Şimdi Ara

Biz gerizekalı olduğumuz için çalıştık sınava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapatılan üniverstelere zamanında parayı basanlar gelip bizimle aynı sıralarda oturacak hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingslanding -- 23 Temmuz 2016; 12:23:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp 7

Ege Tıp'a para basıp gelen görmedim hiç.

Olur o da olur yakinda

• Sana soyle diyim canim kardesim.Senden daha fazla calisan seni eledi, bosuna aglanma yani yok sonov cok koloydo falan diye.

• Yale Tıp 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ege tipa gitmiolar ama bi dunya parali tip var ne yazikki.baskent vs

• yeni açılan paralı tıp varmı bu sene açılan. Belki bu sayede mühler düşer
  • Yale Tıp 7 kullanıcısına yanıt
    Soylediginiz seye cevap verdim evet egeye girilmiyor belki ama gerek turkiyede hele hele ki avrypada bi mok bilmeyen insanlar parayi basarak sizinle ayni egitimi aliyor bilginiz olsun.ozellkkle avrupa olayini arastirabilirsiniz.

Parali egitimden nefret eden ve dort kere sinava girmis ilk bin derecesi almis biri olarak dogal olarak bi bi noktada hak yeme olarak goruyorum bunu.

• red alert2 R kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:50:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    Ust uste hocam
    Bu esnada tercih yapip okula gitmedigim de oldu.sgk mevzusu yuzunden sgk yi odiyecek durumum yoktu cunku
    Pilotaj tam burslu istiyordum bunun icin 9 binden mezuna kalmistim mf4 de en son
    Sonraki sene ilk bin yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 23 Temmuz 2016; 12:32:45 >
  • Parası olan adamın zaten mesleğe ihtiyacı yoktur, geleceğini güvenceye almak istiyodur okadar. Bu kadar sıkıntı yaşadığınız olay ne anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

iyi de adamların parası var sizin gibi 4 kez sınava girmek istemiyorlar. parası olanı parası var diye suçlamak tam bi eziklik. kimi sınava 4 sene soksan ilk 1000 ypar zaten. bi başarı değil bu.

Tamamen haklisin..

Kapitalizmi elestirmek yerine kendi ucuna dokunan kismi elestirmis arkadas.. E kardes sen elinde binlerce liralik telefonla foruma girerken afrikada millet susuzluktan oluyo..

Benim parali egitim hic umrumda degil, konusmaya da hakkim yok.. Cunku ayni kakayi ben de yiyorum elimdeki telefonla.. (sen de..) Ha telefon ha egitim hic aglamaya gerek yok.. Sistem bu geçmiş olsun..

• quote:

İnekmatur yan çar ?
  • OCEANIAN kullanıcısına yanıt
    Bir adam düşün bütün sene köpek gibi çalışmış ve devlet üniversitesi kazanmış. Diğeri de bütün sene yatıp özel üniversiteye kayıt yaptırmış. Şimdi bu ikisi aynı üniversitede eğitim görecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcAGermanotta

quote:

İnekmatur yan çar ?

Beyin?

Kendin için güzel bir soru. Sorgulamalısın.

• dumprep D kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam
    İlk sene 100 bin civarindaydim
    İkinci sene pek calismadim ne yazikki benim essekligim 50 bin yaklasik olarak
    Ucuncu sene mf4 9k
    Son sene mf4 ilk bin

Hocam thk pilotaj tam burslu istiyordum her sene siralamasi daha da zorlasti. Cunku parali 67 burslu 7 kisilik kontenjani vardi
    Dolayisiyle burslu girenlet arasinda ciddi bir rekabet vardi
    Gelelim sorununa hocam evet pilotaj istiyordum fakat bu kadar yuksek yaptiktan sonra bu siralamayi pilotaja harcamak istemedim.
    Odtu ee deyim hocam.
    Bouna gitmek veya odtuye gitmek arasinda kararsizdim neticede bircok arkadadim da odtudeydi onlarin da bastirnasiyla biraz odtu oldu.
    Pilotaj sevdama devam edersem okuldan sonra egitime girerim artik baska carem kalmadi en azindan iyi bi dayanagim var obur turlu pilotajda saglik riski vardi ne yazikki.
    Odtu istiyorsaniz yardimci olabilirim odtu hakkindaki her turlu sorunuzu pm den yoneltebilirsiniz.
    Basarilar diliyorhm

• Gerizekalı değil fakir olduğumuz için çalıştık hocam. Paramız olsaydı biz de aynısını yapabilirdik ama herkes eşit maddi kaynaklara sahip değil ne yazık ki.
  • Arkadaslar konu ne yazikki sacma bir noktaya gelmis bulunmakta.
    Ben hickimsenin kalbini kirmak hakaret etmek veya kisiye karsi sert bir tavir takinmak istemedim yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.
    Ben kapitalizimi de elestirmedim isime gelen kismini da elestirmedim.
    Ben parasi olanlara nefret de beslemedim.

