Şimdi Ara

-BİTTİ- Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Klavye 297 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cevahirde stok kalmayınca ürünün bulunduğu bir diğer mağaza olan maltepe carrefour teknosa'ya uğradım bugün. 4 adet stok vardı birini ben aldım. fena bir fırsat değil.

edit1: son duruma göre maltepe carrefour ve istinye parkta stok var arkadaşlar. rafta 500 küsur iken kasada 297 çıkıyor fiyat.

edit2: space tuşunun sorunlu olduğu söyleniyor. alırken kontrol etmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 15 Nisan 2017; 16:2:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumu müsait olan varsa İzmir'deyim 1 adet almak isterim. Yardımcı olacak var mı :/
  • çanta hediyesi varmıydı
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    çanta hediyesini atlas serisine kaydırdık dediler hocam. benim aldığımda çanta yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istinye parkta da var. Aldim simdi ama cantasiz. Stokta 5 adet kalmis. Alirken kontrol edin ilk denedigimin space tusu azcik sorunluydu bir de windows tusu basmiyordu.

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    fiyat kasada mı 297 tl çıkıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: requiemm

fiyat kasada mı 297 tl çıkıyor hocam

Evet yazmayi unutmusum, rafta 500kusur kasada 297

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Bu kadar space tuşu sorunu normal değil. Sert basınca kolay kırıldığı yazılmış eski konuda. Bir süre sonra pişman edebilir . Az para da değil 300 tl.

• 200 TL'ye itopya'dan Cooler Master Storm Trigger Z aldım, beyaz ledli. Umarım pişman olmam. Not: Oyun oynamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

200 TL'ye itopya'dan Cooler Master Storm Trigger Z aldım, beyaz ledli. Umarım pişman olmam. Not: Oyun oynamıyorum.

olmazsın
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    2 yıl garantisi vardır herhalde o kadar para veriyoruz kırılırsa felan değiştirirler. logitech genel olarak bu konularda iyi bir firma.
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Kırıldığında yapılsa teknosa yapardı diye düşünüyorum. Ama bu kadar para vereceğim bir ütünü iki yoldan fazla kullanmak isterim.

• Kocaeli outlet center'daki space tuşu sıkıntılı imiş. Söyleyen kişi güvenilirdi ancak alıp garantiye gönderip şansınızı deneyebilirsiniz diğer türlü almaya değmez bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

200 TL'ye itopya'dan Cooler Master Storm Trigger Z aldım, beyaz ledli. Umarım pişman olmam. Not: Oyun oynamıyorum.

Merhaba @arandur

Cherry mx brown switch kullan trigger z için 199 TL gerçekten piyasanın çok altında bir fiyat. Mekanik hisli diye tabir edilen klavyeler dahi daha yüksek fiyatlara satılıyor. Güzel günlerde kullanmanız dileklerimizle

Saygılarımla

Klavyeyi aktif olarak kullanıyorum ve gayet memnunum. Benzer kampanyalarınızın devamını bekleriz.
  • teknosada satılanları hepsi teşhir ürünü ve space tuşu problemi olanlar
  • Isteyen varsa 320'den kapali kutu faturali gonderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 18 Nisan 2017; 17:0:59 >
  • halloven H kullanıcısına yanıt
    nereden öğrendiniz? bende aldım space tuşunda önemli bir sorun yok fakat 0 tuşu bazen basmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

nereden öğrendiniz? bende aldım space tuşunda önemli bir sorun yok fakat 0 tuşu bazen basmıyor.

Kapalı kutu olanlarda da durum aynı mı acaba? Yani teşhirdekiler belki sorunlu olabilir ama.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    satılanların hepsi kapalı kutuydu zaten. tüm şubelerdeki teşhir ürünlerini toplayıp kapatıp satmış olamazlar herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.