Şimdi Ara

Biyoloji dinlerken sıkılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler fundamentals dinliyorum.biyoloji zaten sıkıcı dinlerken habire başka yönlere kayıyorum.diğer derslerde böyle olmuyor.coğrafyada bile olmuyor ama biyoda hemen dikkatim dağılıyor.var mı çaresi?

• video hızını 2ye ya da 1.5e al.funda hoca yavas konusuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende de var. sanırım çözüm not alarak dinlemek. yavaş ilerlemiş oluyorsun ama en azından daha verimli.
  • belli bir seviyeye geldikten sonra sadece istisna ezberlemek kalıyor. o dediğim seviyeye de belgesel izler gibi geleceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyolojiyi niye izliyorsunuz ki? Samimi olarak düşünün zaman kaybı mı değil mi diye.Kitapta yazanın aynısını okuyor kadın siz de 5 dk okumak varken 20 dk video izliyorsunuz sıkılırsınız tabi.

Alın kitabı okuyun.Fazla üstüne düşmenize gerek yok.Sonra test çözün bol bol , zaten takıldığınız eksik bir yer varsa açıp tekrar okursunuz. Hadi kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fourleafclover25 kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam tabiiki herkesin fıtratı farklı sizin için söylediğiniz doğru olabilir. Fakat bir de şu bakış açısıyla bakabilirsiniz bir şeyi görme duyusuyla algıladıktan sonraki kalıcılıkla görme + işitmeyle kazanılan kalıcılık arasında fark olabilir. Tabiiki bu fıtrattan fıtrata değişir tartışmaya ve yoruma açık bir konu.
  • Biyolojiyi o kanaldan izleme hocam daha iyileri var zamanını harcama ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biyoloji bir sayısal için saçma zaten keşke sadece mf3 lere olsa
  • sebebi bıziksel lobun yorulması kardeşim günde 3 kaşık bekmez yersen kendine gelirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.