|
Bıyık - sakal yolma hastalığı

-
-
Çekip yolma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tamamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED
Çekip yolma -
sürekli kısa ele gelmeyecek kadar keseceksin kurtulursun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de yapardım hep. suan günlük tras oluyorum is sebebiyle malesef :(
badem yagi veya argan yagi sürün sakaliniza, yagli olacagi icin elimizi goturdukce eliniz yaglanacak ve kisa surede yapmayi keseceksiniz diye dusunuyorum. sonraki surecte sürdüğünüz yagi azaltabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam maalesef aynı sorun bende de var. Elim sürekli sakalımda. Genelde boğazımda ki sakalları yoluyorum ve oralar bayağı seyrek oldu şuan. Yapabildiğim tek çözüm yolu sakalı sıfırlamak oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tlcdeki sisman ashantide vardi bi izle hocam bakalim nasil yenmis diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu hastalıklarla uğraşan bi kadını izlemiştim geçen o da kaş - kirpik saç ne varsa yoluyo her şeyden önce kendine uğraşıcak bi iş - dal bulmalısın kitap oku - yüzmeye git - bisiklet sür-televizyon izlerken spor yap ne bileyim kendini bişeylerle meşgul et aklın oraya dalmaz bilgisayar'da oyun dışında ne yaparsan yap elin oraya gider. altta yatan psikolojin söz konusu burda geçmişte yaşadığın bi huzursuzluk seni strese sokuyo olabilir aileden görmüş olduğun kötü davranış sevilmeme -aşağılama gibi bir durum olduysa bu yola başvurduruyo insanı.. hadi sakal neysede bıyık'daki kıllar köke daha sağlam nasıl çekiyosun acıyo resmen :/ ben sakalları yoluyom arada elimle gezerken uzun olanları çekiyom. orayı ovalıyom tabi tekrar çıkmasın diye -
Bende de var yolmamaya çalış sadece okşa. -
En temizi sinekkaydı tıraş olmak. Hem temiz görünürsünüz hem de eliniz sakal, bıyığa gitmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende parmaklarımın kenarlarını kemiriyorum. İstemsiz. Ama tamamen stresten kaynaklanıyor. Stresliyken bazen kanatıyorum bile. Çözümü ilaç sürmek miş. acı ilaçlar varmış onları sürünce tadından dolayı yapmazsın dediler ama denemedim daha. Senin olayda ise dedikleri gibi uzun bir süre sinek kaydı gezersen bırakırsın diye düşünüyorum. -
Saç sakal yolma hastalığı var bende de
saçla oynamayı bıraktım o düzeldi elhamdülillah
sakalı hala yoluyorum.
çözemedim henüz
stressten kaynaklanıyor da diyebiliriz psikolojik sorun da diyebiliriz.
yaşadığın sorunlar zorluklar falan
çözüm olarak şunları önerebilirim
kalpler ancak ALLAHı zikretmekle huzur bulur. sol elinize tespih alın veya zikirmatik alın. Le ilehe illallah çekin 1000 tane
subhanallah, elhamdülillah, ALLAHUEKBER, deyin
günde 10ar tane DUHA suresi ve İNŞİRAH suresi okuyun psikolojik rahatsızlıklara iyi gelir demişti cübbeli ahmet hoca.
sol elinizi birşeylerle meşgul edin kalem çevirin veya stress topu alıp onu sıkın.
el kaslarını geliştiren çekçekler var onlardan edinin
parmağınıza yara bandı yapıştırın veya bandajla hafifçe sarın.
parmağınıza bir lastik tokayı dolayın
sakalla oynamaya başlayınca ayağa kalkıp yerinizi değiştirin. tebdili mekanda ferahlık vardır.
günlük sabah serinlikte ve akşama doğru yürüyüş yapın.
faydalı ilimle meşgul olun açın bir hocanın sohbetini dinleyin Kuran okuyun.
-
Stres bitince sakalla oynama ve yolma da bitti bende.
-
Bir zamanlar kafamın tepe bölgesi deriyi tırnaklarımlarımda kazıyıp yolardım, o bölge açılmaya bile başlamıştı.
Sonra gelişen olaylar nedeniyle o strese neden olan hastalıktan kurtuldum ve artık yapmıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X