Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
10
Favori
16.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sipidimen


    quote:

    Orijinalden alıntı: arkamelon

    En son bimere şikayet ettim şuan dosya adalet bakanlığında haftaya cevap gelir.İmkanı olan herkes ayrıntılı olarak bimere yazsın durumu belki bi sonuç alırız.

    Dostum, bimer'den bir haber var mı?

    Dostum 24.03 te başvuru yaptım.Şuan şikayet adalet bakanlığında cevap gelmesini bekliyorum.
  • benim de thh kararı çıktı vereceğim avukata
  • Selam istanbulda mi yaşiyorsunuz? Avukat işleri için birleşip hareket etsek daha uygun fiyat alabilir miyiz acaba? Bu arada alacaginiz ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİZDE UYGUN. COM İLE ALAKASI YOKMUŞ.

    ARKADAŞLAR KELEŞ ELEKTRONİKTEN LG G4 aldım. Arızalandı ritzy yapamadı. TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ para iadesi kararı verdi. Ama burada bence BİZDE UYGUN sitesiyle alakası Yok. Aradım BİZDE UYGUN sitesini farklı firmalar olduğunu söylediler. Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sonuç alabilen var mı? Para iadesi kararı çıktı ama aynı sizler gibi iflas ettik cevabı veriyorlar. Ama isterseniz tamir ettirip gönderelim şikayetinizi çekerseniz diye. Yalnız bunlar bizdeuygun.com sitesi ile ortak çalışıyorlar. Çünkü telefon ritzy de iken bizdeuygun.com sitesinden aramışlardı. Bizdeuygun.com aradığımda ise bizim onlarla ilgimiz yok deyip geçiştiriyorlar. Bu arada benim faturada sağ tarafta keleş elektronik sol tarafta bizdeuygun.com yazıyor. Sizlerin faturalarda da böylemi yazıyordu. Ben keleş elektronik tarafını şikayet etmiştim. Faturaya göre sol tarafta bizdeuygun.com yazdığı için onuda şikayet edebiliyormuyum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sbyk33

    arkadaşlar sonuç alabilen var mı? Para iadesi kararı çıktı ama aynı sizler gibi iflas ettik cevabı veriyorlar. Ama isterseniz tamir ettirip gönderelim şikayetinizi çekerseniz diye. Yalnız bunlar bizdeuygun.com sitesi ile ortak çalışıyorlar. Çünkü telefon ritzy de iken bizdeuygun.com sitesinden aramışlardı. Bizdeuygun.com aradığımda ise bizim onlarla ilgimiz yok deyip geçiştiriyorlar. Bu arada benim faturada sağ tarafta keleş elektronik sol tarafta bizdeuygun.com yazıyor. Sizlerin faturalarda da böylemi yazıyordu. Ben keleş elektronik tarafını şikayet etmiştim. Faturaya göre sol tarafta bizdeuygun.com yazdığı için onuda şikayet edebiliyormuyum.

    benim fatura da seninki ile aynı, solda keleş, sağda bizdeuygun.com. Bizdeuydun.com ile konuştuğumda adam, biz de onlarla davalığız falan dedi, sadece partner olarak çalıştıklarını ama sona erdiğini falan söyledi, artık ne kadar doğru orasını bilemem, onlarda paralarını alamamışlar, bana en azından telefonunu yaptır, 2016 yıllı işlemciler sağlam dedi, paranı alamazsın falan fistan işte. Ben de öyle bekliyorum umutsuzca
  • Ya bunlar aynı firma orası kesin çünkü tel. serviste iken bizdeuygun.com dan arıyorlardı beni. Ama fatura işte sıkıntı. Bir kaç avukata sordum fatura üzerinde bizdeuygun.com yazısı olması bir şey değiştirirmi diye kesin bir cevap veremediler. Aralarındaki bağlantıyı ispatlamak lazım gibi vs... konuştular.
    Ama yavuz hırsız işini sağlama almış gibi geliyor bana.
    Bizlerin paralarını hiç etti bizdeuygun.com üzerinden devam ediyor.
    Zaten adreslerine bakarsan aynı yerdeler.
    Dün aradığımda keleş elektronik tamir edip yollayalım dedi biz sizi arayacağız filan dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi ve benim telefon hala ritzy de duruyor. Nerdeyse 1 sene geçti.
    Not:Telefonun anakartı değiştirip eve kadar yolladıklarında bizdeuygun.com telefon tamir oldu gönderiyoruz demişlerdi. Şimdi aradaki bağı nasıl ispatlayacağız onu bir türlü cözemedim.
    İcradan sonuç alan var mı bu arada ?
  • İcra takibi başlatacağız ama adamlar iflas etmişler. Hayırlısı bakalım. Bir şekilde çözeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    Arkadaşlar bizdeuygun.com sitesinin admin ismine baksanıza. Bu web sitesi alınırken keleş elektronik olarak alınmış. Şimdi bizim bunlarla ilgimiz yok deyip milleti kandırıyorlar.
    Şimdi bu bilgiler bizdeuygun.com ile keleş elektronik arasındaki bağı ortaya çıkarmaya yetermi ki.
    Bizdeuygun.com yüklenebilirmiyiz ki icra takibi aşamasında yada tüketici mahkemesinde bir sonuç çıkartır mı ki.
    Yasal işlemlerden anlayan birileri varsa yardımcı olabilir mi.
    http://bizdeuygun.com.websiteoutlook.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbyk33 -- 19 Nisan 2017; 16:47:41 >
  • Arkadaşlar bir de Ritzy'nin verdiği garanti belgesinde ithalatçı olarak geçen firma var, adını hatırlayamadım. Onları bir şekilde sorumlu tutamaz mıyız acaba?
  • Bu gerçek mi ya. Vay arkadaş bendeki faturada da keleş yazıyor solda. 6 ay oldu ben hala sonuç bekliyorum savunması istendi yazıyor daha. Para iadesi çıktığında vermezlerse icra müdürlüğüne gidin dediler ben de bu işlerden anlamam hiç oraya gitmek yeterli olmuyor mu şimdi? Sonuçta faturada adres de telefon da aynı sitenin logosu da var onlar yoksa bunlar vermek zorunda değil mi sanki hayali bi firma yaratmış bu bizdeuygun.com, keleş elkt. diye!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aktivist-X

