Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
10
Favori
16.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erkanbil kullanıcısına yanıt
    Evet Keleş Elektronik yazıyor. GittiGidiyor üzerinden almıştım telefonu. Ortak firmanın farklı iki ismi Bizdeuygun ile ama sonra kapanmış o sanırım. Bizdeuygun bakıyor işlemlere. Daha doğrusu bakmıyorlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ons

    Ben de verdim bu Keleş elektronik'i THH'ye bakalım, gelişme olursa yazarım.

    Ben de Ocak ayında verdim keleş i thh ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da bizde uygun

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 30 Ocak 2017; 11:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu da e ticaret sicili


     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 30 Ocak 2017; 11:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarda keleş isimliler

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!
  •  Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    dilekçem
  • lg g3 telefonum delta serviste zamanında yapılmadığı için hakem heyetine verdim,
    mahkeme benden yana karar verdi. bende bizdeuygun.com u aradım onlarda telefonu 2014 te almışsınız, 2015 ten buyana keleş elektronikle çalışmıyoruz dedi keleş elektroniğin numarasını verdi.
    bende orayı aradım bana mail adresi verdiler ve karar no ve iban no yu mail atmamı istediler, mail göndermeme rağmen ödeme yapmadılar. telefonlara bakan da yok, icra takibi başlatacağım diye mail attım geri dönende yok.

    ne yapmalıyım?
    icra takibi başlatırsam bizdeuygun u mu yoksa keleş elektoniği mi vermeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma07 -- 1 Şubat 2017; 12:1:40 >
  • kartalizma07 kullanıcısına yanıt
    Valla ben bugün itibariyle icra takibinde bulundum. Ben bi bayanla görüşmüştüm icra takibi başlatabilrisiniz ama biz iflas ettik filan dedi. Keleş elektroniğe başlatacaksın. Umarım benimki de seninki de hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.
  • Ben biraz bakmistim sirket veya sahis sirketiyse sahis uzerine mal varligi yoksa bu sekilde paranizi alamazsiniz diyorlarsa yapabilecek bir sey kalmiyormus sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pacayi kurtardim sirket batmadan once de insallah sizler de kurtarirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hssn H kullanıcısına yanıt
    Bana iflas vs diyen olmadı. Olmadı bende icraya vericem. Nasıl alabiliriz paramızı. Bizdeuygun u icraya versek olmaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle icra başlatmalısın. Tüketici hakem heyeti muhatap olarak keleş elektroniği haksız bulduğu için sadece karar keleş'e uygulanabilir. 50 tl masrafı var icraya vermeninin. Umutsuzum ama inşallah alırız parayı.
  • hssn H kullanıcısına yanıt
    Avukatın yanında çalışan kuzenim var. O gerekli işlemleri yapacak artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar beyler şimdi benim telefon da klasik lg g4 bootloop sorunu yazın yaşandı (ekim 2015 alındı cihaz) ağustos ayı gibi kendim yazılım attım idare ettik ama iş ilerledi ekran baya sarardı hayalet ekran çok kötü oldu geçen sabah yeniden başlatma sonrası açılmadı anakart sorunu malum bu ritzy teknik servis aradım 8 kere sonra falan ulaşabildim sitelerine de yazmışlar desteği kesmişler zaten artık keleş elektronik bakıyormuş da onlara ulaşmayı bile denemedim şikayetvar sayfalarca dolu her yer bu durumda keleş elektronik mi vermemiz lazım thh yoksa ritzy de dahil edelim mi yukarda ki arkadaş gibi dilekçe de ve bu telefonu servise kabul etmiyor ritzy servis fişi mecbur mu bu thh başvurularında genel başvuru süreci ve olabilecekler hakkında tecrübeli arkadaş bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    http://i.hizliresim.com/QvqM1G.png




