Şimdi Ara

Biyojedi.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kanka o zamanlar emniyeti arayın kimse emniyette olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen gereksiz bir şey. Otur dersini çalış. Bekir Avşar tamamen balondur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YouTube’da siteyi tanıtan bir video koymuş geçenlerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu diyince birileri üstüme saldırmıştı mk sanki babalarıymış gibi savunuyorlardı site açılmadan önce dedim bu adam öğrencileri yolacak bir kaç tane ucube yoğ o olğimpiyat olikmip falan dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 22 Şubat 2019; 17:16:13 >
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    E yalan mı? Adam olimpiyatçı ve tübitaka proje yolluyor. Bir sürü de başarısı var. Neden sevmediği insanların başarılarını hazmedemez insanlar anlayamadım. Adam fiyatını belirlemiş ve isteyen gidip veriyor. Zorlama bir durum yok. Ha bence de çok saçma ama vböyle bir talep varmış ki adam da arz etmiş. Canan karatayın seans başı 700 800 TL aldığı ülkede yaşıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

E yalan mı? Adam olimpiyatçı ve tübitaka proje yolluyor. Bir sürü de başarısı var. Neden sevmediği insanların başarılarını hazmedemez insanlar anlayamadım. Adam fiyatını belirlemiş ve isteyen gidip veriyor. Zorlama bir durum yok. Ha bence de çok saçma ama vböyle bir talep varmış ki adam da arz etmiş. Canan karatayın seans başı 700 800 TL aldığı ülkede yaşıyoruz
    ya kardeş yalan mı dedim nerenle okuyon

adama sanki iftira atmışım gibi üstüme atlıyor millet kazansın bana ne herkes istediği şeyi satar alıcısı olduktan sonra benim dediğim şey ben bu adama bu tür bir iş yapar dediğim zaman sanki peygamberine küfür etmişim gibi cevap veren tiplere diyorum.

ben tübitak olimpiyat olmayacak demedim sadece sadece tübitak olmayacak demiştim olay bu kadar basit

pis yutubır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.