Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
10
Favori
16.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim sonuç henüz çıkmadı thh den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün keleş elektronik faturali g4 telefonum bootloop oldu. Daha önce aynı sorundan dolayı ritzy serviste tamir edilmişti.

    Telefonu ritzy e gondermek üzereydim ki bu konuyu gördüm.

    Şimdi ne yapmalıyım. Yol gösterin lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun durumunu sormak için arıyorum açmıyorlar :)
  • Arkadaşlar maalesef haberler kötü. Cuma günü icra dairesine gidip icrayı başlattım. İcra tebligatını takip koduyla bugün kontrol ettiğimde adres yanlış ile geri iade edildiğini görmekteyim. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum, İstanbul'da olsam gider tespit ederim ancak uzaktan bir şey yapmakta güç. Adamlar şirketi kaçırmış ve icra yapılacak bir yer bile olamayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tagopasa

    Arkadaşlar maalesef haberler kötü. Cuma günü icra dairesine gidip icrayı başlattım. İcra tebligatını takip koduyla bugün kontrol ettiğimde adres yanlış ile geri iade edildiğini görmekteyim. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum, İstanbul'da olsam gider tespit ederim ancak uzaktan bir şey yapmakta güç. Adamlar şirketi kaçırmış ve icra yapılacak bir yer bile olamayabilir.

    Bizdeuygun.Com ile aynı firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keleşi icraya verip sonuç alan arkadaşlar güncel adresini bilen yazabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drvimu

    Keleşi icraya verip sonuç alan arkadaşlar güncel adresini bilen yazabilir mi



    Aynen onu bende biliyorum ancak adamlar şirketi kaçırdıkları için burası bizdeuygun a.ş. Keleş,i tanımıyoruz diyebilirler. Ben faturadaki adrese tebligat çıkardım. İcra ile parayı tahsil edenler hangi adresi yazdıklarını buradan yazabilirler mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz arama-tarama sonucu adreslerini yine nakil ettiklerini tespit ettim, ticaret sicil gazetesinden. İcra takibi başlatacaklar ve THH'ye verecek arkadaşlar bu adresi yazsın adres olarak. Ben haftaya icra dairesine gidip icrayı bu adrese yönlendireceğim. Ancak ticaret sicil gazetesini incelediğimde Aydın Keleş adlı firma sahibinin tüm hisseleri Abdulkadir Bilici adlı birine devrettiğini öğrendim. Bu konu tam olarak nereye gidecek bilmiyorum ama sonuna kadar elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ayrıca tekrar belirtmek isterim, toplanıp bir kaç kişi icraya yolu denenirse daha kolay sonuç alınabileceğini düşünüyorum, tabii bu hareketler sonucundan şirketi içi boşaltılmamışsa..


     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 16 Şubat 2017; 13:45:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tagopasa

    Biraz arama-tarama sonucu adreslerini yine nakil ettiklerini tespit ettim, ticaret sicil gazetesinden. İcra takibi başlatacaklar ve THH'ye verecek arkadaşlar bu adresi yazsın adres olarak. Ben haftaya icra dairesine gidip icrayı bu adrese yönlendireceğim. Ancak ticaret sicil gazetesini incelediğimde Aydın Keleş adlı firma sahibinin tüm hisseleri Abdulkadir Bilici adlı birine devrettiğini öğrendim. Bu konu tam olarak nereye gidecek bilmiyorum ama sonuna kadar elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ayrıca tekrar belirtmek isterim, toplanıp bir kaç kişi icraya yolu denenirse daha kolay sonuç alınabileceğini düşünüyorum, tabii bu hareketler sonucundan şirketi içi boşaltılmamışsa..


     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    Hocam güncel adres araştırmanız için teşekkürler. THH kararı cıkınca iadeli taahhütlü postalarım olmazsa ilamlı icra için bu adresi gösteririz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drvimu

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    dilekçem

    BAKIN AYNI TİCARET SİCİL NUMARASI. BEN DİLEKÇEMDE YAZMIŞTIM BUNU

    449 179

    YENİ ADRES MAHMUTBEY MAHALLESİ 2426 SOKAK İSTOÇ 8. ADA NO:126 BAĞCILAR / İSTANBUL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 16 Şubat 2017; 14:15:15 >




  • Bugün keleş firmasını aradım. Telefona bir bayan çıktı. Garantili lg g4 telefonun tamiri için 300 lira istedi. Telefonu göndermek için adres istedim. Israrla adres sordum ama vermedi. Yurtiçi kargo ile anlaşmamız var. Keleş elektronik derseniz bize gelir dedi. Yurtiçi kargodan da adres teyidi yapabilirsiniz. Telefon şimdi bende bu sekilde TTH e basvurabilirmiyim yoksa telefonu onlara gondermem mi gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S0NADAM

    Bugün keleş firmasını aradım. Telefona bir bayan çıktı. Garantili lg g4 telefonun tamiri için 300 lira istedi. Telefonu göndermek için adres istedim. Israrla adres sordum ama vermedi. Yurtiçi kargo ile anlaşmamız var. Keleş elektronik derseniz bize gelir dedi. Yurtiçi kargodan da adres teyidi yapabilirsiniz. Telefon şimdi bende bu sekilde TTH e basvurabilirmiyim yoksa telefonu onlara gondermem mi gerekiyor?

