Şimdi Ara

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
980
Cevap
1
Favori
189.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki

*** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

[Anketi Değiştir] [Normal Mesaja Çevir]
(En Son Oy Tarihi: 3.4.2015)
Giriş
  • yaw araba görsün gözünüz buyrun buda benim emektar 13 senedir bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro67 -- 13 Kasım 2006; 12:02:19 >

• helal be hocam...
    quote:

Orjinalden alıntı: elektro67

yaw araba görsün gözünüz buyrun buda benim emektar 13 senedir bizde

• bizimde 2003 model Hyundai Accent war LPGli

Ama iyi gidiyo namussuz 150.000 dedi çünkü şirket arabası...Benim daha yaş 15 ama

öyle boş araziler felan war orda öğretiyolar bana arabayı yaşım bi 18 olsun hemen bi fairway alacam

Sizinde arabalar güzel ayrıca modifiyeliymiş ama bizdede modifiye war mp3çalar war bitane başkada ne olsun şirket arabasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys
    Kendini bu kadar ispatlamaya calışmana gerek yoktu

Güzel kardeşim sanırım yanlış anladın.. Tam korktuğum gibi oldu yanlış anladın.. Son yazdığım cümleye dikkat et lütfen! "lütfen kimse yanlış anlamasın bunları yazmamdaki tek amaç arkadaşı bilgilendirmek, ve arabalarımızın belkide başkalarının yaptığı gibi onun bunun arabasının fotoğrafı olmadığını birazda olsa kanıtlamaktır.. "

Saygılarımla..
  • Volvo S 40 1.6 D

• 1994 MB S320

•  *** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)

2007 model nissan note 1,6 tekna daha aydınlıkta çekilmiş pozlar eklemeyi düşünüyorum şimdilik kusuruma bakmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: topgear

1994 MB S320

baba sen son noktayı koymuşsun artık ben bu başlığa bakmam bi daha, şu araçtan sonra hiçbiri keyif vermez bana

• yawşok oldum Yukarıdakiş yeni Volvo S40 ın ön konsol ne kadar iğrenç duruo ölebi arabanın içi nasıl bu kadar iğrenç olabilio anlamadım ya sanki arabanın dış fotosu 2006 model iç fotoları 92 model gibi

• Topgear dostum VolvoS40 1.6 sahibi olarak Volvo Konumuza davetlisin!.. Mercedes S320, yani 3200 motor ve 200+beygirden sonra, 1600 motor 100küsür beygir seni kesmez bence :) Türkiye'ye yeni S80 ler bu ay geldi, Onlardan bi V8 keser seni :) Volvo konusuna beklioruz :) Bu arada Volvo'su olan olmayan, tüm VOLVO tutkunları davetlidir.. Herkese kazasız belasız günler dilerim!

VOLVO'nun içine kötü diğen arkadaşa azda olsa katılıyorum, S40 ın içi pek anlı şanlı durmuyor.. Birde S80 e bak derim :) Bunuda beğenmezsen yuh derim haberin ola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 13 Kasım 2006; 22:13:21 >

• Volvo konusu dediğiniz "Neden Volvo" başlıklı topic mi?

•  *** __ BİZİM ARABALARIMIZ__*** (Resim)
  • pejo partner bu ben anca 195 yaptım devir yeni 4000 evarmıştı burada da 170 var

• O değil. Sizin de ilk sayfalarında mesajınız olan şu topic:http://forum.donanimhaber.com/m_6826730/mpage_9/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: topgear
    Volvo konusu dediğiniz "Neden Volvo" başlıklı topic mi?
  • hesheit teşekkür ederim, güzel bir topic, yararlanacağım, katkıda da bulunabileceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: messianıl

beğenirsiniz herhalde...

Gercekten Adanadan olunca sahiplendim birden

• 1971 chevrolet impala 4 kapı türkiyede sayılıdır

İşte efsane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi too fast -- 16 Kasım 2006; 4:22:07 >

• s80 ne sözümüz yok ta ben s40 a şaşırdım ne o öle kamyonet içi gibi dışarıdan çok güzel duruo ama içi 10 para etmes daha önce görmemiştim ondan hayal kırıklığına uğradm
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Buda bizim emektar işte Volvo kullanmaktan çok memnunum.. Performans, donanım açısındanda çok iyi bir araç olmakla beraber güvenlik konusunda bir volvo olması benim için yeterli.. "Volvo for life" diyorum ve aracı beğenilerinize sunuyorum.. Biraz bilgi vermek gerekirse;
    2001 S40 T4 -Sunroof- hariç full.. (isteğe bağlı taktırmadım)
    2000cc 200Bg Yüksek basınç turbo beslemeli motor (Volvo'ların ağır araba olduğunu idda edenlerle hertürlü kapışma (trafiğe kapalı alanlarda) düzenlenebilir )

hocam ankarada görmeyim seni

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.