Şimdi Ara

Biyoloji Sesli Konu Anlatım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aradığım şey mp3 dosyası şeklinde biyoloji konu anlatımı. Var mıdır mevcutmudur böyle bişi? Her gün müzik dinleyecegme biyoloji dnliyim aklma kazınır diye düşünüyorum

• Öncelikle real player adlı programı indir kur.Sonra ekolhocanın siteden istediğin konuyu realplayer aracılığıyla(videonun üstüne geldiğinde zaten indir seçeneği çıkar) indirirsin.Winampta dinlersin.
  • Ya bilgisayarda her türlü olur orası tamam da mesela dersaneye giderken kulağımda müzik yerine bi biyoloji olsa şarkı nasıl ezberlediysem biyolojiye de aynı şekilde aşina olurum diye düşünüyorum. O yüzden mp3 tarzı format lazım ki telefonda dinleyebileyim.
  • Ekol hocadan yada başka bir yerden Internet Download Manager yada alternatif bir programla indir. Onuda herhangi bir converterda mp3 e çevir at telefonuna dinle.
  • o da denenebilir lakin orda bazı şeyleri tahtayı göstererek anlattıklarından problem olabilir gibi ama tabi hiç bi yolu yoksa bu işin artık bu dediğinle idare edicez
  • yaa evet bulan varsa söylesin bizde yararlanalım:(
  • iletim bulunsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bana parlak fikir verdiniz şimdi :D
  • Mp3 degilde flas olarak hocanın konuları anlattıgı bir program vardı. mp3 sayılır çünkü flashda yazılanları okuyor resmen.

Programı ise alttaki yazıyı google dan aratırsanız bulabilirsiniz.

ÖSS MP3 Konu Anlatımlı Biyoloji Egitim
  • dün aklıma gelmişti bu yöntem.ben ne yaptığımı söyleyeyim sana. firefox kullanıyorsan bilirsin download helper diye bi proğram var , bu proğram izlediğin videoyu indirmene yarıyor. ayrıca bilgisayarına hangi formatta indirebileceğini de seçebilirisin bu proğramla . bununla mp3 şeklinde kaydedebilirsin.
  • Herkes yararlanırsa çok güzel olur inşallah lordnell sanrm o dediğini yapmaktan başka çare kalmadı :/ bi de arkadaşın dediği flash'ı denerim inşallah olur da işimi görür ve çok da faydalı olucağını düşünüyorum
  • İyi yerlerde olan hiçbir arkadaşım böyle bir yöntemi bile düşünmedi. Macera mı arıyorsunuz hayatınızda? Kolay gelsin.
  • holyjohn herkesin kendine göre çalışma ve motive olma şekli vardır ben hiç denemedim ama her gün beyin dinlerse illa bilinçaltına girer diye düşündüğümden tabi sadece dinleyip sınava öyle giricez demiyoruz sadece müzikle beyin doldurmak yerine böyle bişi en azından faydalı olur.
  • arkadaşlar gerçekten süper bi yöntem geçen sene okulda yapmıştım ama ben kendi sesimi kaydedip mp3 playerime attım sürekli dinledim yazılıdanda yüksek aldım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

arkadaşlar gerçekten süper bi yöntem geçen sene okulda yapmıştım ama ben kendi sesimi kaydedip mp3 playerime attım sürekli dinledim yazılıdanda yüksek aldım:D

+ buda yapılabilir. Kendi çıkardığınız özeti kendi sesinizle okuyup kayıt edersiniz yolda yürürken-minibüste dinlersiniz.
  • Onu az biraz yapıyorum da konuşmam bazen saçmalaşıyo işe yarıyo gerçekten de ya
  • alında interneti sınırsız olan bi arkadaş mp3 şeklinde indirse uploudlasa herkes tek tek uğraşmaz çok sevaba girer valla:D
  • evet beyler haklısınız ancak bence görsel zeka ve görsel hafıza daha uzun süreli oluyor
    bu gün gitim bioloji konu anlatımı CEP KİTABI aldım küçücük çok şirin :D ve minübüste otobüste heryerde yanımda mf4 kasıcam ama mf3 dede iddalıyım :D
  • cep kitabı zaten Allah'ın emri biyolojide daha iyi yapıcaz hep birlikte inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.