Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
10
Favori
16.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daywalker_1986

    Benim telefonumda aynı sorundan dolayı açılmıyor. Aradım firmayı yarısını siz yarısını biz veriyoruz dedi 240 lira istedi. Hukuki olarak nerden başlamak gerekiyor. THH başvuru için ne yapmak gerekiyor. Başvuruda RITZY servisin telefonu yapmadığınımı yazıcaz, yoksa KELEŞ elektroniğin destek vermediğini mi? Ayrıca bunları kanıtlıycak resmi bi evrakta yok. Servis tarafından destek verilmediğine dair yazılı bi beyan gerekmezmi?

    Maalesef telefonlar yada telefonlar olmadan ortada kalmış durumdayız. Benim telefonum Ritzy'de göndermelerini istedim, göndermediler.. Sizin yapacağınız şey Ritzy'den yapmadığına dair yazılı bir evrak istemek. Ardından bu evrak ile yapmadığı için Ritzy'i yada para iadesi için de Keleş'i verebilirsiniz. Siz bu yazıyı aldığınız buradan paylaşın, mağdur olan herkeste e-devlet aracılığıyla Ritzy şikayet etsin. En azından bunların servislik yetkilerinin alınması için şikayet edebiliriz.

    Öte yandan Keleş'ten parayı alacak gibi durmuyoruz, yeni verdikleri adresin gidip kontrol edilmesi lazım. Eğer burada herhangi bir mal yada şirket üzerinde bir para hareketi gözükmüyorsa kanuni olarak da su içmek dışında bize yapacak bir şey kalmıyor. İcra dediğiniz olay şirketin üzerinde bir mal yada para var ise gerçekleşiyor. Kaldı ki bu adamlar apaçık şirketi kaçırıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 18 Şubat 2017; 14:37:24 >




  • İthalatçı garantili telefon neden almıyorum hatırladım.



    Allah kolaylık versin beyler size de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı "Keleş Elektronik" olan bir yerden kılıf alırken bile iki kere düşünürdüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :ArHaus:

    Adı "Keleş Elektronik" olan bir yerden kılıf alırken bile iki kere düşünürdüm.

    Electrotrend diye aldık faturada keleş geldi hocam napalım
  • şirketin vergi numarasında bi değişme oldu mu?icraya vereceğim o yüzden soruyorum.
  • Arkadaşlar telefonumu olduğu gibi geri yollamışlar. Bugün THH'ye başvuru yapacağım.
  • Vergi numarası değişikliği yok. E-Devletten kontrol ettim ben. Adres olarak İcra'ya da verseniz THH'ye de başvursanız yukarıda paylaştığım adresi yazınız. Ticaret sicil gazetesinde yazan, son ve doğru adres odur. Ben bugün icra tebligatını doğru adrese tekrar yönlendirdim. Bakalım tabela adres mi tebligat ulaşabilecek mi? İstanbul'da olup fırsatı olan olur ise en son adresi kontrol etme imkanı olursa bazı şeyleri anlamış oluruz. Eğer şirket tabela olarak kaldıysa icra ile bile bir şey almak mümkün olamayacak malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışın gerçekleştiği mecra, satıştan komisyon kazanmıştır, satışa aracılık etmiştir. Aracı firma (Gittigidiyor) olmasa idi satış gerçekleşmeyecekti.

    Aracı firma müteselsilsen oluşan mağduriyetlerden sorumludur. Keleş yoksa, Gittigidiyor var. Yükleniniz.

    Böylece gittigidiyor'un dolandırıcı firmalarla çalışmasının bedelini gittigidiyor'a çıkartabileceksiniz.

