Şimdi Ara

Bizdeki tecavüzcüler yetmedi bir de suriyeli tecavüzcüler çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Okmeydanı’nda gece yarısı metrobüsten inen genç kız, altgeçitten geçtiği sırada dehşeti yaşadı. Habertürk’ten Hayati Arıgan’ın haberine göre, 14 Ocak saat 23.45’te metrobüsten inen 19 yaşındaki H.D. evine doğru yürümeye başladı. Altgeçitte gördüğü bir kişinin hareketlerinden tedirgin olan H.D. kısa süre sonra saldırıya uğradı. Arkasından gelen kişi, H.D.’nin ağzını kapatarak yeşil alana sürükledi. H.D. eteğini açmaya çalışan saldırgana direndi, çığlık attı. Saldırgan bu kez H.D.’nin cep telefonunu aldı ancak yere düşürdü.
    ADLİ KONTROL KARARIYLA SERBEST

    Paniğe kapılıp kaçmaya çalışan saldırganın peşinden koşmaya başlayan H.D. ise bir yandan da etraftan yardım istedi. Çevredekilerin yakalayıp polise teslim ettiği saldırganın 37 yaşındaki Suriye uyruklu Rami R. olduğu belirlendi. H.D. karakolda Rami R.’yi teşhis etti. Savcılığın tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği Rami R. adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Rami R., H.D.’ye başka birinin saldırdığını iddia edip “Bıçak çeken adam benden de telefonumu ister diye kaçtım” dedi.
    ‘ÜÇÜNCÜ KİŞİ YOKTU’

    H.D. ise yaşadığı şoku şöyle anlattı: “Bana cinsel saldırıda bulundu. Çığlık atarak tekmelemem üzerine telefonumu cebimden aldı. Ancak kavrayamayınca düşürdü. Olayda kesinlikle üçüncü bir kişi yoktur. Bana cinsel saldırıyı yapan Suriye uyruklu kişiyi karakolda teşhis ettim.”
    DAVA AÇILDI

    Adli kontrol tedbiriyle serbest kalan Rami R. hakkında ‘basit cinsel saldırı’ ve ‘gece vakti yol kesmek suretiyle yağma’ suçundan 22 yıl hapis talebiyle dava açıldı. Suriyeli Raci R. önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İnşallah bir gün adli kontrolle serbest karari verene de hallenir. Tecavüzün caydırıcı cezalarının olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felina.

    İnşallah bir gün adli kontrolle serbest karari verene de hallenir. Tecavüzün caydırıcı cezalarının olması lazım.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecavüzün cezası idam olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdam değilde kısırlaştırılma olabilir. İdam onlara ödül olur.
  • Tecavüze çok ağır cezalar gelmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tecavüzcüyü aynı yere kapatacaksın. Kendi kendilerine hallensinler. Basıl vicdanları el veriyor böyle bir şeye aklım almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkedeki adalet sistemi zaten bitik bide bu suriyeliler basimiza cikti bunlarin kellesini alacan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu şerefsizlerden birine denk gelecem var ya çok beter ederim çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun özeti:

    Psikolojisi bozulan kız - Yeni kurbanlar arayan sapık sureyeli
  • "Suçlamaları kabul etmeyen Rami R." Bak sen şerefsize. Gecenin bir vakti kuytuda kıstır sonra kabul etme. Kızın da işi gücü yok kafasından uyduracak bu olayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezaevlerinde yer yok ve daha fetö den PKK den, cb ye hakaretten içeri alınacak olanlara yer ayırıyorlar o yüzden bu haberlere artık şaşırmıyorum tecavüz olur hırsızlık olur gasp olur adam bıçaklama olur artık bunlar cezasız kalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle insanlar yüzünden kestirme yol alt geçit üst geçit kullanamıyorum akşam tek başına çıkamıyorum.
    hiç ceza bile almıyorlar adamlar ya
  • Bunları tabi sokağa geri bırakacaksın devlet bide bunlaramı bakacak ama önce seyini koparıcaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari direk deneylerde kullanican

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari ülkeye alanlara hergun beddua ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.