Bildirim
BİZ NE ZAMAN LAPTOP TELEFON ALABİLECEĞİZ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi şekilde hayata devam edebilmeyi tavsiye ederiz.Büyük çoğunluğumuz aynı durumdayız.Elimizdekilerle idare etmek zorundayız. _____________________________ -
Valla hocam biz zamlanmadan aldık teknolojik ihtiyaçları .s
Telefonu yeniledim bi 5-6 yıl kullanırım sonra zaten yurtdışındayım.
Bu fiyatlarda mecbur alacağız,alcaksınız çünkü hiçbir zaman ucuzlamayacak her zaman pahalılaşcak :(
Uzun vadeli planlamalarda doların ne zaman düştüğü öngörülmüş ki .... Aksine beklenenden yüksek olmuştur kurlar hep.
2.El almanızı tavsiye ederim güvenilir bir satıcı bulabilirseniz.Ya da beklediğiniz performanstan daha düşüğü ile mutlu olmaya bakacaksınız._____________________________ Ubi bene ibi patria...''You can't go back and change the beginnig,but you can start where you are and change the end.'' -C.S.Lewis///// -
_____________________________ -
Bundan 4-5 yıl önce i3 laptoplara bilgisayar mı la bu diyip i7 lere koşarken, yüce rabbim geçen hafta i3 4 gb ramli hp laptopa 3000 tl verdirtti. Büyük konuşmamak lazım. Telefon konusuna hiç girmiyorum artık telefon almak için zengin olmak lazım. 2 bin liralık vestelleri göstermeyin onları yıllık değiştirmek zorunda kalıyorsunuz 5 yıl gibi bi sürede 10.000 tl ye geliyo. Son aldığım iphoneu neredeyse 5 yıldır kullanıyorum. _____________________________ -
Git al. Dolar 1 50 ikende alınmaz 2 ikende alınmaz 3 oldu alınmaz diyenler hala alınmaz diyor. 8 9 tl olursa keşke 6 olsa dersin. En azından 2. el al. _____________________________ MELT, EVERYTHING MUST MELT ! -
Bİlgisayarı alalı 4 sene olacak hala işimi görüyor zaten değiştirmek istesem 6000TL civarı para gerekli ki şu durumda imkansız. Telefonu geçen sen bu zamanlarda aldım üst modeline geçmek istesem bir telefon parası eklemem gerekiyor ki mantıklı değil. Şimdilik elimdekilere iyi bakmaya çalışıyorum ama nereye kadar gider böyle hiçbir fikrim yok. _____________________________ Lenovo Y50 i7 | Canon EOS 550D | iPhone 15 | iPad Air 3 | Sony WH-1000XM5 -
iPhone'lar da uçtu gitti. iPhone XS Max çok hoşuma gitti ancak ne 10 bin liram var ne de 10 bin liram olsa o parayı telefona veririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Onlar haram.Seni ümmete davet ediyorum krdşm. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: hernos2
Onlar haram.Seni ümmete davet ediyorum krdşm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
onlar lüks oldu lüks ihtiyactan çıktı ihtiyac ekmek domates soğan yumurta şeker tuz oldu günaydın :) _____________________________ -
2 sene önce i5 5200u 8gb ramlı bi hp almıştım 1600'e iyiki almışım. Geçen ay msi aldım 10500e çok pis oturdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler