Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 23.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Bana trol gibi geliyor bu olay. Çünkü hiçbir insan evladı buna katlanamaz. Kaldı ki hiç mi ailen misafir olmaya gelmiyor hiç mi ailen farketmedi bu durumu hiç mi erkeklik gururun incinmedi ? O yüzden trol gibi geliyor.


    Neyse trol değilse de şunları söylemek istiyorum.


    Bir evliliğin yüzde 50'si cinselliktir. Evin tüm düzeni o yatak odasında şekillenir. Cinsellik olmayan evlilik bitmiştir.


    Kadınlar kendilerinden daha güçlü gördükleri erkeklere taparlar. O yüzden seni adam olarak görmüyor.


    Ne demişler s..ken sevilir,sevilen de s..kilir.Bu kural hayatta şaşmaz.


    Eğer trol değilse gir edevlet uygulamasına üzerinde olan gsm hatlarına bak,kredi kartı harcamalarına bak kuafor veya kozmetik çok fazla ise %100000 aldatıyordur.


    Tlfnunda mesajlara bakabilirsin.Operatorun online işlemler sayfasından detaylı arama geçmişi vs vs rapor alınabiliyor.


    Aldatmıyorsa da niye köle gibi yaşayasın erkek gibi yaşamayasın ki ? Bunu kendine yakıştırıyorsan devam et böyle.Yok ben erkek gibi yaşayacağım diyorsan git adam gibi boşan 1-2 hafta üzül sonra kuş gibi hafiflersin daha mutlu hayatın olmazsa bana buradan küfür edebilirsin.


    Allah yüzüne gülmüş daha ne istiyorsun çoluk çocuk yok seni adam yerine koyacak yüzbinlerce kadın vardır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Hocam bunca zaman katlanman bile hata.


    Üzgünüm ama sen bu ilişkide erkek değilsin hocam.Eşin seni erkek olarak bile görmüyor muhtemelen.

    Bunu yazmaya gelmiştim. Sakın bir şans daha vermeyin.

  • Oturup konus dobra dobra. Bakarsın düzelir. Kaybedecegn 2-3 ay daha olur. Sonrasında arkana bakmazsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten boşanmışsınız siz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 yıllık evli olarak bende yazayım.

    Yıkmak çok kolay boşanmayı istiyorsan git boşan ama bunca yıllık emek bence bir şansı daha hak eder.

    Mutlaka ayrı olarak tek başımıza bir psikoloğa değil pisikoterapiste gidin ve yine mutlaka bir eş terapisti bulun ve eşinizle beraberce gidin.

    Ben evliliğimin ilk yıllarında eşim ile aramda sınır olmaması gerektiğini düşünür ve onu bana sınırlar koyduğu için eleştirirdim. Fakat sonradan anladım ki eşlerin arasında mutlaka sınırlar olmalı. Size de acizane tavsiyem sınırlarınız olsun.

    Kendinize şu soruyu sorun. Bu evlilikte yada boşanırken haklı olan taraf mı olmak istersiniz yoksa mutlu olmak mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carpediem kardeş, keşke buraya yazmasaydın da hiç tanımadığın adamlar eşin hakkında, senin hakkında böyle yazamasaydılar. Bu konu foruma mı danışılır Allah aşkına?

  • Ben buna evlilik diyemem ki bu bambaşka birşey böyle bir evliliğim olacağına ömür boyu tek yaşamayı tercih ederim
    Bir kere geldiğim şu hayatı bir şahsın zehir etmesine izin vermem
    Boşan yada evliliği sürdür diyemeyeceğim sadece diyeceğim şu pişman olacağın bir karar verme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ölümdür yaşanan tek başına ve aşk iki kişiliktir" demiş şair.


    Hocam elinden geleni yaptıysan uzatmak sadece seni küçük düşürür

  • Senin ki evlilik değil ki seninki pansiyon komiligi otel calisanligi başka birsey değil.
    Iki yıldır evliyim senin dediklerinin Birtanesi bile olmadı çok şükür. Birgün yemegimi yapamasa özür üstüne özür diler kaldıki ev hanimi değil benim gibi çalışan birisi.

    Kardesim kendini yakıyorsun sana tavsiyem yüzüğü kafasına fırlatıp küfür kısmını sana bırakıyorum artık ne dersen dersin kapının önüne koymak merak etme yalnız kalmazsin illaki birini bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilikte 2 taraf da taviz vermelidir. Eşiniz hangi konuda taviz verebildi? Siz taviz vermeyi aşıp köle düzeni kurmuşsunuz hocam.


    Kaçan kovalanır. Kovalamazsa sevmiyordur. Evli durmayın bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    Saçını okşamak istedim, fönüm bozulur yapma dedi, saçım yağlanıyor etme dedi.


    Alıntı

    metni:
    Ya kadın, bir kerede benim için süslen dedim, şu yatağa beni bir kerede uyku harici çağır dedim, o günler geçti carpediem bey dedi



    "Serin hikaye" veya aranizda cilgin psikolojik gelgitler donmuyorsa ben ortada yuruyen bir iliski goremiyorum.

    (Boyle bir cumle kuruyorum zira fi tarihte benzer bir seyi yazdigimda bana ozel mesaj uzerinden "O benim esim lafina dikkat et" tarzi yazilarla yaklasanlar oldu. Madem esin, mahremin, asikar yere yazma o zaman kardesim, git yaginda kendin kavrul...)


