ailemde cok fazla uzun yok . ama genetikle cok fazla ilgisai var mı boy uzamasının ? yardımcı olursanız sevınırım
teşekkürler .
bende 16 yaşındayım boyum 185 bizim ailede çok uzun fazla yok
benim boyumun uzamasında etkili faktör süt doğduğumdan beri süt içiyorum günde 1lt süt bitirdiği zaman oluyo
basket felan hiç uğraşmadım ama çok spor yapıyorum body gidiyorum orada asılıp bekliyorum
bence basket oyna süt bol bol iç yoğurt felan ye uzuarsın daha 8-9 cm
quote:
Orijinalden alıntı: asasain_lord
şubat 94 dogumluyum . boyum .1.70
sizce bu yaştan sonra 1.78 olabılırmıyım?
ıp atlıyorum . asılı kalıyorum . boşuna mı ?
ailemde cok fazla uzun yok . ama genetikle cok fazla ilgisai var mı boy uzamasının ? yardımcı olursanız sevınırım
Beni en çok 1.78 kısmı ilgilendirdi ... 1.77 olsan yetmez mi ? :)
biraz düşünsen en az 1,78 olabilirmi diye sormak istedim ama seni böyle gereksiz sorular ilgilendiriyor herhalde
Yaşında daha küçük geçmedi yani sizden:DSakal filan çıktımı? Çıktıysa en az 2-3 cm daha uzar oda belki. Bu genelde ergenlikle ilgili. Mesela lisede bir arkadaşım vardı.Sakal filan hiç bir şey yoktu elemanda bildiğin köse. Liseden mezun olduktan sonra gördüm elemanı adam sınıfın en uzunundan bile uzun olmuş. Bir anda boy atmış. Basket,yüzmek, barfisk filan bunlar iş görür ama en önemlisi metomalizmanı hızlandırmak. Zaten onuda dengeli beslenerek ve spor yaparak yaparsın.
Boy uzaması %75-%85 genetik diye biliyorum(?)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme