Bildirim
Biyoloji Konuları ( YGS )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up -
Böyle düşünüyorsan bence hiç çalışma hangi konudan geleceği belli değil belki 4 soru sistem gelir belki 10 farklı konudan 13 soru gelir.
Mesela 2013 te fotosentez ve solunum yoktu burda sorsan en çok çıkan konu derler onun için diyorum. -
Gönül ister ki hepsine çalışayım ama kalan süre belli hepsine çalışılmaz malesef konu öneriniz var mı hiç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-
Gönül ister ki hepsine çalışayım ama kalan süre belli hepsine çalışılmaz malesef konu öneriniz var mı hiç ?
O zaman yorum ağırlıklı konulara bak önerilerim şunlar--->>
Evrim-Ekoloji-Organik ve İnorganik bileşikler- bunlara bi bak derim. -
quote:
Ygs denemelerinde genellikle 12 Fizik 10 Kimya 1-2 civarıda biyoloji yapıyorum e malum 1 hafta kaldı süre çok az bu 1 hafta içerisinde en kolay ve en çok soru çıkan biyoloji konularını sormak istiyorum size ? 7-8 net yetecektir bana sizce hangi konuları çalışmalıyım ?
Bir konu anlatimli kitap al. 2 gun boyunca durmadan oku. Ve onemli yerlerin altini ciz mesela 16 konu var.
8 konuyu bir gun boyunca 3 kere okuyup tekrar etmeye bak.
4-5 gunde 8+ net yapman lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Consciousness
quote:
Ygs denemelerinde genellikle 12 Fizik 10 Kimya 1-2 civarıda biyoloji yapıyorum e malum 1 hafta kaldı süre çok az bu 1 hafta içerisinde en kolay ve en çok soru çıkan biyoloji konularını sormak istiyorum size ? 7-8 net yetecektir bana sizce hangi konuları çalışmalıyım ?
Bir konu anlatimli kitap al. 2 gun boyunca durmadan oku. Ve onemli yerlerin altini ciz mesela 16 konu var.
4-5 günde +8 fazla iyimser olmamış mı sence?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Craxler Devon
quote:
quote:
Ygs biyo kolay hocam. Yorumlayarak yapılır bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Craxler Devon
quote:
quote:
Ygs biyo kolay hocam. Yorumlayarak yapılır bence.
Hocam belli olmaz bence neden dersen:
Bir soru gelir konuyu tüm hatlarıyla biliyorsundur ama çözemezsin. Çünkü o soruyu çözebilmek için 5 belki 7 farklı kaynaktan soru çeşidi görmek gerekir.
Artık vakit çok az onun için evrim-ekoloji tarzı konulardan çok soru çözmek gerekir 1 haftada .(Bunu konuyu açan arkadaş için söyledim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 16 Mart 2014; 2:46:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X