Şimdi Ara

**BİTTİ***/Hepsiburada/Hürriyet İndirim Kodu YB2013HBHR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
9
Favori
23.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemark

quote:

Orijinalden alıntı: oeroglu

quote:

Orijinalden alıntı: cemark

2 gun once onitsuka tiger ayakkabı asldııgmda bu cekı kullanabıldım ama bugun nıke ayakkabı almaya calısıyorum ve cek bır turlu aktıf olmuyor.
    Bazı urunlerde bu cek kullanılamıyormu yoska bu cekın suresı bıttımı

Nike'in 100 TL altın ayakkabılarında olmuyor diye biliyorum.

alıcagım ayakkabı 114 tl ama.

Evet düşmüyor. Ama KDV hariç 10 üzeri birşey ekleyip en azından bu şekilde faydalanabilirsin.

**BİTTİ***/Hepsiburada/Hürriyet İndirim Kodu YB2013HBHR

• Anlaşılan HB'de işler tıkırında ki bizim Süper Hızlı Gönderi halen daha kargoya verilecek!

Birde 17-19 aralık tarihinde geçerli olan hediye çeki kampanyası ile birleşirmi

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • Bu indirim hala devam ediyor ama bazı ürünlerde olmuyor. Ben alıcağım ayakkabıya ındırım uygulayamadım, illa baska bır sey daha almam gerekıyordu o yuzden 25 tl fazlasına magazadan almak zorunda kaldım.

• bu kod+world card 75 üzeri kargo ücretsiz ve taksit ertelemeyle çok güzel oldu pek de iyi güzel oldu :) bilgi veren arkadaşa teşekkürler...
  • bu konuyla ilgili değil ama önceki kampanyadan kazandığım 50 TL'lik hediye çekini kullanarak bir ürün aldım, beğenmediğim için geri iade edecem onayı geldi ama ben şimdi o ürünü iade edince hediye çekim ne olacak onu da geri iade edecekler mi? (çekin kullanım süresi ay sonuna kadar)

Orijinalden alıntı: aserto

bu konuyla ilgili değil ama önceki kampanyadan kazandığım 50 TL'lik hediye çekini kullanarak bir ürün aldım, beğenmediğim için geri iade edecem onayı geldi ama ben şimdi o ürünü iade edince hediye çekim ne olacak onu da geri iade edecekler mi? (çekin kullanım süresi ay sonuna kadar)

bende daha önce böyle birşey yaşadım. sorduğum iade işlemleri tamamlandığında çekiniz aynı şekilde tanımlanır demişlerdi. yani yarin iadeye gönderseniz 24-25 iadesi kabul olsa ama muamma bir durum iadesi kabul süresi ne kadar bilmek lazım vs. sonuçta bir risk. iadesi benim zorduğumda 7 iş gğnğ gibi birşey demişlerdi tabi emin değilim.

gıcık bir durum bence de ...

Orijinalden alıntı: befo

bu kod+world card 75 üzeri kargo ücretsiz ve taksit ertelemeyle çok güzel oldu pek de iyi güzel oldu :) bilgi veren arkadaşa teşekkürler...

rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimmer -- 21 Aralık 2012; 23:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shimmer

Hepsiburadadan sipariş verdik 10 tane kargo geldi hala bulaşık yıkama deterjanı gelmedi
    07.12.2012 tarihinde aldık. Hala bu ürün satışta ve bize 13 gündür yollamadılar 2 gün sonra yollayacağız diye msj attılar.
    Kış günü elimde 15 gündür bulaşık yıkıyorum.

bu sana ders olsun ozaman bir daha bulaşma

ben 30 gün bekledim sonra iptal ettiler. beterin beteride var bak :) benden teselli bul

• Birkaç kampanya ile birleştirebilmiş arkadaşların gözü aydın. Ama bizde nasiplenelim diye çoğunluğu oto aksesuar bölümünden 254 liralık bir sepet oluşturduk. Kodu girdik sepete hemen uyguladı ve 228 e düşürdü. 30 liralık hediye çekimi de ödeme sayfasında kullanabileceğim söyleniyor. Ancaaak gelin görünkü 27.99 lu kargo ücreti çıkarıyor. Ne yapalım sizce...

