Şimdi Ara

Bitti Be.. :'( ( Bir istanBul masaLı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dızı coktan baymıstı bence bıde kızın orta sevye bır aılemnın kızı olmasına karsın gıyım tarız ve markaları benı gıcık etnmıstı ayrıca kısır bır konuydu ama ıste oynayan bır ıkı sıma kurtarıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Isabella

quote:

Orjinalden alıntı: wiww

dizi süperdi harby ye de katılıyorum kızda aşırı saf bir güzellik var
    güzel bitti o iyiydi ama bence bir haklsızlık var kurtlar vadisi gibi diziler yıllardır devam ediyor ama bu dizi 2 senede bitiyor

GERÇİ TADINDA OLDU YA!

daha uzasa bayardı @wiww yaa tadında bitmesi iyi oldu...her dizinin bi ömrü var bnce Asmalı Konak ta bittiğinde üzülmüştük ama tadında bitmesi iyi olmuştu

Sana katıLamdan edemiceğimi anLAdım ve katıLıorum :)))

Senn guseL guLKusLerine ne oLdu..

• diziyi esma nın abuk sabuk aşık olup ondan sonra vazgeçmesine kadar seyretmiştim , kaliteli oyuncu kadrosu , masalımsı anlatışı , ferrari felan derken izledik ama diziyi bir sezon daha uzatınca altın yumurtlayan tavuğu kesememe misali diziyi berbat ettiler , saçma sapan senaryo , kötüleşen oyunculuk , gereksiz yere tekrarlar felan.finali de izlemedim ama keşke 1 sezon sürseydi , maalesef türkiyede reklam için televizyonların yapmayacağı yok , e halkımızda izliyor ama...
  • güzel olabilir ama arak olduğu için fazla ilgimi çekmiyordu zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pablo_76

güzel olabilir ama arak olduğu için fazla ilgimi çekmiyordu zaten.

arak nerden?
  • finalde esma'nın minibüse bindiğinde dolmuşçunun konuşma tarzı çok hoştu. ''edremite mi abla'' diye sordu esma acele diyipte adam tarladan gidince aha dedim dolmuşcu niyeti bozdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

finalde esma'nın minibüse bindiğinde dolmuşçunun konuşma tarzı çok hoştu. ''edremite mi abla'' diye sordu esma acele diyipte adam tarladan gidince aha dedim dolmuşcu niyeti bozdu

bende aynı seyyi dusundum :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

Mehmet ASLANTUĞ nun bi onceki dizisini hatırLıorum..

Oda guseLdi.. Sıcak SaatLer..

Bu adam cirkin bişide oynamıo...

+1
  • tam dozunda bitti bencede dizi juliette binochenin oynadığı bir filmden araktı ama ilerleyen zamanla bir türkiye dizisi olduğunu kanıtladı o kadar sey olmazdı yani
  • sabrinadan izleyin göreceksiniz sadece ufak tefek karakter değişimleri var ama konu ve final aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pablo_76

sabrinadan izleyin göreceksiniz sadece ufak tefek karakter değişimleri var ama konu ve final aynı.

zaten adamLar o fiLmden esinLendikLerini soyLemisLerdi. Neyse guseL diziydi tadında bitti şu bunaLım sahneLerini uzatmasaLardıda daha iyi oLurdu.
  • bıtsın zaten bıktırdılar dızılerden ınsana gına getırdıler
    su melekler adası da bıtse ne sevınıce
    dızıler bıtsede guzel sınemalar ızlesek onların yerıne
  • hiç oturup seyretmedim ama bilseydim son bölüm olduğunu seyrederdim
  • Uzun zamandır kabak tadı veriyodu zati,bitti de kurtulduk sonunda
  • Evet güzel diziydi ve bence güzel de bitti...
  • iyice sıkmaya başlamıştı zaten bitti kurtulduk
  • aynı kadro ıle baska bırı dızı ceklırmı acaba kadro uyumuda ıyıydı
  • ben soLErim cekerLer :)
  • son sahneside masal gibiydi , tarlaların içinden giden minibüs tam da adamın arabasının önünde çıktı...
  • aynen orası biras sacma oLmsuh ama oLsun :)

gebede guseL bi finaL oLdu bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.