Benim yaptigim sey egitimin parayla elde edilebilecek bir hak olmasini rahatsiz edici buluyor olmam bunun disinda hicbir sey soylemedim.

Bir takim mesajlar gelmis bir takim mesajlarim alintilanmis bunlara cevap vermek ve konuyu gittigi gereksiz yerden cevirmek icin bu mesaji attim.

Bu mesajimdan sonra bile benim mesajimi alintilayip eskisi givi sert bir sekilde beni elestiri yagmuruna tutucak nitelikte yazilar yazicak olan arkadaslar bunu yapmaktansa sadece beni bloklayip gecsinler lutfen.boylesi daha iyi olur birbirimizi yormamis oluruz.

Herkese iyi calismalar diliyorum

• kingslanding K kullanıcısına yanıt
    Bir adam dusun, butun derslerden ozel ders almis, piyasadaki butun kitap ve denemeleri toplayip cozmus. Bir adam dusun sadece meb kitabina calisabilmis, ne ders almis ne dersaneye gitmis. Simdi bu ikisi ayni okulda okuyamayacak. Yani 1. Cok hakettigi icin mi sence? Veya 2. Hak etmedigi, calismadigi icin falan mi? Alakasi yok. O haksizliksa bu da haksizlik. Haksizlik uzerine gidecekseniz hepsinin uzerine gidin,sadece size batani degil.

Tamam da egitim parayla elde edilen bir hak zaten. Devlet universitesine giden icin de ozel icin de. 12. Sinifa gecildiginde gerek kaynaklara gerek hocalara ciddi para dokuluyor. Boun'e, Odtu' ye gidenler sadece zekasiyla gitmiyor oraya. Kim bilir kac tane soru cozup, kac saat ders alip gidiyorlar. O sorulari cozmek icin de para harcamak gerekiyor. Belki oraya giden adamlardan daha zeki olanlar, bu yuzden gidemiyor hicbir yere. Yani bizler de bu haksizligin icindeyiz. Biz de egitimimizi parayla elde ediyoruz hangi universiteye gidersek gidelim.

• Sylvana S kullanıcısına yanıt
    Hocam temel.liselerden once detshaneler ucuzdu 3 bin liraya kayit oluyorduk yillik. Dershane de bize het turku imkani sunuyordu hemen hemen eger calisio kendini gosteriyorsan tabi batistaysan sallamazlar.
    Yillik 3 bin lirayi en fakir diye tabir edebilecegin insanlar bile cikarabiliyorlar.
    İsci olan asgari ucretle calisan(babasi) arjadaslarim var ve iyi yerlere geldiler.

İkincisi eger basarilu olup kendini gostefebiliyorsan burs alabilecegin cesitli kaynaklar yurt hiznetleri yemek hiznetleri gibi cesitli hizmetler mumkun.
    Evet para gerekir ama bu cuzzi bir miktardir ve en kotu kisi part time calisarak bile bu parayi kazanir.

Bununla yillik 40_50 bin lirayi bir tutmayin hocam.

Ben sirf sgk odemesini yapicak durumum olmadigi icin okula gitmememe tagmen tercih yaomak zorunda kaldim yillar onxe.
    Mecburdum baska catem yoktu eger o borcu odemezsem saglik hizmeti alamicaktim.
    Ayrica kyk aldim ki kyk fakir ogrrncilerin bir numarali dayanagidur aylik 400 lira
    Bununla tenel ihtiyaclarinizu karsilayabikiyorsunuz.

Bunlari da gectim kendini gosterebilen kisiler bircok kurum ve kurulus tarafindan maddinolarak desteklenir yeter ki bu isin pesinde kosun.

Neyse bu tartismayi daha fazla uzatmayacagim.
    Ben hayatin kismen fakir kismindan gelmis bir insan olarak bir sryleti alin teri dokerek kazandim.
    Yeri geldi kitap almak icin arkadadlarimdan borc istedim.
    Sosyrte pazari lcw gibi yerlerden giyindim ki yilda birnkez max alidvetis yaparim o fa kecbur kalirsam.
    Okula uc vesayet gidio uc vesayet gelirim
    Sgk yi bile odiceyecek gucum yoktu sirf bunun icin mezun hazirlsnirken tercih yaptim
    Lisedeyken dpy den burs aliyodum ve bir tsne ozel sirketten

Su an ise kyk mev ve yine ozel bir sirketten burs aliyorum.
    Yeri geldi yazlari calistim.

Brnim gibi bir adamin parayla egitim alanlari hosgirmesini bekleyemezsiniz.

Neyse tekrar soyluyorum bir daha bu tartismaya girneyecegim.

Herkese kolay gelsin

Odtu hakkinda bilgi almak isteyenler bana istedikleri zaman pm gonderebilirler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.