Şimdi Ara

Bitti Be.. :'( ( Bir istanBul masaLı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitti işte Bir istanbuL MasaLıda bittii.

GüzeL diziydi...

• ben de severdim niye bitti yaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamukprenses -- 14 Haziran 2005, 0:46:24 >
  • Güzeldi valla .. Hem alkışı duyup hem ihaneti gördük sayelerinde..
  • vaLLA izLediğim 2 diziyden biriydi dieride hayat biLgisi Zaten...
  • benim diğer dizim aliye

çocuklarım olmadan asla diyorsanız aliye
  • ilk sene başını 2-3 bölüm izlemiştirm bide son 3-4 bölümü izledim değişen tek şey esmanın küçük arhanı bırakıp abi arhana aşık olmasıymış gibi geldi bana, izleyenlerin 2 yılına yazık valla
  • bnde sinir olmuştum bi ara bu diziye esma nın bunalımı çok uzun sürünce ara wermiştim izlemeye ama güsel bitti yaa zaten o çocukla evlenseydi iyi olmazdı SELİM&ESMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya sonu bnmde hoşuam gittii :))

Bide dioı yaa ben aceLe iLe cktım para aLamamışım bozuk varmı minubusun parasını vericemde :P
  • guzel diziydi.
  • evet Türkiye miz için büyük kayıp oldu bu dizinin bitmesi
  • iyi ki bitirdiler yoksa kabak tadı verecekti. güzel diziydi
  • E herkes dengelenip gördüğünü göreceğini bilmişti. Fakirler kalkınmış zenginler gerilemiş, kişiler yer değiştirmiş. Daha devam etseydi young and the restless havası kazanacaktı.
  • yok daha devam etseydi emrah fiLmi gibi oLucaktı.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

ya sonu bnmde hoşuam gittii :))

Bide dioı yaa ben aceLe iLe cktım para aLamamışım bozuk varmı minubusun parasını vericemde :P

• güzel diziydi..
  • Mehmet ASLANTUĞ nun bi onceki dizisini hatırLıorum..

Oda guseLdi.. Sıcak SaatLer..

Bu adam cirkin bişide oynamıo...
  • Dün sinir oldum o Esma'ya. Kız deli etti beni yav. Dedim gidip döviim ben bu kızı. Yoq ben evlenecem dedi tuturdu. İçimden bu kızı başka bi dizide oynatmazlar artık. Senaristlerin kurbanı olacaktı kız. E sonuna sevindim tabiki.

Kıza o kadar kızsam da diziyi ilk seyretmeye başlamamın nedeni oydu. O ne saf bi güzelliktir Allahım.
  • güzel diziydi valla bitmesine bende üzüldüm. ama sonu güzel bitti ona sevindim
  • dizi süperdi harby ye de katılıyorum kızda aşırı saf bir güzellik var
    güzel bitti o iyiydi ama bence bir haklsızlık var kurtlar vadisi gibi diziler yıllardır devam ediyor ama bu dizi 2 senede bitiyor

GERÇİ TADINDA OLDU YA!
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiww

dizi süperdi harby ye de katılıyorum kızda aşırı saf bir güzellik var
    güzel bitti o iyiydi ama bence bir haklsızlık var kurtlar vadisi gibi diziler yıllardır devam ediyor ama bu dizi 2 senede bitiyor

GERÇİ TADINDA OLDU YA!

daha uzasa bayardı @wiww yaa tadında bitmesi iyi oldu...her dizinin bi ömrü var bnce Asmalı Konak ta bittiğinde üzülmüştük ama tadında bitmesi iyi olmuştu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.