  • forver101 kullanıcısına yanıt
    Durumu direkt anlat thh ye ritzy bakmiyormus keles de batti diye. Ikisinden de şikayetçi ol hocam. Parani kim iade edecekse orasiyla gorusulsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar son 1 aydir parayi alabilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende görüşebildim firmayla sonunda. Bir mail adresi verdiler ve oraya mail atmamı istediler. Pek sonuç çıkacak gibi hissetmiyorum buradakileri gördükten sonra.
    Bir avukat tanıdığa danıştık, icra dilekçesini hazırladı. İcra dairesine verilecek dilekçe ancak tüm işlemleri bizim takip etmemiz gerekiyormuş. Öyle icra dairesi parayı alıp bize yollama gibi bir durumu ancak hesaplarında para olur ise mümkün. Bu adamlar firmayı kaçırdılarsa hesaplarında para olmayacağını düşünüyorum. İcra içinde icra memurunu alıp yerlerine gidilmesi gerekiyor, tabii yerlerinde duruyorlarsa. Bizdeuygun'un şirketini değiştirmişler, her ne kadar bize kestikleri fatura da bizdeuygun yazsada aralarında ki bağın gösterilmesi gerekiyor. Yani uğraştırıcı ve sıkıntılı işlemlerden bahsediliyor. Ben İzmir'den bunu takip etmem mümkün değil, ancak İstanbul'da İstoç'a gidip adamların yerlerinden olup olmadıklarını naptıklarına bakmak lazım. Maalesef 1500 TL alacak içinde bu mümkün değil..

    Aklıma gelen İstanbul'da bir avukata bunu bir kaç kişi birleşerek verebiliriz, o zaman oradan işlemler hem daha kolay yürür hemde adamların dükkanlarına kolaylıkla icraya gidilebilir. Meblağ görece küçük olduğu için İzmir'deki avukatlar bu konuyla ilgilenmiyor. Başka çözüm bilen varsa yada yakında parasını alabilen varsa cevaplandırırsa sevinirim.




  • Arkadaşlar ben de dün telefonla ulaştım. Ritzy'nin kabul etmediğini falan dile getirdim, bize yollayın dediler. Ben de yollarken bir dilekçe yazdım tamiratını değil de para istediğime dair. Dilekçenin aynısını tekrar yazıp PTT yoluyla iadeli taahütlü postaladım. Tüm evrakların, fatura, garanti belgesi, dilekçeler, kargo fişi, posta fişi vs. fotokopisini alıp THH için dosyaladım. Şu an beklemedeyim. Ürün yapıldıktan sonra bi daha aynı şekilde garanti bitene kadar arızalanmayacağını bilsem tamiratı kabul ederdim. Fakat çevremden ve internetteki kullanıcı arkadaşlardan gördüğüm üzere sürekli aynı süreçleri 3-4 ayda bir yaşayanlar var. Benim bunun için ne zamanım ne de sabrım var. Bir kere uğraşırım tam uğraşırım diye düşünüyorum. Zaten bu bootloop olayı garanti bitimin de de olsaydı para boşa gitmiş sayıcaktım ve el mahkum yeni telefon alıcaktım. Şimdi de süreci başlatıp yeni telefon olayına gireceğim. İnanın keşke bu sorun olmasaydı, çünkü telefonumdan çok ama çokmemnundum. Ki zaten biliyosunuz bi anda başınıza geliyo bu olay ne bi yavaşlama ne bi takılma hiç bişey yoktu telefonda. Oyun oynayan biri olmadığım için ısınma sorununu da yaşamıyordum. Piyasaya bakıyorum yeni telefon için G4 den sonra alınabilecek telefon yine LG ama bütün serileri sorunlu. Xiaomi Mi 5 iki gündür kafamda, kararım değişmez ise onu alacağım.
    Son olarak da "tagopasa" arkadaşın dediği gibi toplu bir şekilde bu olayı çözmeye çalışabiliriz.

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!




  • Merhaba, arkadaşlar benimde telefonum 5 aydır serviste tüketici hakem heyetine başvurmuştum karar lehime çıktı fakat keleş elektroniği aradığımda şirket battı para iadesi veremeyiz dediler bende icraya verceğimi söyledim.Sizce icraya versem parayı alabilirmiyim yoksa benim para yandı mı?
  • Ben daha THH kararını alamadım ama olumlu alsakta sevinemicekmişim bu konu sağolsun
    Şirket battı para iadesi veremeyiz cümlesine nasıl bir strateji izlenmeli onu belirlemek lazım tecrübeli bir arkadaş var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.