Şimdi Ara

Bize üstü kapanıp açılan bir stad lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle böyle havalarda, karda kışta süper olur. Aslında yapılmışken üstü açılan ve kapanabilen bir stad yapılsa süper olur.

• lego'dan yapalım. maçtan sonra söküp tarihi dokuyu bozmayız.
  • Stada felan gerek yok. Biraz profesyonel bir yönetime ihtiyaç var. Dün akşam ben bile baktım internetteki hava durumuna zehir gibi yağmur yağacağı belliydi. Çok mu zor saat 2-3 gibi bi naylon örtmek stadın üstüne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Stada felan gerek yok. Biraz profesyonel bir yönetime ihtiyaç var. Dün akşam ben bile baktım internetteki hava durumuna zehir gibi yağmur yağacağı belliydi. Çok mu zor saat 2-3 gibi bi naylon örtmek zeminin üstüne?
    edit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

lego'dan yapalım. maçtan sonra söküp tarihi dokuyu bozmayız.

yemin ediyorum akşam uyuyamıyacam gülmekten
  • quote:

Stada felan gerek yok. Biraz profesyonel bir yönetime ihtiyaç var. Dün akşam ben bile baktım internetteki hava durumuna zehir gibi yağmur yağacağı belliydi. Çok mu zor saat 2-3 gibi bi naylon örtmek stadın üstüne?

Doğru aynen tenis maçlarındaki gibi ama kesin çözüm olmaz gene de. Çok yağdığını düşün maç anında da, en iyisi üstü kapanıp açılabilen bir stad lazım bence.
  • quote:

puhahaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Stada felan gerek yok. Biraz profesyonel bir yönetime ihtiyaç var. Dün akşam ben bile baktım internetteki hava durumuna zehir gibi yağmur yağacağı belliydi. Çok mu zor saat 2-3 gibi bi naylon örtmek stadın üstüne?

Doğru aynen tenis maçlarındaki gibi ama kesin çözüm olmaz gene de. Çok yağdığını düşün maç anında da, en iyisi üstü kapanıp açılabilen bir stad lazım bence.

Yonetmeliklere gore zaten mac aninda acmak gerekiyormus. Pek bi anlami olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

quote:

Yonetmeliklere gore zaten mac aninda acmak gerekiyormus. Pek bi anlami olmaz.

Ha bak onu bilmiyordum, öyleyse evet gereksiz olur Ama Kayserispor'un stadı da öyle, açmıyorlar galiba

• stadın üstünü kapatmaya ne gerek var, adam akıllı bir drenaj sistemi kurarsın. su falan tutmaz. 4 mevsim istediğin maçı oynarsın.
  • Avrupa'da üstü açık stadlar da var ve sağnak yağmura rağmen zeminde su hiç birikmiyor. Biz hiçbir işi adam gibi yapmayız ki zaten. Herşey baştan sağma.

Yeni stadı yapmak için senelerdir bize engel olan aptal yasakçı zihniyet yüzünden bugünleri de gördük işte.
  • üsüt kapalı stat mı ayranımız yok içmeye alıcaklı gelmiş kapıya ne üsüt kapanıp açılabilen stadı sağlam bi drenaj ve altta ısıtma ile kaymak gibi olur statd
  • Maç oynandığı zaman stadyumun üstünü kapamak yasak... Maç öncesi faydalı olacağı kesin
  • quote:

iyidi gece gece...

• quote:

Aynen abi ya..Dün arkadaşla beraber baktık hava durumuna, akşam saatlerinde ortalığı sel götüreceği gün gibi ortadaydı.
    Ya önlem alacaktılar, ya da maçı önceden erteleyip stada gelen binlerce kişiyi mağdur etmeyeceklerdi.

Önceden önlem alınabilir miydi, dediğin gibi bu durumlarda devasa brandalar gerilip zemin korunabilir miydi bilmiyorum ama bu tamamen TFF' nin sorumsuzluğu. Bu kadar önemli bir maçtan önce, yağacak yağmuru göz önünde bulunduramayıp önlem alamıyorsan bırakıp gideceksin..
    Binlerce insan ona göre planını yapıp, gününü ona göre ayarlayıp stada gelmiş..

Benim için sorun değil. Ha bugün oynanmış ha Pazartesi. Zaten sabah 5' de kalkmışım uykusuzluktan bayılmak üzereyim, maç iptal olunca direk vurdum kafayı yattım. İşime geldi hatta
    Ama staddaki taraftarlara da acıdım açıkçası. Aynı durumda ben olsam, nasıl bir psikoloji ve hayal kırıklığı ile eve döneceğimi az çok tahmin edebiliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Aynen abi ya..Dün arkadaşla beraber baktık hava durumuna, akşam saatlerinde ortalığı sel götüreceği gün gibi ortadaydı.
    Ya önlem alacaktılar, ya da maçı önceden erteleyip stada gelen binlerce kişiyi mağdur etmeyeceklerdi.

Önceden önlem alınabilir miydi, dediğin gibi bu durumlarda devasa brandalar gerilip zemin korunabilir miydi bilmiyorum ama bu tamamen TFF' nin sorumsuzluğu. Bu kadar önemli bir maçtan önce, yağacak yağmuru göz önünde bulunduramayıp önlem alamıyorsan bırakıp gideceksin..
    Binlerce insan ona göre planını yapıp, gününü ona göre ayarlayıp stada gelmiş..

Benim için sorun değil. Ha bugün oynanmış ha Pazartesi. Zaten sabah 5' de kalkmışım uykusuzluktan bayılmak üzereyim, maç iptal olunca direk vurdum kafayı yattım. İşime geldi hatta
    Ama staddaki taraftarlara da acıdım açıkçası. Aynı durumda ben olsam, nasıl bir psikoloji ve hayal kırıklığı ile eve döneceğimi az çok tahmin edebiliyorum..

Welcome to y.d's football world. :D
    tr:y.d nin futbol dünyasına hoş geldiniz.

bunlar iyi günlerimiz.seneye yurt dışından bol bol hakem getirirsek kimse şaşırmasın :D tff yi borç batağına sürükler bu adam demedi demeyin.

• isteğiniz ilgili depertmanımıza iletilmiştir.
    TEŞEKKÜRLER

YDTFF AŞ
  • İngiltere'de hemen hemen yılın her günü bu şekilde yağmur yağıyor ama zerre su birikintisi görmedim. Şu yaşananlar tam bir rezillik. Arkadaşın dediği gibi hiçbirşey yapamıyorsan çimlerin üzerini zarar vermeyecek birşeyle örtersin maç saatinde zerre su olmaz. Devre arası da temizlersin ki zaten saat 19:30'da yağmur kesilmişti İstanbul'da.
  • YD intikamini aliyor taraftardan resmen. Istenilse her turlu oynatilirdi o mac. Birde bizim sahada drenej sistemi vardi diye hatirliyorum genede bilen birisi bilgi verirse iyi olur.
  • quote:

quote:

peki o zaman madem ikna olmuyosun öyle yapalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.