Şimdi Ara

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
980
Cevap
1
Favori
189.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

[Anketi Değiştir] [Normal Mesaja Çevir]
(En Son Oy Tarihi: 3.4.2015)
Giriş

Orjinalden alıntı: Giannizzero

bu da benim böcek

Giannizzero kardeşim araban güseL ve sevimLi güLe güLe kuLLan aLLah kaza beLa vermesin..Ama ben pek hoşLanmıyorum tek kapılardan..Tek kapımı yok abi dört kapı iidirr....

• @bocék
    Sağol sen de güle güle,kazasız belasız kullan arabanı.Dört kişi bu arabaya fazla olduğu için dört kapıda fazla Aslına bakarsan bu araba dört kapı olsa almazdım,bundan sonra ömrümüz ve paramız yeterse gene tek kapı alırım,alsam alsam cooper s alırımSenin araba da bence tek kapı olsa daha güzel dururduCamlara da dikkat etmeni tavsiye ederim benim arkadaşım yakalandı,ceza yedi sonrada sökmek zorunda kaldı filmleri.
  • su foto cekme isine hayranim.
    keske aracin onunu ve arkasini da gorebilseydik.
    yoksa sigmadimi makineye
    quote:

Orjinalden alıntı: tuncay

bu da bizim ki.

• cccc

İşte buda benim 2007 model Vosvosum NAsıll?

• quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

su foto cekme isine hayranim.
    yoksa sigmadimi makineye
    quote:

bu da bizim ki.

Küçük araba kullanmanın faydaları işteHeryere sığıyor,fotografa bile

• quote:

Orjinalden alıntı: muratcasper

cccc

İşte buda benim 2007 model Vosvosum NAsıll?

Güzel maşallah.. Beninki ile aynı renk.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

su foto cekme isine hayranim.
    yoksa sigmadimi makineye
    quote:

bu da bizim ki.

Küçük araba kullanmanın faydaları işteHeryere sığıyor,fotografa bile

yaa herşeye tamam anlıyorum da..yani madem arabanı buraya koyup göstereceksin bize yıka be abi

• quote:

@bocék
    Sağol sen de güle güle,kazasız belasız kullan arabanı.Dört kişi bu arabaya fazla olduğu için dört kapıda fazla Aslına bakarsan bu araba dört kapı olsa almazdım,bundan sonra ömrümüz ve paramız yeterse gene tek kapı alırım,alsam alsam cooper s alırımSenin araba da bence tek kapı olsa daha güzel dururduCamlara da dikkat etmeni tavsiye ederim benim arkadaşım yakalandı,ceza yedi sonrada sökmek zorunda kaldı filmleri.

Giannizzero çok dikkat ediyorum zaten...Yakalanana kadar devam

• Buda bizim emektar işte Volvo kullanmaktan çok memnunum.. Performans, donanım açısındanda çok iyi bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda bir volvo olması benim için yeterli.. "Volvo for life" diyorum ve aracı beğenilerinize sunuyorum.. Biraz bilgi vermek gerekirse;
    2001 S40 T4 -Sunroof- hariç full.. (isteğe bağlı taktırmadım)
    2000cc 200Bg Yüksek basınç turbo beslemeli motor (Volvo'ların ağır araba olduğunu idda edenlerle hertürlü kapışma (trafiğe kapalı alanlarda) düzenlenebilir )

Beyler yakın zamanda pederin arabayıda koymak istiyorum fakat kendileri genellikle şehir dışında olduğu için yakalayıpda fotosunu çekemiyorum.. Bu sene S40'ı bana verdi, kendine jip almak istiyordu.. Porsche Cayenne aldırmak istiodm ne gerek var porşeye dedi :D Sora Volvo XC90 alalım dedim onuda hep Volvo kullandık busefer başka olsun dedi reddetti.. Sonunda Land Rover dedik, ona tamam dedi biraz daha gazlayınca sport aldırdım.. Aldığımız ara bende yeni bir iş kurmuştum o nedenle araba alıcak durumum yoktu, almışken spor olsun diye diye ikna ettim.. Saolsun oda supercharge modelini aldı.. Yanılmıyorsam 400bg civarı 4000cc V8 motoru olması lazım.. Arasıra Ankara'ya geldimi bende kullanıorm çok kral araba, ama ben yinede S40'ımdan memnum (tabi jipi al s40 ı ver dese hayır demem).. Yeni iş kurdum yoluna girsin hayırlısıyla bende bi S60R düşünüyorum :)

Temsili foto;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 18 Ekim 2006; 13:33:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: topgear

Bu topic ilginçmiş.

Özellikle Amerikan versiyonu Phaeton'u almayı başaran muhteremi takdir ettim.

Phaeton'un ön tamponundaki sarı lambalar sadece amerikan versiyonunda var fotoğrafa iyi bakın.

Bu durumun bir diğer ironik tarafı, maddiyatçılığa, kendini olduğundan daha varlıklı göstermeye çalışma gayreti.