    Eve bir gizli kamera falan koyun da siz ayin 15 gunu evde yokken iliskideki(?) muhtemel 3. 4. kisileri de ogrenmis olun. Durduk yere omur boyu nafaka falan odemek zorunda da kalmayin. Sizin bogazinizdan artirdiginiz paralar, birilerine instagram malzemesi olmasin.


    Selamlar





  • @KSKcarpediem okurken ben daraldım


    Boşa kardeşim. böyle avrat olmaz olsun

  • Bu zamana kadar durdugun kabahat !

    Erkek adamsin ne demek surekli yemek yapip temizlik falan ? Boşan git kendine daha evcimen yada sana gercek manada karılik yapıcak birini bul ve bu kişide mumkunse çalısmayan biri olsun.


    Hakkinda hayirlisi olsun kardeş ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta şunu söylüyeyim çevremde kadınlar tarafından saygı duyulan ve sevilen birisiyim 36 yaşındayım bekarım,ara ara hayatıma giren değer verdiğim kadınlar oluyor şimdi konuya dönebilirim.

    En başta şu diyeceklerim evlenince erkek adamda çamaşır asar,temizlik yapan diyenler için.Erkek yardım eder doğrudur,temizlikte olsun yemekte olsun ama bu asla erkeğin görevi değildir,erkek kadınına bakar kimseye muhtaç etmez o ayrı.

    İstanbulda 1 yıl bi kadınla aynı evi paylaştım ve beraber kaldığım bayan uçuk kaçık özgür biriydi ben kurallarımı koymuştum bazen beraber yemek yapardık ama çoğunlukla o yapardı ve titiz olduğumu bildiği için ev tertemizdi her zaman ve bana saygı duyardı halende saygı duyar arar.

    Bi kadının yanında çamaşır asar,temizlik yaparsanız onun gözünde ayşe bacınızdan farkınız kalmaz,o kadar ev işi seviyorsanız gelin benim evide temizleyin:))

    Boşanacak arkadaşa şunu diyeyin zaten sen hep tek yaşamışsın dostum biraz gözü kara olun inan yalnız yaşasan daha rahatsın en güzel özgürlük kafada olan özgürlüktür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkesin evliliği, ev hayatı aynı olmaz. Çıkıp ben böyle yapıyorum sen de yap diyenlere kulak asmayın. Ayrıca böyle şeyler foruma danışılır mı? Hiç mi yakın arkadaşınız yok, bu konuları dertleşebileceğiniz? Hiç tanımadığınız adamlardan yardım istiyorsunuz. Üstelik konuyu sadece sizin tarafınızla dinleyen insanlar acaba size hak vermekten başka ne diyebilir ki?


    Belki de amacınız verdiğiniz karara destek olacak birilerini aramak ama bu işler öyle olmuyor. Madem boşanmaya karar verdiniz, o zaman geriye dönüp baktığınızda "keşke şunu da deneseydim" diyebileceğiniz hiçbir şey bırakmayın. Yoksa ileride pişmanlık yaşarsınız.

  • Kardeşim selamlar,


    Benim bildiğim bir gerçek varsa ilgi ve sevgi yok olmuş durumda ilişkinizde... Ben bu gibi olaylarda evlilik varmış & yokmuş diye bakmıyorum, sizin eşinizle aranızda öncelikle gönül bağı kalmamış ( Eşinizden yana bu söylemim) ve istediğinizi yapın bu ilişkinin dönüp dolaşıp geleceği yer burası.


    E bu durumda tekrar denemeniz size bir bilemedin iki ay sonra aynı şeyleri tekrar yaşatacak, ben evli değilim fakat 5 senedir kız arkadaşımla yaşıyorum evi süpürürüm yemek yaparım herşeyi yaparım evde, ama kız arkadaşım da aynı şekilde herşeyi yapar ve asla gık sesini çıkartmaz çünkü hayat bu müşterek. Sizin bu kadar işi üstünüze almanızın eşinize verdiği rahatlık artık vazgeçilmez boyuttadır ve bu ruh planlamasından çıkması mümkün değil... Kendinize sadece ev arkadaşı arıyorsanız devam yok hayat arkadaşı istiyorsanız anlattıklarınızdan yola çıkarak bitirin..





  • Boşanmış biri olarak beterin beteri varmış diye düşünüyorum. Etrafta sizi hak eden bir çok iyi ve güzel insan vardır. Boşanmanız sizin faydanıza olcaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek başına çaba göstermek dünyanın en kötü şeyi. İnsanın ömründen ömür gidiyor. Sizi çok iyi anlayabiliyorum ama emin olun karşınızdaki insan şans verseniz dahi düzelmeyecek. Bunu çok gördüm. Dişimi o kadar sıktım ki o kadar sabır gösterdim ki artık sinirimden patlamak üzereydim fakat sonuç koskocaman bir SIFIR. Bence bitirmeniz sizin için emin olun çok daha sağlıklı olacaktır. Bir kaç ay üzülürsünüz fakat daha sonra emin olun kendinize gelirsiniz dünya varmış dersiniz. İnsanlar değişmiyor hocam. Özellikle bir kere yüz bulduysa onu sonuna kadar sömürüyor. Sanırım çocuğunuz da yok. Çocuk yokken boşanmak en iyisi. Kendinize iyilik yapmış olursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçan kovalanır hocam, elinin altındaki tavuğu kimse önemsemez. Sen bi iki akşam geç gel bak nasıl yaklaşıyor sana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakın her zaman söylüyorum kadınların bir çoğu ağır vefasızdır.


    Şimdi çok sinirlendim çok şey yazarımda kesin mahkemelik olurum, kadının beyanı esastır  

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.