    Hangi numara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (0212) 519 0231 Keleş.



    Ne keleşmiş arkadaş.



    LG de ne lanet firmaymis madem G4 cihazlar sorunlu, arızalı cihazları ücretsiz olarak baska bir ürünle değiştirip müşterilerini memnun etmesi lazim. Bu yetmezmiş gibi G4 cihazlar hala piyasada satılmaya devam ediyor.



    Paramızla rezil oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL DURUM BU
    ŞU PARALARA BAKIN ARKADAŞLAR

    BİZİM LG LERİ TAMİR ETMEYEN KİŞİNİN PARASI 826 MİLYAR ESKİ PARA İLE


     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!
     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 16 Şubat 2017; 19:50:54 >




  • S0NADAM kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık on gün önce ben de aynı numaradan ulaştım onlara telefonu göndermemi söylediler ama her hangi bir para talep etmediler. Ben de gönderdim fakat tamir değil paramın iadesini istiyorum diye bir dilekçe yazdım. Ondan sonra bi daha ulaşamadım ama benim için telefon zaten çöp değerindeydi çünkü tekrar bozulacağı kesin olan bi telefonu piyasada 300-400 lira verip yaptırmazdım. 20 gün dolunca THH ye başvurup yasal prosedüre devam edeceğim. Kafaya taktım ben bunları. Belki 1500 TL çok bi para değil ama ticaret yapıyosan risklerini katlanırsın. Ayıplı mal satıp yok öyle kaçmak.
  • Arkadaşlar 5 gündür arıyodum açmıyorlardı telefonu. Şimdi aradım ve aynı hanımefendi açtı. Benden de 240 lira istediler Açıklamaları da şu şekilde, LG destek vermediği için garanti kapsamında da olsa ücretleri kendi ceplerinden gittiği için yapamıyorlarmış. LG ile davalıklarmış vs. vs. Yollayın telefonumu ben gereken yasal yollara başvuracağım dediğimde ise süreç çok uzar ve bir şey elde edemezsiniz dedi. Ben de benim için 1500 liranın çok önemli olmadığını ama sırf bu tutumlarından dolayı sonuna kadar uğraşıp bütün masrafları ile onlardan tazmin edeceğimi söyleyip kapattım. Bu adamlar ticaret yapıyor işte arkadaşlar. Okumadan, öğrenmeden, hiç bir ticari ahlaka sahip olmadan!
  • Merhabalar . Benim de THH sonucu bugün geldi 1549 Lira'nın tarafıma ödenmesine karar verilmiş . Bunun üzerine umutsuz bir şekilde ulaşamayacağımı düşünerek firmayı aradım ve ilk çalışında açtılar. Telefonu açan bayan son zamanlarda herkese söylenen " Firma tasfiye sürecinde ödeme yapamıyoruz " cevabını verdi." Ben de bunun üzerine icraya vereceğimi söyledim. O da gayet rahat bir şekilde siz bilirsiniz dedi . Ben de eğer varsa kendi avukat arkadaşımla görüştürmek üzere avukatlarının numarasını istedim . Tamam vereyim dedi ve telefonu yüzüme kapattı . Sonraki aramaların hiçbirine de cevap vermediler. Süreyi bekleyip icraya vermekten başka çare kalmadı sanırım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu THH sonuçlarının örneklerini rica edebilir miyim ? Ben de başvurumda ek olarak sunayım.
  • Benim telefonumda aynı sorundan dolayı açılmıyor. Aradım firmayı yarısını siz yarısını biz veriyoruz dedi 240 lira istedi. Hukuki olarak nerden başlamak gerekiyor. THH başvuru için ne yapmak gerekiyor. Başvuruda RITZY servisin telefonu yapmadığınımı yazıcaz, yoksa KELEŞ elektroniğin destek vermediğini mi? Ayrıca bunları kanıtlıycak resmi bi evrakta yok. Servis tarafından destek verilmediğine dair yazılı bi beyan gerekmezmi?
  • tagopasa T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben varım yapmam gereken nedir birlikte hareket etmek adına. İcra işlemi başlattım ancak merkezlerine haciz başvurusu henüz yapmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.