    Not: İş bu mesaj fikir niteliğindedir, herhangi bir şekilde sorumluluk şahsımda değildir. (Sonuçta ben gittigidiyor.com değilim, komisyon/itibar kazanmak için sorumluluk almam emin olmadığım işlerde)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 25 Şubat 2017; 11:39:43 >
  • Var mı yeni gelişme arkadaşlar? THH'den iade kararı alanlardan para iadesi alan oldu mu? İcraya veren arkadaşlar bi sonuç aldı mı? Bütün bu süreç ne kadar sürüyor? Ben de başvuru yapıcam. Tecrübeli arkadaşların yolundan gitmek istiyorum.
  • Tek başına bulaşma işlere avukata ver o halletsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stanbul!da bulunan arkadaşlara avukat icra yapmalarını tavsiye ederim. Yine de ücreti tahsil edebilecekleri garanti değil. Ben istanbul dışında ikamet ediyorum. İcra başlattım lakin adreste icra beyanını teslim alan olmadığı için icra ellerine geçmemiş ve işlem başlayamamış oldu. Şimdi ihtarname filan çekilecek. Tahmin ediyorum ki adamlar kağıt üzerinde adres değişikliği ve şirket devir işlem yapmışlar. Maalesef ülkemizde böyle şeyler yapılabiliyor. Ben bizdeuygun.com aracılığıyla ulaştım bunlara telefonumu tamir edip versinler ayağı çektim tamam ben onlarla sizi görüştüreceğim dediler numaramı aldılar ancak yine de kimse aramadı beni. Çok uzatmamak gerekirse ücretimi alabileceğime dair umut veya beklentim iyice azaldı. Ancak kesinlikle hakkınızı sonuna kadar arayın biz bize düşeni yapalım gerisine nasip diyelim. Bir de sevdiğinin ve parayı güç kazanan insanlara kesinlikle ithalatçı firma garantili telefon almamalarını söyleyin. Vesselam.




  • Ayrıca Yurtiçi kargo gönderi yaptığında, keleş elektronik o ürünü teslim alıyor, ancak devlet eliyle icra tebliği yapılınca adreste alıcı bulunamıyoru bu nasıl bir çelişkidir bana biri anlatsın ?
  • Şirketin yeni adresi göstermelik mi çıktı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkamelon

    Şirketin yeni adresi göstermelik mi çıktı?

    ben internetteki güncel adresi yazdım. 4-5 farklı adres gözüküyor. Yurt içi kargoda iki farklı adresi var.
  • Arkadaşlar Bizdeuygun ile aynı olsalar da hatta faturada bizdeuygun yazsa dahi şirketi ayırmışlar. Bizdenuygun A.Ş diye bir şirket kurarak. Hukuki olarak ancak aralarında ki organik bağı açıklayarak bizdeuygun'a da icra yapılabilir. Bunun için dava açmak gerekebilir, bir avukata danışılması ve çok derin takipler ile mümkünse kanıtlamak şart. Çok zor bir durum çünkü minareyi çalan kılıfını hazırlar diye düşünüyorum.

    Adres konusuna gelince benim yazdığım adres dışında hiç bir adrese tebligatınız ulaşmaz. Çünkü diğer adresler burda keleş yok diyerek tebligatı kabul etmiyorlar. Ben tebligatı yeni ve son olan doğru adrese yolladım. Ya kabul etmediler yada adres sadece kağıt üstünde olabilir. Ama adres şirketin kayıtlı olduğu adres olduğu için postacı tebligatı muhtara iletmiş. Muhtara iletilen tebligatta geçerli sayılıyor ve 7 gün ardından firmaya icra hakkı doğuyor. İstanbul'da olamadığım için adres kontrolü yapma imkanım yok.

    Eğer İstanbul'da bu işleri avukat ile yürütecek olan arkadaşlar var ise ve adres ile sonuç alırlarsa buradan da bilgi paylaşırlarsa sevinirim. En azından bizde tabela firma mı nedir anlamış oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 2 Mart 2017; 0:52:31 >




  • Anakart değişimi için 240 lira istiyorlar. Ben gönderip yaptırmaya karar verdim. Dolandırıcılarla uğraşacak ne imkanım var ne de zamanım. Zaten yazılanlara göre yasal yoldan parayı alma şansımız da yok gibi.

    magaza: gittigidiyor
    satıcı: electrotrend
    Mersis Numarası:0543019894200016
    KEP Adresi:keleselektronik@hs03.kep.tr
    Faturayı kesen firma: keles elektronik (bizdeuygun.com)

    Garantili LG G4 telefonu tamir etmiyor. Ücret karşılığı tamir edebileceklerini söylüyorlar.
    Para iadesi için tth sonrası haciz kararı çıkartanlar olmuş ama firma adresine ulaşılamıyor.
    Fakat bu dolandırıcı firma hala gittigidiyor üzerinden satiş yapmaya devam ediyor.

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 6 Mart 2017; 4:12:29 >




  • Arkadaşlar merhabalar,
    Ben de bu keleş elektronik mağduruyum, thh kararı çıkalı 1 aydan fazla oldu, bana da aynen laubali bi biçimde "şirketimiz tasfiye sürecinde, icraya verseniz bile paranızı alamazsınız" diyorlar. Ne yapacağımı pek bilmiyorum. Burada bazı arkadaşların parasını alabildiğini bazıların ise henüz alamadığını gördüm.

