Şimdi Ara

Bizde yaṣlandık azizim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanat yonetmeni olarak bir tv kanalinda calisiyorum.Halen birisi bana ne is yapiyorsun dediginde afallarim.Ne isi ulan derim,ogrenciyim diyesim gelir sonra okulumun bittigi ve aktif is hayatinda bulundugum gercegi aklima gelir sasarim.Benim kafa halen lise,universite zamanlarimda kalmis.Gecen sette abi abi diye pesinde kostugum kameraman cocugun 2005li oldugunu ogrendim.Ben 98 liyim.Benim bugune kadar aklimdaki 2005li imgesi hep anaokullu toddler velet seklinde olmustu ancak karsimda 2 metre koskoca sakalli makalli 2005 li biri gormek cok tuhafima gitti.Bana ise halen mekanlarda kimlik soruyorlar.Sakalim bile cikmiyor.Nasil oluyor anlamadim.

Yahu ben 2005 senesinde playstation 2 de need for speed most wanted oynuyordum o ara bu adam daha dogmamis bile.Cok ilginc.

Dhdede bir donem ki oda neredeyse bir 8-10 sene once yanlis hatirlamiyor isem,dile kolay.... dont 2000 diye bir espri vardi.2000lilerle dalga gecerdik.Bende 98 li olarak arada sanki cok fark varmis gibi 2000lilerle dalga gecerdim. Biz 2000lilere gulerken 2005li adamlar resit olmus.

Yaslandik azizim yaslandik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 98`liyim, ayni fikirdeyim.

• 90 lıyım aynı fikirdeyim

• bülent onaranı örnek al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25te hayatımın zirvesini yaşadım hiç hissetmediğim kadar genç hissediyordum. Şu an 27yim ama 25ten çok uzağım gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 4 Aralık 2023; 17:56:54 >
  • Gençliğinizin kıymetini bilin, konuyu kapatın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaşlandık evet, sırtım ağrıyor daha çok. Hasta olunca daha zor iyileşiyorum, spordan sonra kas ağrısı daha uzun sürüyor. Düzgün yemediysem iki kadeh içkiden sonra sabah kafam kazan gibi oluyor... Eskiden kilo alamazdım, şimdi kilo veremiyorum. Gittiğim barlardaki insanlar çok değişti. Hatta geçen muhabbetini yaptık 10 küsür yıldır gittiğim bir barda yeni genç barmen biramı doldururken, "barmen bardan daha genç" diye.

Ama yine de her yaş ayrı derim ben.

Hayatımda en iyi para kazandığım dönem. En iyi göründüğüm dönem. En iyi hissettiğim, en iyi kız arkadaşımın olduğu dönem. 32 yaşındayım, atıyorum 26 yaşıma geri dönmek istemezdim açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

sen 38'i gör. dışarıda gördüğün hayat miğdeni bulandıracak ... evlilik yoksa büyük ihtimal triplere girilecek vs.

ben 26 yaşımda dönmek isterdim. londra'da öğrencilikte ilk yılımın sonlarına geldiğim yaş.

not: 26 dan 30 a kadar normal hızda geçer. ama 30 sonrası yıllar çok çok hızlı geçecek  

• Avrupa Yakasıyoutube
    141. bölümün tamamı için; https://www.youtube.com/watch?v=wbZMaQ6YBQ4&list=PLDBem4OrlfAOG8HDN4ppk_wCIku8zl6us&index=141&t=26s Yapımını Plato Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği "Avrupa Yakası"nın senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel'in canlandıracağı "Aslı" karakterinin babasını Gazanfer Özcan, annesini Hümeyra, kardeşi Volkan'ı ise Ata Demirer oynuyor. Dizide ailenin diğer üyelerini Sinan Bengier (İmdat Amca), Nurhan Damcıoğlu (Azamet yenge) canlandırıyor. Dergi ekibinde ise Levent Üzümcü (Cem), Şennay Gürler (Fatoş), Bülent Polat (Şesu), Hale Caneroğlu (Yaprak), Yıldırım Öcek (Patron), Evrim Akın (Selin) yeralıyor. Veysel Diker (Tacettin), DJ Yavuz (Sertaç) diğer rolleri paylaşıyor. Avrupa Yakası Kanalına Abone Olmak için ; https://goo.gl/mJOWFo Oyuncular: Gazanfer Özcan, Hümeyra, Müşfik Kenter, Gönül Ülkü, Ata Demirer, Gülse Birsel, Engin Günaydın, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Bülent Polat, Veysel Diker, Yıldırım Öcek, Yavuz Seçkin, Hale Caneroğlu, Evrim Akın, Vural Çelik, Hasibe Eren, Tolga Çevik, Sarp Apak, Peker Açıkalın, Binnur Kaya, Hakan Yılmaz, Ömür Arpacı, Rutkay Aziz
    https://www.youtube.com/watch?si=6woK1I_3q7TI-gXr&v=Co-2w2tD388&feature=youtu.be

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Peki ruslara olan aşkın ve putine olan sevdan hangi yaşlarda kökleşmeye başladı?...

