak)arkadaş da dedi ki: yes, i like because girls dedi hoca da dedi ki çıplak girls deyip güldü, arkadaş da dedi ki hocam antalya'da bi kadın sütyenini açtı memeleri sarkmış dedi
    sonra tenefüs oldu tunahan bana diyo ki bizim arkadaşla onun manitası bi yerlere gitmiş, bizim diğer arkadaşlar da izliyolar tabi yine onur dedi ki:boş bir araziye götürüp(anladınız siz onu)

vay be
    Mevki benim toplumumun çelişkisidir; gücün, güce duyulan açlığın içinde kısıtlanması. Güç ihanetle kazanılır ve güce sahip olana karşı ihaneti davet eder. Menzoberranzan'ın en kudretlileri, günlerini sırtlarını bulacak hançere karşı arkalarım kolaçan ederek geçirirler.
    Ölümleri ise çoğunlukla önlerinden gelir

• Yaş kaç?

Wassup homie!!!!
  • ne be doğukan teknolaşı ve tasarım dersinde ..... sındaki kılları gösterdi sen görmedin mi??

Orjinalden alıntı: Ertungaa

quote:

şimdi görsel s. dersindeyiz onur diye bir arkadaş cinsellikle ilgili hareketler yapıyor sonra öğlen tenefüsü oldu ben eve gittim ingilizce dersindeyiz yaz günlerini sever misiniz dedi?(ingilizce olarak)arkadaş da dedi ki: yes, i like because girls dedi hoca da dedi ki çıplak girls deyip güldü, arkadaş da dedi ki hocam antalya'da bi kadın sütyenini açtı memeleri sarkmış dedi

vay be

• Yavrucuğum böyle hikayelerin için bi üst konu yap baycanın dediği gibi yazarsın her gün oraya hey Allah'ım ya git annene anlat kardeşine anlat bize ne bunlarda ayrıca anlattığın şeyde neresi komik göremedim.
    "Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyor musun? Bütün hayatım boyunca bu cam kırıklarını beyin zarımın üzerinde taşımak ve onları oynatmadan son derece hesaplı düşünmek zorundayım..."
    "Kelimeler, albayım... Bazı anlamlara gelmiyor!" (Tehlikeli Oyunlar~Oğuz ATAY)

• quote:

Orjinalden alıntı: Winston El Mariac

ne be doğukan teknolaşı ve tasarım dersinde ..... sındaki kılları gösterdi sen görmedin mi??

o abazalık olmuyor

quote:

ne be doğukan teknolaşı ve tasarım dersinde ..... sındaki kılları gösterdi sen görmedin mi??

o abazalık olmuyor

olum sende kafa yok arkadaşımızın dediği gibi hiç bişey anlayamıyon o boş kafanla abazalığa girmiyo mu komiksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 7 Ekim 2008; 15:39:01 >

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

İyi öğretmeniniz varmış.ben olsam tokadı yediydi.
    görmedi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Bu çocuk liseye geçince yandık.

• ne hikayeler varmış sende bea.

quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

İyi öğretmeniniz varmış.ben olsam tokadı yediydi.
    görmedi ki

Arkadaşları da burda,aşiretmisiniz lan siz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.