    Adamlar zaten telefonu düzgün açmıyolar, ben de bizdeuygun'u aradım muzaffer diye biri çıktı yanlış olmasın, bana "abi biz de bunlardan mağduruz dedi, icraya verdik paramızı alamadık üstüne avukatlık masrafları bize kaldı" gibisinden veryansın etti (hukukçu bi arkadaş masrafların size kalması mümkün değil gibi birşey dedi bana), sonra "inanın dedi keleş e. herkesten daha mağdur, sattığı belki 50000 g4 ün 30000 i geri döndü parasını istiyor adamlar ödeyemiyor" gibisinden bişiler anlattı "sana tavsiyem ver cihazını, anakartını 2016 versiyonuyla değişssinler onda bi problem yok hallolur" dedi en sonda da. Böyle başından savar gibi anlatmadı 10 dakikadan fazla sürdü konuşmamız.

    Şimdi icraya versem paramı alabilir miyim endişesi yaşıyorum arkadaşlar, eğer icraya verirsem 2200 küsür liranın altında olduğu için thh kararı ile "ilamlı icra" çıkartabilirmişim eğer onlarda 15 gün içinde itiraz etmezse haciz yollayabilirmişim diye birşeyler öğrendim.

    Sizce ne yapmalıyım, hukuk mücadelesi diyip devam etmeli mi yoksa zararın neresinden dönsek kar diye telefonun anakartını değiştirmeliyim?

    Son olarak bir arkadaş paylaşmıştı, şirketin güncel adresi bu mu? değilse bilenler yazabilir mi?

    "İstanbul Bağcılar Mahmutbey Mh 27. Yol sk. 24 ada n:115-117 K.1"




  • merhaba herkese

    bende gittigidiyor üzerinden lg g3 almıştım, 4 kez ritzy ye gitti. 4.de kronik hataların devam edeceği düşüncesinde olduğumu belirterek , hataların giderilemeyeceğine dair rapor istemiştim. Süreyi aştılar ve anakart değişimiyle geri gönderdiler.(3. göndermemde de ekran değişimi yapılmıştı, ilk ikisinde sözde yazılım güncellemesi vs telefon 0 gibi oldu ekran sönükleşme problemi vardı, kasa çatlakları ve 4g sim hatası sorunları giderilmiş oldu :)
    Süreyi aştıkları için ve aylarca mağduriyet yaşadığım için thh ne başvurdum 1359 tl iade kararı çıktı. 15 gün içinde firma iletişime geçmezse icraya verilebilir dedi thh . Thh ne basvurduğumda yeni g3 ile değişim teklif etmişlerdi kabul etmedik.(zaten bütün parçalar değişmiş yeni telefondan daha garanti :)
    24 şubatta icraya verdim, tabi memurlar adresleri doğruysa ulaşırsa dediler, o gün tebligatı postaladık sonra bu başlığı gördüm :/ eski adresi geçen hafta pttden yeni adres ile değiştirmek istedim tebligatta olmuyormuş.

    Yeni adrese tebligatı ulaşanlardan olumlu haberler bekliyoruz tüm keleşzedeler olarak :/

    Bu kadar müşteri sorun yaşamasına rağmen gittigidiyor bu tip satışlara müsade etmemeli...


    e-devlet vkn sicil no sorgu görünteleri
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1025019/e62eb684-5a05-44d6-a078-50697b05342c.PNG [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1025019/3b7f0b85-ac55-4696-9769-165f89be4e87.PNG [/simage]
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1025019/b85f6160-da07-4f73-9188-c04d9d685720.PNG [/simage]

    firma faal gözükmekte ve adres vkno ya göre yeni adresten farkli ?




  • arkadaşlar bende 'mahmutbey mah. 2426 sokak istoç 8. ada no:126 bağcılar/istanbul' adresine teblikat gönderdim önceden eski adresine yolladım teblikat geri dönmüştü bakalım bu da geri gelirse tekrar yazarım.Sizin teblikatınız eğer ulaşmışsa yada ulaşırsa güncel adresi yazın lütfen.
  • arkamelon kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum,
    dün işlemleri tamamlayamadım bugun başlatcam icra takibini ben de haberdar ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.