Belki de hayattan beklentilerimiz farklı. 30'larımda, 20'lerimden çok daha mutluyum ben.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

istediğin kadarını bekle. bir hastane odasına düştüğünde; "farklı" beklentilerin benimkine benzeyecek. eşim tıp alanında stajlar yapıyor. oradan biliyorum. yaşlı almanlardan ki torunu olanlar bile; eşime, kızımı oraya götürmesi için diretiyorlar. çünkü yaşlı insan, çocuğun genç ruhundan pozitif olarak etkileniyor. alman ya alman; benim çocuğa para vermişler. 25 euro para ile dönmüştü :) alman teyzeleri para vermiş. bir kaç tanesi ağlamış. mesela sporcu bir alman 60 yaşında yatağa düşüyor. pıhtı atıyor (mrna aşısı), adam birden yatalak oluyor. çocuğu yok. tek başına. ekmek almaya bile gidemiyor. adam ağlamış kaç defa. ben neydim, nasıl böyle oldum. çok pişmanım yapmadığım şeylerdne ötürü vs.

benzer durumda olan vardı. adam 70 yaşında. geleni gideni yok. ablası ölmüş. yatalk kalınca hastaneye kaldırılıyor. adam sürekli kendisini yere atıyormuş yataktan yuvarlanarak. neden? ölmek istiyor.

ama eşi dostu olanlar şanslı. eşim için kötü tabi. çünkü almanlar pimpirikli. eşim kan alacak mesela, kızı çocuğu 50 tane soru ... sonuçta alman da olsa fark ediyor. ama gerisi sana kalmış.

• dekareme kullanıcısına yanıt

dini konularda salladığın gibi yine kafandan sallayarak algı kasıyorsun bremın. benim ruslara olan aşkım iki tanede kaldı. evet aynı guruptan, iki arkadaş, birbirinden habersiz... he öyle ucuza hotele Türkiye'ye gelen köy kaçkını da değillerdi. hepsi eğitimli varlıklı vs ki zaten master eğitiminden dolayı aynı ünide eğitim görüyorduk.

işte senin gibi köyden çıkamamış; senin çevrenden almanya'dan dergahçı arkrabalarından 160 kgluk bayanlarla evlenip gidebilenler dışında, hayat görüşlerimiz çok farklı. eğitime girmiyorum çünkü alman sisteminde yapılan IQ testinde bile 105 üzeri IQ çıkarmış biriyim. Malesef akademinin sonucu, sistemde tam net değer olarak ( sonucu yazmadı. sadee >105 IQ yazmışlardı ) yazmadı. Not: 60 sorundan son 10 tanesini almancasını anlamadığım için yapamamış ve sürpriz sınava uykusuz girmiştim (2 saat uyku var yok).

bu yüzden ...

ABİN zeki bebeğim.

bak siyasette ! bak stratejide ... ve hatta futbol da ... Git fener bölümüne beni sor. vakti zamanında ismail'i övenlerle az münakaşaya girmemişimdir. şimdi hepsi kendisi saydırıyor. çünkü bilgi yok ama fikri var (bu sana tanıdık geliyor mu? farkına varabiliyor musun?). orada da ben haklı çıktım.

çünkü zekiyim. Allah vermiş. Atatürk mesela benim atalarımın soyundan topraklarından. Baba tarafı da mesela batı rodoplardan gelmiş. hepsi sarışın mavi gözlü. bunu yazıyorum çünkü genetik bilime göre; atalarım ile Atatürk ve onun ataları ortak gen havuzundan geliyor.

yani senin "yehudi" diye hakaret etmeye çalıştığın adam , aslında KIPÇAK türkü, sevgili rumi kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Aralık 2023; 19:56:3 >

Bunların benimle ne alakası var?  

• Yoo ben 99luyum halen ünideyim çap bölümünü bitirmeye uğraşıyorum. Aslında ünide olduğun sürece yaşın bir önemi yok. Tabi yaşlandık ama geçen 2004lü bir kız aa sen 99lu musun demişti o ara fark ettim. Bir kurstada kursu veren hoca sakallı falan olgun görünen bir adamdı adama 99luyum dedim oha sen benden büyük müsün dedi çıkardı kimliğini gösterdi adam 2000li 24 nisan doğumlu ama 28im dese sırıtmaz yani. Banada 23 gibi gösteriyorsun dedi. Aslında alakası yok saçı sakalı kessem 18im desem kimse anlamaz. Saç sakal birazda yaşı artırıyor ama şöyle bir avantajda var kızlar kendinden büyükleri daha bir etkileyici buluyor. Lisede bile böyleydi kız 15 yaşında lise 1di lise 3 4den sevgili yapmaya çalışıyordu. Yaşlandığımda bir çocuğum olsun istemem açıkçası. Çocuk sana 70inde 10 sene bakacak diye 20 sene kahır çekeceksin artı bencillik yani bana baksın diye çocuk yapan adamların kafasını hiçbir zaman anlamadım. Bakacak diye bir şeyde yok hepsini geçtim engelli doğsa, bir sıkıntı yaşasa sakat kalsa sen o halinle birde ona bakmak durumunda kalacaksın. Sen gitsen ona kim bakacak falan muamma. Hayat berbat bir yer kısaca fazlada ele ayağa düşmeden gitmek lazım. Yoksa tam bir işkence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.