Yazık milletimize, insani değerler bir kenara bırakılmış, maddiyatçılık almış yürümüş....

(Bu arada orijinalinden alıntıyı yapamadım, şu clio symbol ile kaza yapan arkadaşı kastediyorum.)

Güzel kardeşim genel düşüncende haklısın.. İnsani düşünce v.b. düşüncelerine katılıyorum.. Fakat bence şu Phaeton mevzuunu karıştırmış gibi gözüküyorsun.. Nicklere çok dikkat etmedim fakat, işaretlenmiş ve tamponda turuncu reflektör olan araç passat ve başka bir üyeye ait.. Pheaton'ları olan clio lu arkadaş ise başka biri.. Ve Phaeton almak nekadar zordur orasını bilmem fakat, Ankara'da yaşıyorum ve tunalıdan inanırmısın her gidişimde birer Phaeton görüyorum oda en az.. (Phaeton lara dikkat etmiş olmamın nedeni ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti (bir tatil köyünde yabancı plakalı olarak görmüştüm) ve o günden beri phaeton lar gerçekten hoşuma gider)

-Sizin takıldığınız olay aşağıdaki arabadadır.. Aşağıdaki araba PASSAT'dır pheaton değil, dikkat ediniz.. Bu araç konusunda yalan olduğu hususunda haklısınız bende size katılıyorum.. Hem döşeme işinden belli fake olduğu hemde aracı bir internet sitesinden link vermiş oda belli, hemde sinyal olayını örnek gösterebiliriz..

Fakat birde clio lu arkadaş var, o arkadaşlarınki ise Phaeton olduğu doğrudur.. Ve araç Türkiye'ye satılmıyor bildiğim kadarıyla normalde, yani Türkiye versiyonu diye bir olay sözkonusu değil, bu nedenle arkadaşların aracında sarı reflektor olması bence normal karşılanabilir..Aşağıdaki fotodaki phaeton clio lu arkadaşların aracıdır.. Lütfen üstteki passatla karıştırmayınız!

Umarım aydınlatabilmişimdir.. Amacım bilmişlik taslamak v.b. birşey değil, lütfen yanlış anlamayınız, sadece yanlış insanı zan altında bıraktınız, bu nedenle konuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 18 Ekim 2006; 14:31:49 >

• jantlar Adobe marka sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Buda bizim emektar işte Volvo kullanmaktan çok memnunum.. Performans, donanım açısındanda çok iyi bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda bir volvo olması benim için yeterli.. "Volvo for life" diyorum ve aracı beğenilerinize sunuyorum.. Biraz bilgi vermek gerekirse;
    2000cc 200Bg Yüksek basınç turbo beslemeli motor (Volvo'ların ağır araba olduğunu idda edenlerle hertürlü kapışma (trafiğe kapalı alanlarda) düzenlenebilir )

Temsili foto;

• Yok kardeş bizimki Microsoft Paint

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

jantlar Adobe marka sanırım

quote:

Buda bizim emektar işte Volvo kullanmaktan çok memnunum.. Performans, donanım açısındanda çok iyi bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda bir volvo olması benim için yeterli.. "Volvo for life" diyorum ve aracı beğenilerinize sunuyorum.. Biraz bilgi vermek gerekirse;

Temsili foto;

• slm arkadaşlar nasıl resim ekliyosunuz ya anlamadım gitti.
  •  *** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

buda bizim ford connect 90hp 2006
  • benim değil..henüz.. spor bir arabaya beyaz bu kadar yakışır m?

• arkadaşlar buda benim hayalimdeki arabaydı şu an kullanıyorum bunun için kendimi şanslı hissdiyorum umarım hepiniz hayalinize kavuşursunuz erkenden 2001 model 103hp

• quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

jantlar Adobe marka sanırım

quote:

Temsili foto;

koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: otobilge

arkadaşlar buda benim hayalimdeki arabaydı şu an kullanıyorum bunun için kendimi şanslı hissdiyorum umarım hepiniz hayalinize kavuşursunuz erkenden 2001 model 103hp

Bu kasa Golflerin lastik ölçüsü nedir? Yenilerden büyük gözüküyor da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobilge

arkadaşlar buda benim hayalimdeki arabaydı şu an kullanıyorum bunun için kendimi şanslı hissdiyorum umarım hepiniz hayalinize kavuşursunuz erkenden 2001 model 103hp

insan hayalini bu kadar sade bırakır mı ?? bence biraz modla bu arabayı

• quote:

Orjinalden alıntı: venividivici

quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

aha buda bızım canavar super araba

hakikaten süpermis disdan koltuklar gri ,icine girince beyaz oluyor galiba.bu özellik opsiyonelmi sunuluyor vw'de.

tr'de hiç böle tampondan sinyalli araba yok ki
    bu tip sinyali tamponda olan araçlar amerika'da oluyor
    ayrıca senin gösterdiğin passatın içi böle değil ki
    göstrediğin 2.resim başka bir vw modelinin galiba...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.