Şimdi Ara

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
980
Cevap
1
Favori
189.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

[Anketi Değiştir] [Normal Mesaja Çevir]
(En Son Oy Tarihi: 3.4.2015)
Giriş

Orjinalden alıntı: global_playboys

quote:

Orjinalden alıntı: _SACHA_

buda babamın aracı bi paylaşayım dedim ( tasarım bana ait )

yalnız önceki hyundaı fotoları kadar profesyonel değil çünkü onları fotoğrafçılıkta okuyan kuzenim profesyonel kodak la çekmişti.

bunlar naçizane benim çekimler artık idare edin kuzen gelince yenilerini çektrir koyarım.

yorumlarınızı bekliyorum.

BİLGİLENDİRME::::Bu araçlar gerçek olup şu anda bursa bademli meşeköy de ikametlidir.Yani yoldan onun bunun arabsını çekip koymadık kendi araçlarımız . bu yazı sadece bilgi amaçlıdır. birilerine taş atmaya çalışmıoruz....

birde şu foto koyma işini üşenmeyip bana anlatan altanB kardeşe çok teşekkürler..

Ben bu arabayı Bursa da hiç görmedim bi ara bulusalım istersende arabanın daha profesyonel fotograflarını cekelim ne dersin

aynen kardeş beni de çağırın bende geleyim merak ettim bademli de nerdeymiş bu araba ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaiser şoze

bende bunu alalı 3 gün oldu

kardeş sıfırmı?
  • ayy pardon yaa.yanlış yazmışım.peugeot yazcaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

ayy pardon yaa.yanlış yazmışım.peugeot yazcaktım

beğendiysen veriyim bi tur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

jantlar Adobe marka sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Buda bizim emektar işte Volvo kullanmaktan çok memnunum.. Performans, donanım açısındanda çok iyi bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda bir volvo olması benim için yeterli.. "Volvo for life" diyorum ve aracı beğenilerinize sunuyorum.. Biraz bilgi vermek gerekirse;
    2001 S40 T4 -Sunroof- hariç full.. (isteğe bağlı taktırmadım)
    2000cc 200Bg Yüksek basınç turbo beslemeli motor (Volvo'ların ağır araba olduğunu idda edenlerle hertürlü kapışma (trafiğe kapalı alanlarda) düzenlenebilir )

Temsili foto;

koptum

yarıldım harbıdende

• bendede getz var ve çok memlunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

ayy pardon yaa.yanlış yazmışım.peugeot yazcaktım

beğendiysen veriyim bi tur

fena olmaz valla
  • buda benim tospağam

nasıl beyendünüzmü?
  • senin tospağana kurban kaptan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwayscarisma

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

jantlar Adobe marka sanırım

quote:

Buda bizim emektar işte Volvo kullanmaktan çok memnunum.. Performans, donanım açısındanda çok iyi bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda bir volvo olması benim için yeterli.. "Volvo for life" diyorum ve aracı beğenilerinize sunuyorum.. Biraz bilgi vermek gerekirse;
    2000cc 200Bg Yüksek basınç turbo beslemeli motor (Volvo'ların ağır araba olduğunu idda edenlerle hertürlü kapışma (trafiğe kapalı alanlarda) düzenlenebilir )

Temsili foto;

koptum

yarıldım harbıdende

!!!
    Kardeş yanlış anladıysam kusura bakma ama dalga mı geçion sen benle? Jantlarla ilgili adobe geyimize mi gülüyorsun, yoksa bu arabanın internetten fln bulunup koyulduğunu mu düşünüyorsun? Kardeş bizim felsefemiz hertürlü dür.. İstersen kendi çekimim hız vidyosunu koyum, istersen çekilmiş başka fotolarını hatta sen onada inanmazsan içerden fotolarını koyayım? Videoyu rötüşlemem lazım yüzümün görünen kısımları fln fakat fotoyu çok niyetliysen hemen telefondan atıp koyabilirim? Yanlış anladıysam, geyiğe koptuysan kusura bakma, yok eğer bizide onun bunun arabasını çekip, internetten foto koyup takılan gençlerden sandıysan karnımız tok bunlara..

--------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

quote:

Beyler yakın zamanda pederin arabayıda koymak istiyorum fakat kendileri genellikle şehir dışında olduğu için yakalayıpda fotosunu çekemiyorum.. Bu sene S40'ı bana verdi, kendine jip almak istiyordu.. Porsche Cayenne aldırmak istiodm ne gerek var porşeye dedi :D Sora Volvo XC90 alalım dedim onuda hep Volvo kullandık busefer başka olsun dedi reddetti.. Sonunda Land Rover dedik, ona tamam dedi biraz daha gazlayınca sport aldırdım.. Aldığımız ara bende yeni bir iş kurmuştum o nedenle araba alıcak durumum yoktu, almışken spor olsun diye diye ikna ettim.. Saolsun oda supercharge modelini aldı.. Yanılmıyorsam 400bg civarı 4000cc V8 motoru olması lazım.. Arasıra Ankara'ya geldimi bende kullanıorm çok kral araba, ama ben yinede S40'ımdan memnum (tabi jipi al s40 ı ver dese hayır demem).. Yeni iş kurdum yoluna girsin hayırlısıyla bende bi S60R düşünüyorum :)