    Bu gerçek mi ya. Vay arkadaş bendeki faturada da keleş yazıyor solda. 6 ay oldu ben hala sonuç bekliyorum savunması istendi yazıyor daha. Para iadesi çıktığında vermezlerse icra müdürlüğüne gidin dediler ben de bu işlerden anlamam hiç oraya gitmek yeterli olmuyor mu şimdi? Sonuçta faturada adres de telefon da aynı sitenin logosu da var onlar yoksa bunlar vermek zorunda değil mi sanki hayali bi firma yaratmış bu bizdeuygun.com, keleş elkt. diye!

    Bizim dosya icrada da ne oluyor? Tanıdık avukat buldum vercem vekalet artık can sıktı olay sadece hırsa bağladı.
  • Arkadaşlar benimde THH Kararı dün lehime sonuçlandı. Savunmalarında "Tüketici serviste mağdur edilmiştir bizimle alakası Yok, eğer telefonu yollarlarsa yenisini yollarız" demişlerdi. Madem bu yolladığınız tebligatlar şirkete gitmiyor ise o zaman bu adamlar bu savunmayı Nasıl verdiler? THH bunlarla nasıl iletişime geçti? bende kabul etmedim. Karar Leh'ime çıktı. İnşallah alıcaz paramızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar firmanın sahibi Aydın Keleş'in facebook hesabını buldum. Adam bizdeuygun.com'da çalışıyor yazmış. Dini fotoğraflar falanda var. Dolandırıcı şerefsiz Allah belasını versin.https://m.facebook.com/profile.php?id=100001295292714&fref=ts

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 15 gunluk itiraz suresinin dolmasini bekliyorum. Her iki firmayida icraya verecegim. Adamlar dumeni kurmus. Icradan sonuc alan kimse yok mu peki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar adettendir ben de bugun taşınır taşınmazlar için haciz sürecini başlattım, (hangi bankalarda hesapları olduğunu bilmediğim için onlara baktıramadım gerçi onlar da boş ama) tabi ki elimiz boş döndük, bu süreçten sonra yapacak hiç bir şey kalmıyor mu? Sadece adamlar lütfederse mi paramızı alabileceğiz?
  • 4 ay sonunda thh kararı olumlu çıktı. Bu süre zarfında illa ki paraları alanlar olmuştur diye araştıralım dedim ama sonucu görünce

    Ben telefonu gönderip yapılmasını isteyeceğim bakalım.
  • Ankara erdem oto kiralama dolandırıcıdır. Rent a car kaskosu yapmadan araç kiralar ve Araç kazaya karışırsa sizi mesul gösterir.

     Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keles elektronige ulasabilen var mi.

    Yine sirra kidem bastilar.

    Icradan sonuc alabilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH kararından yaklaşık 2 ay sonra 7 Nisan'da icraya başvurdum.Bunun üzerine 14 Nisan'da firmaya tebligat yapılmış ama dün itibariyle ödeme yapılmamıştı.Ben de icradaki memurların tavsiyesiyle banka hesaplarına haciz konulabilmesi için dilekçeyle başvuruda bulundum. Hiç umudum yok ama hesaplarında para bulunabilirse tahsil edilecek. Eğer bu aşamada da tahsilat yapılamazsa son olarak fiziki haciz yapılabilir dediler ama ben Malatya'dayım firma İstanbul'da nasıl olacak bilemiyorum. Son durum budur .)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.