Şimdi Ara

[Bitti] SONY MDR-XB400W Extra Bass 49 TL Kargo Bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.025
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mediamarkt'da SONY MDR-XB400W Extra Bass kulaklık 49 TL'ye düşmüş kargoda bedava (belki mağazalarda da vardır yada mağazadan teslim olarak da alabilirsiniz). Çoğu yerde 70 TL altına bulunamıyor.

6 yıldır Sony kulaklık kullanan biri olarak Sony'den çok memnunum. Elimdeki model eskimişti bu fiyata saçma saçma markalardan kulaklık almaktansa bu cidden çok cazip geldi bana.

Siyah:
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-mdr-xb400w-extra-bass-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1097502.html

Beyaz:http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-mdr-xb400w-extra-bass-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-beyaz-1097501.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 15 Mayıs 2016; 11:13:54 >

• Kullanan var mı ses kalitesi nasıl acaba?
  • xb600 var bende. bu bir alt modeli sanıyorum, xb600 modeli iyi değil
  • Her yerde bu fiyata satiliyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

6yildir Sony kulaklik kullaniyorum nedir 16 yasinda misin.

Daha öncesinde farklı markaları kullanmış olduğumu düşünemeyecek birinin çıkacağını akıl edemedim kusuruma bakmayın.

https://youtu.be/KLOjqtclVmw

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Her yerde bu fiyata satiliyor zaten

Hocam link atabilirseniz o "her yerde"kileri de paylaşayım, bazı arkadaşlar Media Markt'dan almak istemez belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 12 Mayıs 2016; 21:49:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Daha öncesinde farklı markaları kullanmış olduğumu düşünemeyecek birinin çıkacağını akıl edemedim kusuruma bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel değil

• Xb 450 ap var baya guzel :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony'den 200 tl altı kulaklık alınmaz. alınırsa çöp olur. 200 tl üstüne de başka markalar var zaten onlara gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

sony'den 200 tl altı kulaklık alınmaz. alınırsa çöp olur. 200 tl üstüne de başka markalar var zaten onlara gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

sony'den 200 tl altı kulaklık alınmaz. alınırsa çöp olur. 200 tl üstüne de başka markalar var zaten onlara gidin.

Beyler iyi güzel hoş diyorsunuz da 50 TL bandında şu kulaklığa bir alternatif gösterseniz de bizde görüp evet bu onun yanında cidden kötüymüş deyip gösterdiğinizi alsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 12 Mayıs 2016; 21:55:18 >
  • quote:

quote:

Akil edemedigin sey yasin buyuk olsaydi sonyden baska kulaklik bulamazdin zaten o yillarda. 17 sin enfazla

• quote:

quote:

quote:

Akil edemedigin sey yasin buyuk olsaydi sonyden baska kulaklik bulamazdin zaten o yillarda. 17 sin enfazla

Bu forumdaki kişileri anlamakta iyice zorluk çekiyorum. Hocam öyle bir konuşuyorsunuz ki sadece görende sadece Sony kulaklık üretiyormuş gibi o yıllarda. 6 yıl dediğiniz şurada 2010'a denk geliyor. 2010'da çoğu markayı biraz zahmette çekseniz bulabiliyordunuz.

Ve maalesef 20 yaşındayım ancak 16-17 olsam ne olacak orası da ayrı konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 13 Mayıs 2016; 9:55:4 >

• pc ve cepte müzik dinleyecekler için bu cihazın değerleri beklentiyi pek karşılamaz gibime geliyor 100 db ve 24 ohm.
    ya cebiniz iphone pcsnizde extra ses kartı lazım yoksa pek bir faydalı olmaz.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Kipalarda satiliyor hocam, almak isteyen gorerek alabilir

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş gayet düzgün cevap vermiş ama, ben kendimi tutamayıp sıvama kardeş diye ekleyeceğim.
  • quote:

quote:

Adam bi paylaşımda bulunmuş, 50 liraya sony kulaklık. Beğenmezsen almazsın kardeşim. Niye konu sahibini yeriyorsun, ayıp. Senin gibiler yüzünden insanlar paylaşım yapmak istemiyor.
    Paylaşım için sağol arkadaşım. Sen aldırma böyle insanlara. İlla çıkıyorlar işte ortaya...

• Mdr x310 mu ne var 23 e aldım teknosadan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.