Şimdi Ara

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
980
Cevap
1
Favori
189.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

[Anketi Değiştir] [Normal Mesaja Çevir]
(En Son Oy Tarihi: 3.4.2015)
Giriş
  • bu da benim ufaklık yaramaz çocuk kendisi
  • S40'ın içinin fotoğrafı karanlık çıkmış o yüzden güzel gözükmüyor.

Bence gayet şık ve kullanışlı, ergonomik bakımdan son derece iyi.
  • benim düldül 2001 model 1600cc 103ps mitsubishi carisma comfort hb

babamın düldül (benim düldülüm yokken bunu kullanırdım) 2000 model 2000cc td freelander

sirketin düldül (ilk gözagrım araba kullanmayı onda öğrendim cok severim) 2006 model 2500cc td ford ranger

birde doblo ve logan var ama nefret ediyorum onlardan

• ajan3ex allah Büyük inanoyorum ki sende Bign Bu arabalardann birine Bneceksin SAbır
  • bu da benim 98 model 99000 de

• 140 km/s remi bulursam koyarım

• buda benim ferrari 99 model (bıktınız benden biliyorum) 1.4 rta 75 bg.

abs, acs, hava yastığı, merkezi kilit, fransız yapımı(yurt dışı üretim)

• BURAK İSİMLİ ARKADAŞIMIZIN DİKKATİNE 120 km/s yapan bi dizel araç hemde minüsüs tarzı bi aracın hararet ibresi nasıl cold u gösterir bi açıklarmısın galiba ibren bozuk bizi keklemeye çalışıyon bende minübüs kullanıyorum motor soğukken bu kadar hız imkansızzzzzzz

• Buda benimki yeni aldim 1 hafta oldu

http://img168.imageshack.us/my.php?image=1001061hm8.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanustaoglu

Buda benimki yeni aldim 1 hafta oldu

http://img168.imageshack.us/my.php?image=1001061hm8.jpg

hayırlı olsun .. almanya da mı yaşıyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: masarati

BURAK İSİMLİ ARKADAŞIMIZIN DİKKATİNE 120 km/s yapan bi dizel araç hemde minüsüs tarzı bi aracın hararet ibresi nasıl cold u gösterir bi açıklarmısın galiba ibren bozuk bizi keklemeye çalışıyon bende minübüs kullanıyorum motor soğukken bu kadar hız imkansızzzzzzz

Kardeş ben ısı ibresini göremedim bakınca sanırım sağ en altta.. Sizin minibuslerin içini bilmediğim için tam kestiremedim.. Birde Minübüste motorun ısınması önemlimidir senin uzmanlık alanın fakat, en azından benim araba için böyle bir şey problem olmuyor.. Afyon Ankara arası yol çok güzel oldu, geçen gün İzmir'den gelirken afyon da mola verdim ve mola çıkışı arkalı önlü gittiğimiz arkadaşı yakalamak için köklemiştim, motor ısınma problemi olmadan rahat 200 km/s gittiğini hatırlıyorum yer yer dahada hızlı olmuştur fakat kesin hatırladığım hızlanmada farkedilir bir problem olmadığı.. Tabi minübüslerin motorunun performans tipi motor olmaması belki dediğin faktörü yaratabilir.. Bu konu ilgimi çekti, biraz bilgilendirebilirsen sevinirim..

• dizel arabanın motoru ısınmadan hız yapması zaten pek mümkün deil.soğuk motora yüklenildiği zaman zaten aşırı derecede zarar verirsin ve motor çok şiddetli derecede ses çıkartır.
    bizim arabaların kasalarıda ağır olduğu için motor soğukkken araba biras daha ağırdır viteseler zor geçer
    (kalktıktan sonra 2. vites özellikle) motor sıcakken istediğini yaparsın minübüs'le yanlama bile yaptırırsın:D:D:D:D:D:D inşallah yardımcı olabilmişimdir..

Motorun içerisindeki yağ soğukken “bal” kıvamındadır. (sentetik yağlar bu benzetmenin dışındadır) Motor karterinde yağ pompası vardır ve bu pompanın devri motor devrine bağlıdır. Yağ “bal” kıvamında iken motora yüklenilmesi sonucu tüm yük bu pompaya biner ve pompanın kulakçıkları kauçuk ise yorulabilir , metal veya prinç – bronz benzeri bir malzeme ise yamulabilir veya kırılabilir. Genellikle araçlarda yağlamadaki sorunun uyarıcı müşiri karterdeki yağ seviyesi ile alakalıdır. Yani yağ seviyesi düşmediği sürece yağlamadaki aksaklığı bir çok modelde göremezsiniz. Bu müşir yağ basıncına bile duyarlı olsa (eğer yağ basınç saatiniz yoksa) yağ basıncı 0’a düşmeden sizi uyarmayacaktır. Pompanın kanatçıkları sizin haberiniz yokken hasar aldıysa ve farkına varmadıysanız motorunuzun ömrü ciddi şekilde azalacaktır. Çünkü yeterli debiyi üst devirlerde sağlayamayacaktır. Tabi bu durum yağ soğutmasına da etki edecek , gerektiği kadar yağ motor bloğunda çevrilemeyecek dolayısı ile yağın verim vereceği ısı toleransı aşılmış olacaktır. Muhtemelen hararet problemi de yaşanacaktır. (Bu durum pompa kanatçıklarının hiç iş görmemesinden ziyade yamulmuş , bir kısmı kırılmış kanatçıklar için geçerlidir. Aksi takdirde ise hiç iş görmeyen bir yağ pompasıyla max. 10dk içersinde yatak sararsınız)

Not : Motor harareti radyatörde su , antifriz vs... olduğundan çok çabuk yükseldiği görülebilir. Bu aslında aldatıcı bir ısınmadır , motor bloğunun ve yağının yoğunluğu nedeniyle tam anlamıyla istenilen sıcaklığa bu kadar çabuk gelemeyeceği göz önünde bulundurulmalı , aracın motorunun en erken 15dk gibi bir zaman içerisinde ideal sıcaklığa geleceği unutulmamalıdır.

::::::::::::::::::::::yukarıdaki bilgiwww.silvertuning.com'dan alıntıdır:::::::::::::::::::::

• Bu da benim eleman. 7 aylık daha abileri... Hiç yaramazlık yapmıyor.Uslu uslu söz dinliyor.
  •  *** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

maaşallah deyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 22 Kasım 2006; 14:55:18 >
  • Buda benimki

• Buda bizimki. 2006 Doblo Premio 1.3 mj.

http://img20.imageshack.us/my.php?image=21072006002py0.jpg
    http://img47.imageshack.us/my.php?image=23102006007md8.jpg
    http://img77.imageshack.us/my.php?image=21072006001ba8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -yuxel- -- 6 Aralık 2006; 17:10:38 >

• 2004 model toyota avensis im var.
    inşallah 1-2 ay içinde satacağım ve
    alfa 147 black line alacağım.
  • 98 FORD KA EKONOMİ ABİDESİ

• benimde astra classic'im var. henüz resmini çekmeye fırsatım olmadı en kısa zamanda resimde eklerim. herkes gibi bu araçta bana pek tatlı geliyor.
  • buda benım Ruzgarın oglu :):) honda bı kac foto

92 CIVIC SI 136 HP 1.600 MOTOR USTEN CIFT EKSANTIRIK ENLEMESINE YERLESTIRILMIS DOHC MOTOR 9.000 DEVIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honda_accort -- 7 Aralık 2006; 20:54:33 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.