Bildirim
Biyojedi.com
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
. -
20 dakikada 20 KA'ya giriyorsun ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh 50tl mi ben 20 tl falan sanıyodum. Gri koç ve behzattan sonra bu da öğrencileri güzel silkeleyecek. -
"hoca al sana para beni rahatlatacak şeyler söyle"
başka bir şey değil... -
Kullanan var mı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu sınavın çok bir olayı yok ki. Oturup ders çalışacaksın
Ölmeden önce yapılcaklar listemde 1.si tam bilet yılbaşı bileti, 2.si falcıya gitmek, 3.sü bu
Bekir hocayı severim savunurumda 20 dksı 50 lira nedir yani
-
İlk 20 ka ya girmek istiyorsanız 50 tl yi gözden çıkarın.
"Ne zaman çalışmaya başlamış olursanız olun hedefinize ulaşmak için kaç saat ve günün hangi saatlerinde çalışmanız gerektiği" ni planlayıp veriyormuş. Hedef yüksekse şimdi başlayanın günde 50 saat falan çalışması lazım herhalde
Neyse en azından hakkımızda bölümünü sağlam doldurmuş. Fiyat yüksek, para fazlası ağırlık yapan varsa verip rahatlayabilir -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 16 Şubat 2019; 19:8:21 > -
Hep aynı hesaplar yazıyor la dönüp dolaşıp
Hocam siz kullandınız galiba?
Bu cümleyi Bekir Avşar mı kurdu hocam -
-
Ben baktım ama göremedim öyle bir cümle hakkında kısmında
Şu forumdan bir koparmadık yaz gelse de altınolukta trollesek yine ortalığı jsjsjs
Birisi vardı, çok severdi Avşar’ı...
Bekir hoca gibi realist bi hoca görmedim ben youtube kanalında verdiği öneriler çok ufuk açıcı. Ama siteyi bilmiyorum biraz gereksiz gibi sanki site.
"Ne zaman çalışmaya başlamış olursanız olun hedefinize ulaşmak için kaç saat ve günün hangi saatlerinde çalışmanız gerektiği,"
Anasayfada yazıyor hocam, hakkımızda bölümünde yazacak hali yok ya
Bu danışmanlığı çoğunlukla parası bol olup fazla kasmayan öğrenciler alır diye tahmin ediyorum. Bekir Hoca çalışmayan, Palmiyeler altında ilk 20KA girmeyen adamı sevmez. Bakalım ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 17 Şubat 2019; 2:36:39 >
"hoca al sana para beni rahatlatacak şeyler söyle"
başka bir şey değil... |
Yuh 50tl mi ben 20 tl falan sanıyodum. Gri koç ve behzattan sonra bu da öğrencileri güzel silkeleyecek.
|
.
|
20 dakikada 20 KA'ya giriyorsun ondan
|
Benzer içerikler
- yönetim bilişim sistemleri en iyi üniversiteler
- seslendirmen nasıl olunur
- raunt cevap anahtarı pdf
- komiser yardımcısı maaşı
- matematik mühendisliği maaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X