Temsili foto;

yaw sizin bu kurduğunuz iş neymiş merak ettim. Bizde girelim o işlere yaw alalım bi s60R

BİRÇOK KİŞİ YANLIŞ ANLADIĞI İÇİN HAYAT HİKAYEM EDİTLENMİŞ BULUNMAKTADIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 6 Aralık 2006; 19:35:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

aha buda ama bızımkı metalık grı

ozellık desen full opsıyon gps den tut elektronık koltuktan ısımtaya kadar hersey war

uzerıne araba tanımam karızmada war zaten

1,9TDI

assvaltları ertıık bız bu arbaayla

herşeyi geçtim bu araba metalik gri değilki

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

senin tospağana kurban kaptan.

gerçek beğendünmü
    kaptanın sana kurban olsun
  • quote:

Kardeş pederin kendi çapında büyük bir şirket var, ismini duymuş olmanız muhtemel fakat, plakayı kapattığımıda farketmişsinizdir, nette adımın v.b. bir özelin pek dolaşmasını sevmem ;) Biz kardeşimle daha önce pederin alt şirketi olan bir şirket açmıştık fakat sonradan peder çok sıkıştırdı onu öle yapın bunu böle yapın diye bizde şirketi sattık :D o parayla bağımsız bir şirket açıyoruz.. Busefer bir arkadaşım daha var, ben inşaat mühendisiyim, kardeşim mimar, arkadaşda işletmeci.. ithalat ihracat, inşaat mühendisliği, mimarlık şirketi kuruyoruz.. Çalışma alanlarını biraz daha geniş tuttuk busefer.. Alıcağımız yeni arkadaşlarla, yazdığım dalların her alanına hitap edeceğiz, inşaat derken, köprüden tutun, otoyola, otoyoldan avm benzeri büyük inşaatlara, bu inşaatlardan basit apartmanlara, büyük sitelere, bunun dışında beton etüdü v.b. işler yapanda bir yan denetim şirketi açacağız şirket bünyesinde, mimarlık alanında iç-dış mimarlık, ithalat ihracatta pederin çalıştığı birkaç şirketi peder saolsun bize yönlendirdi bunun dışında yurtdışı bağlantılarımız var az çok onlarında yardımıyla kendi yağımızda kavrulacağımızı ümit ediyorum.. Bu arada işin ilginci peder yaptığım bu atarı iyi karşıladı ve yerinde olsam aynısını yapardım, bende başkasının fikirleriyle çalışmayı sevmem bu nedenle sanada bukadar çok karışdım, sen ayırmasaydın şirketleri ben seni ayırıcaktım dedi ve beni destekledi saolsun.. İlerde alt şirketler kurarak piyasadaki talebi karşılamayıda planlıyoruz, fakat şuan bütçemiz sadece 3 alanda çalışabilecek şirketi kurmaya yeterli.. Okulumda ve pederden öğrendiğim kadarıyla, yapıcağım her işi hakkıyla yapmak temel prensibim olduğu için arkadaşların israrına rağmen bir anda 3den fazla işe girmeyi uygun bulmadım.. Şimdilik bukadar :) Bu arada hayat hikayem gibi birşey oldu fakat lütfen kimse yanlış anlamasın bunları yazmamdaki tek amaç arkadaşı bilgilendirmek, ve arabalarımızın belkide başkalarının yaptığı gibi onun bunun arabasının fotoğrafı olmadığını birazda olsa kanıtlamaktır.. Umarım merakını giderebilmişimdir nemesis dostum..

Kendini bu kadar ispatlamaya calışmana gerek yoktu

• haktan be coll@
    güle güle kullan kazasız belasız inşallah kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

haktan be coll@
    güle güle kullan kazasız belasız inşallah kardeşim

saol hüseyin kardeşim
    teşekkür ederim

• burabenim pejo......... bana yetiyor şimdilik en azından ay yakıyorrrrrr....
    gaza yüklensemde mazot sarfiyatı delirmiyor 2.0 HDI ama 1.9 dan 100 km de 1 litre az yakıyor... hende iyi gidiyor...

• Araba dediğin..

YOrumları bekliorum

[simage]://upfiles/259179/25381C3A8BF94C2189E82976D9832D93.jpg[/simage]

[simage]://upfiles/259179/15655D53DBA54604BE64D9C2EAD1E6B5.jpg[/simage]

[simage]://upfiles/259179/DD49C9D7B9E848E9974D135298C0AAC5.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcasper -- 11 Kasım 2006; 20:01:27 >

• s

• Orjinalden alıntı: muratcasper

Araba dediğin..

YOrumları bekliorum

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.