Orijinalden alıntı: Kartalinho

Birkaç kampanya ile birleştirebilmiş arkadaşların gözü aydın. Ama bizde nasiplenelim diye çoğunluğu oto aksesuar bölümünden 254 liralık bir sepet oluşturduk. Kodu girdik sepete hemen uyguladı ve 228 e düşürdü. 30 liralık hediye çekimi de ödeme sayfasında kullanabileceğim söyleniyor. Ancaaak gelin görünkü 27.99 lu kargo ücreti çıkarıyor. Ne yapalım sizce...

worldcardla alırsanız kargo bedava
  • Bir daha Hepsiburada.com'dan ASLA AMA ASLA alışveriş yapmayacağım. Böyle ilgisiz, böyle saygısız bir firma göremedim ben. 15 gündür bekliyorum, burada 22'sinde stoklarımıza girecek diye cevap verilince hadi birkaç gün daha bekleyeyim dedim. Keşke iptal edip para iadesi isteseydim de gidip marketten alsaydım. Biraz önce aradım hala yalan söylüyorlar. Bugün 22'si stoklarınıza girmemiş hala, girecek mi diyorum doğru düzgün cevap vermiyor. İsteğinizi genel müdürlüğe ileteceğim diyor. Bugün dönüş yaparlar mı diyorum Pazartesi günü yaparlar diyor!!! Stoklarınızda olmayan bir ürünü neden indirime sokuyorsunuz diyorum cevap vermiyor, iptal mi etmek istiyorsunuz diyor! Yetkili biriyle de görüştürmüyorlar!!! Yalancılar, sahtekarlar bunlar!!! Ürün stokta yok yala indirimde!!!! Yazıklar olsun!!!

Orijinalden alıntı: shimmer

Bir daha Hepsiburada.com'dan ASLA AMA ASLA alışveriş yapmayacağım. Böyle ilgisiz, böyle saygısız bir firma göremedim ben. 15 gündür bekliyorum, burada 22'sinde stoklarımıza girecek diye cevap verilince hadi birkaç gün daha bekleyeyim dedim. Keşke iptal edip para iadesi isteseydim de gidip marketten alsaydım. Biraz önce aradım hala yalan söylüyorlar. Bugün 22'si stoklarınıza girmemiş hala, girecek mi diyorum doğru düzgün cevap vermiyor. İsteğinizi genel müdürlüğe ileteceğim diyor. Bugün dönüş yaparlar mı diyorum Pazartesi günü yaparlar diyor!!! Stoklarınızda olmayan bir ürünü neden indirime sokuyorsunuz diyorum cevap vermiyor, iptal mi etmek istiyorsunuz diyor! Yetkili biriyle de görüştürmüyorlar!!! Yalancılar, sahtekarlar bunlar!!! Ürün stokta yok yala indirimde!!!! Yazıklar olsun!!!

Hepsiburadanın sabır eğitimi verdirdiği bir gerçek. Bende bir ara 2 aya yakın beklemiştim. Onlar inatçı ben onlardan inatçı bekledim ürünü. Nihayetin kavuştuk ürüne. Onlarda gecikmeden dolayı 20 liralık bir hediye çeki yapmışlardı.

• arkadaşlar başka bir indirim çeki ile birleştirilebiliyor mu kod...

Orijinalden alıntı: McMannes

arkadaşlar başka bir indirim çeki ile birleştirilebiliyor mu kod...

Ben 500'e 50 hediye çekimle birleştirdim.

Orijinalden alıntı: inexo

bu kodu kullanmak için indirimsiz ürün almak mı gerek ve 10 tl üstünde olması mı gerekli öyleyse 10 tl civarı ne alınabilir deneyen var mı

Yoo hayir indirimlilerde de işe yarıyor.

WB 1Tb Disk indirimli 170 TL civarı kod ile 159 TL oluyor.

Örnek:

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu kodu kullanmak için indirimsiz ürün almak mı gerek ve 10 tl üstünde olması mı gerekli öyleyse 10 tl civarı ne alınabilir deneyen var mı

indirim kodu 100 - 249 tl alışverişlerde 10 TL, 250 TL üzerindeki alışverişerde 25 TL indirim sağlıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.