Şimdi Ara

Biyokinezi İle Göz Rengi Değiştirme..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biyokinezi, kinetik enerjiyi beden değişimi veya vücut içindeki kontrol etmeye yarar. Yani zihin gücüyle vücuda hükmetmektir. Eğer Biyokinezide ustalaşırsanız, kendinizi tamamen yeniden programlayıp istediğiniz vücuta sahip olabilirsiniz. Peki bunu yapabilirmiyiz ? Teorik olarak ... EVET !

Metotlar

Adım 1: Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.
    Adım 2: Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.
    Adım 3: Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4: Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

EVET BEYLER 1-2 AY DENEYECEĞİM SONRA BURAYA EDİTLERİM ... KAYBETCEK BİŞEYİM YOK NASIL OLSA

Edit= denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Mart 2015; 9:26:56 >

• y
  • a
  • p
  • Yaw he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 2 dk uygulamama rağmen gözlerim yeşil, ne 2 ayından bahsediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 11 Ocak 2014; 10:10:40 >
  • 1 dk içinde 200 kere gözünüzü açıp kapatın olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir şey mümkün değil.Doğuştan gelen bir özellik. Sonradan kendine katamazsın.
  • yok sharingan
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Biyokinezi Nedir?
    Biyokinezi, kinetik enerjiyi beden değişimi veya vücut içindeki kontrol etmeye yarar. Yani zihin gücüyle vücuda hükmetmektir. Eğer Biyokinezide ustalaşırsanız, kendinizi tamamen yeniden programlayıp istediğiniz vücuta sahip olabilirsiniz. Peki bunu yapabilirmiyiz ? Teorik olarak ... EVET !

Metotlar

Adım 1: Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın.Yumuşak bir yere yerleşin.Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın.
    Adım 2: Rahatladıktan sonra bedeninizi ve gözlerinizi kapalı olarak hayal edin.Sonra hayal ettiğiniz bedeninizin gözlerini yavaşça açtığını hayal edin.Gözler açıldıkça göz renginin yavaşça değiştiğini izleyin.Derin bir şekilde gölge ve renge odaklanın.
    Adım 3: Artık çeşitli göz renklerine sahip olan hayal ettiğiniz bedeninizin kendinize doğru yürüdüğünü içinize girdiğini onun sizin tarafından emildiğini hayal edin.Sonra kendinizin hayali olarak gözlerinizi açtığınızı ve aynaya gittiğinizi düşleyin.Aynaya baktığınızda kendi göz renginiz yerine istediğiniz rengi görün.

Adım 4: Normal dünyaya geri dönün.Bilinciniz yeniden açılsın.Odaklandığınız şeyin etkilerine bakın.

Bu çalışmayı bir ay boyunca her gece yapmaya çalışın.Hayali olarak aynaya baktığınızda istediğiniz göz rengini görün.Kendinizi aslında gerçekte de asıl göz renginizin bu olduğuna inandırmaya çalışın.Gerçek aynaya baktığınızda gerçekmiş gibi tepkiler verin."Hey şuna bak!Gözlerim renk değiştiriyor!" gibi.Daha büyük bir inandırıcı etki için bunu arkadaşlarınızla da paylaşın.Eğer bir ay boyunca çalışmalarda büyük bir değişiklik olmadan düzenli olarak yaparsanız gözlerinizin şiddetli bir biçimde renk değiştirmeye başladığını göreceksiniz.Kendinizi inandırırsanız güçlü bir değişim görürsünüz ve çalışmayı tamamlamış olursunuz.

EVET BEYLER 1-2 AY DENEYECEĞİM SONRA BURAYA EDİTLERİM ... KAYBETCEK BİŞEYİM YOK NASIL OLSA

iyimisiniz siz genetik olarak mümkün değil sharingan mı bu

• mavi yaparken arada kalırsak nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Biyokinezi Nedir?

Metotlar

iyimisiniz siz genetik olarak mümkün değil sharingan mı bu

asla asla deme

• beyler adamın gözü mavi renk bence .1 ay sonra cıkıp değiştrdm diye sazan.avi yapacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Sadece 2 dk uygulamama rağmen gözlerim yeşil, ne 2 ayından bahsediyorsunuz?

Ben konuya girince direkt mavileşti.
  • Gözüm beyaz oldu senin ben
  • Arkadaşlar ben yaptım bir gözüm mavi diğeri mavi oldu sakın yapmayın.

• Sharingan diyince madara gibi mi olacak

• Uydurma bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Sadece 2 dk uygulamama rağmen gözlerim yeşil, ne 2 ayından bahsediyorsunuz?

Ben konuya girince direkt mavileşti.

Ha siz sonradan olmasından mı bahsediyordunuz, tok açın halinden anlamaz ben gideyim pot falan kırmadan.

• r
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.