Şimdi Ara

biyolojiyi sevmeyen tıpta yapabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lisede az severdim sizce yapabilir miyim tıpta

• up
  • up
  • Bende de böyle bir durum var. Daha doğrusu kafam biyolojiye basmıyordu ama seviyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bookman01

Bende de böyle bir durum var. Daha doğrusu kafam biyolojiye basmıyordu ama seviyordum.
    valla döndüm mevlana gibi tıpa.kafam yattı gibi ama ilerde pişman olmam inşallah

nefret etsem tıptan dönmezdim ama nötr olduğum için seçiyim dedim
  • snoffer S kullanıcısına yanıt
    Sıralama kaç hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: bookman01

Sıralama kaç hocam?
    14.573
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biyolojiye bilhassa insan biyolojisine ilginiz yoksa bu bölümü yazmayı neden düşünüyorsunuz? Maddi imkanlarınızın iyi olacağını düşündüğünüz için mi? Bir işin yalnızca para için yapılacak olması etik olmaz. Hele ki bu hemen hemen bütün hayatınızı kaplayacak bir meslekse. Para emin olun işinizde başarılı olduğunuzda her zaman sizi kovalayacaktır. Siz faydalı olmanın peşine düşün. Sevmeyeceğiniz bir şey size her gün eziyet olacaktır, daha kötüsü siz bu işi sevmeyerek yaparsanız topluma eziyet olacaksınız. İyi düşünüp taşınmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz sentor

Biyolojiye bilhassa insan biyolojisine ilginiz yoksa bu bölümü yazmayı neden düşünüyorsunuz? Maddi imkanlarınızın iyi olacağını düşündüğünüz için mi? Bir işin yalnızca para için yapılacak olması etik olmaz. Hele ki bu hemen hemen bütün hayatınızı kaplayacak bir meslekse. Para emin olun işinizde başarılı olduğunuzda her zaman sizi kovalayacaktır. Siz faydalı olmanın peşine düşün. Sevmeyeceğiniz bir şey size her gün eziyet olacaktır, daha kötüsü siz bu işi sevmeyerek yaparsanız topluma eziyet olacaksınız. İyi düşünüp taşınmanızı tavsiye ederim.
    ilgim yine vardı biraz da kafam zor alıyordu o yüzden korktum şimdi.
  • Sinav sisteminde keske matematik bu kadar on planda olmasa keske secici sorularin hepsi oradan gelmese.Fizik kimya biyoloji sorulari da fazla olsaydi.

Biyoloji ve fen derslerinde bu kadar basarili olmama ragmen tipin gelmemesi cok canimi yakiyor.

Tyt ayt Bio full
    Tyt fen 1 yanlis
    Tyt ayt kimya 1er yanlis

Bunlara ragmen 22k.

Keske tip,dis,bilgisayar ee muh.vs her biri kendisi icin ayri bir sınav yapsa.Soyle bir sınav sistemi yapamiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Sinav sisteminde keske matematik bu kadar on planda olmasa keske secici sorularin hepsi oradan gelmese.Fizik kimya biyoloji sorulari da fazla olsaydi.

Biyoloji ve fen derslerinde bu kadar basarili olmama ragmen tipin gelmemesi cok canimi yakiyor.

Tyt ayt Bio full
    Tyt fen 1 yanlis
    Tyt ayt kimya 1er yanlis

Bunlara ragmen 22k.

Keske tip,dis,bilgisayar ee muh.vs her biri kendisi icin ayri bir sınav yapsa.Soyle bir sınav sistemi yapamiyorlar.
    hala mezuna kalma şansın var hocam bence düşün bunu
  • sonradan seversin reyis sorun olmaz
    Benden gecti hocam.Bu sinav sistemleri bana gore degil.Matematigi iyi yapanlari sıralıyorlar fenin pek eleyiciligi yok.

Kafama uygun bir sistem cikarsa ilerleyen yillarda,tekrar denerim sansimi.

• quote:

Benden gecti hocam.Bu sinav sistemleri bana gore degil.Matematigi iyi yapanlari sıralıyorlar fenin pek eleyiciligi yok.

Kafama uygun bir sistem cikarsa ilerleyen yillarda,tekrar denerim sansimi.
    yok hocam sen hala dipdiri bir 12 gibisin.aslında bu sene mat ağırlıklı kassaydın daha iyi yaparmışsın
  • uruk eger tum tiplari yazdiysan ben geleceğini düşünüyorum 🙋

Yok hocam ne yaparsam yapayim fizigi kurtaramiyorum 9 dogru 5 yanlisim vardi bu sene aytde.

Bir daha girsem yine ayni sey olacak ve buna dayanacak yuregim de kalmadi.Ailem de birakmaz zaten.Dis en azindan ilgi alanim el becerisini de basaracagim ins bir sekilde.

• quote:

Yok hocam ne yaparsam yapayim fizigi kurtaramiyorum 9 dogru 5 yanlisim vardi bu sene aytde.

Bir daha girsem yine ayni sey olacak ve buna dayanacak yuregim de kalmadi.Ailem de birakmaz zaten.Dis en azindan ilgi alanim el becerisini de basaracagim ins bir sekilde.
    yani ikisi de sağlık ama alanları farklı

dişçi olcaksan devlete girme bence.bizim burda var devlet dişçisi.nefes almıyor hasta kabul etmekten

1 tane diş merkezi olunca devletin herkes oraya yığılıyor
  • Hayatinin en büyük hatasini yaparsin. Sistemleri falan sevmiyorsan hiç yazma.

• lys sistemi bu mantıkla getirilmişti ve bence güzel sistemdi.
  • Sevmesen bile zorla öğretirler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.