Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 23.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Eğer ki konu csb değilse %90 aldatılıyorsunuz, boşanmak isteyip daha sonra vazgeçmesinin sebebi ise tokmakçısına ayrılacağını söyleyince yolu alması. Çocuk olmaması büyük avantaj. Ayrılın ve her hangi bir şey vermeyin karşı tarafa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum selam. 3 yıllık evli bir erkek olarak yazıyorum bunları. Siz bazı sorunları/tartışmaları sanırım konuşmadan halının altına itivermişsiniz. Konuşup, kavga etmeden tartışmanız lazım. Hadi geçti tamam deyip, sarılıp sorunları saklamayın. Böyle birikir birikir, bir gün elbet patlar..


    Öncelikle eşinle otur düzgünce konuş. "Fönüm bozulur" ve uyumadan uyumaya yatağa geçmek kafalarda soru işareti bırakıyor. Sağlıklı evliliğin bir sırrı da romantizmdir. Cinsellik biteli çok oldu diyorsan önce öğrenilmesi gereken şey "başka biri mi var?" olmalı. Başka biri olmadığına ikna olursan evlilik terapistine gidebilirsiniz.


    Kısacası sorunlardan kaçmak yerine onları çözmeye çalışın.

  • Ülkemizdeki kadınların çoğunda erkeğe eşek gibi davranmak var nedense. Neyse bizim iş yerinde yaşlı bi dayı mutlu evliliğin yatak odasından geçtiğini söylerdi. (Ama onun tabirini yazsam şimdi ban yerim.) Bence saygı ve cinsellik yoksa zaten o evlilik bitmiştir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazdıklarınızı duyunca açıkçası biraz üzüldüm. İnsanların (genelde) çok fazla değişmeyeceğini düşünerekten eşinizi karşınıza alıp bu hayatın ikinize de işkence olmaması için karşılıklı beklentilerinizi görüşmenizi ve bunlara nasıl uyulması gerektiğini konuşmanızı öneririm aksi halde olayı bitirmenizi öneririm.

    Ama bu sizden duyduklarımız, acaba bir de eşiniz sizin hakkınızda neler düşünüyor onu da dinlemeden sağlıklı bir sonuç almamız mümkün değil maalesef.

  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pellev -- 21 Ocak 2021; 16:21:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KONU YALAN DEĞİLSE


    eşinizden boşanın.


    sizin özelliğinizde birini başka bir bayan havada kapar zaten ama bu bayan cok dayak yer başkaları kullanırlar ve bir çöp gibi kenara bırakırlar o zararlı çıkar.


    aldatma ihtimali yüksek malasef.eğer böyle biri varsada zaten o kişide onu almayacaktır mal gibi ortada kalır çöp gibi.


    sevgi bitmiş zaten bütün evliliği siz yapıyormuşsunuz büyük bir ihtimal bekarkerken annesi yapıyordu ev işlerini evlenmeden bunu araştırmasını yapmanız lazımdı.


    dışarıda milyonlarca bayan var.inan bu özellikte bir kişiyi bayanlar kacırmaz.


    yabancı biriyle evlenebilirsiniz.türk bayanlarına güvenmiyorsunuz ama sizin özelliğinizde birini kacırmızlar.


    BOŞANIN en iyi karar.

  • Dostum okurken senin adına gerçekten çok üzüldüm bir dk bile düşünme ilerde çok pişman olursun senin değerini bilecek birini bul bir dk durma sakın boşan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukadar erken de yatiyorsa esinde psikolojik sikintilar olabilir depresyon uyku yapar çünkü hergün mu 9 da yatiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldatma kesinlikle yoksa, onun ailesi ortalığı karıştırmıyorsa eşinizi dış görünüş olarak da beğeniyorsanız devam ettirmeyi deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kene gibi yapışmayık nafaka istemiyorsa anında boşan kurtul. bir ömür gitmez. çocuk durumunu yazmamışsın yada hızlı okudum göremedim.

  • Davranışları güven vermiyor. Bir dk bile düşünmeden boşa. Daha iyisini hak ediyorsun sen dostum. İyilik yaramıyor artık insanlara.. 😔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burads elalem ile konuşacağına, tanımadığın ne idiğü belirsiz insanlardan tavsiye bekleyeceğine eşinle karşılıklı oturup konuşun önce aranızda ki sorun ne onu öğrenin, sorunu öğrendikten sonra çözümü olup olmadığına kendiniz karar verirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek milleti iyi dinle , Analarınız , bacılarınız hariç Kadınlara , kızlara acırsanız acınacak hale gelirsiniz . Bu devir böyle kardeşim . Bunu bilin ona göre yaşayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun, konuşup ne olduğunu anlamanız lazım. İkna olmalısın, sevgi ve saygı olacağına dair. Olduktan sonra bunun usulleri vardır ortak taraf tutmayan yakınınız veya evlilik danışmanı gibi görüşmeli ve sorunları anlamalı. Kimbilir hormonlar bile sıkıntı yapıyor olabilir ve ciddi sorunlar yapar. Veya sizden kusura bakmayın ama itici buluyor olabilir.

    Karının erkek üstünde hakkı olduğu gibi erkeğin de kadını üstünde hakları vardır. Bazı hadislerde vardır. ocakta yemek yapsa dahi erkeği yatağa çağırdığında kadının gitmesine dair. Dİnimiz anlayana evin geçimi vb. tüm işleri erkeğe vermiştir. Evdekilerin tüm giyim ve içme vb. ihtiyaçlarını karşılaması gerekir. üzgünüm, Gereğini yap usulune uymazsa Allah c.c. selamet versin dersin ve herkes yoluna gider.

  • Bekara karı boşamak kolaydır diye bir söz vardır fakat, kullanıldığınızı düşünüyorum. Böyle bir evlilik ömürden ömür alır Allah muhafaza.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar öncelikle durumunuza çok üzüldüm konuyu anlatınca malesef aklıma ilk gelen eşinizin sizi aldattığı oldu çok çok özür diliyorum haddim'de değil ama genel aile itibarı ve gördüklerim ve tecrübem ile bunları yazıyorum kadın kocası ile bu kadar net uzaklaşmış ise malesef hep gönlünde yada aklında başka bir erkek olmuştur bu yüzden yine özür diliyerek ve affınıza sığınarak bunun bir araştırmasını yapın telefon hattının konuşma dökümüne ulaşın olmadı bir gün kendisini tanımayan birisine takip ettirin yani bir şekil'de dikkat edin çünkü bir kadın hiç bir zaman aklına başka birisini koymadan yada farklı bir plan yapmadan ben boşanmak istiyorum vs. demez şuan size geri döndü ve boşanmak istemiyorum diyorsa bile siz yinede boşanın kimsenin 2.tercihi yada yara bandı olmayın kendi kararlarının pişmanlığını bir ömür boyu yaşasın dünya'da kadın mı yok benim arkadaşım'da boşandı şimdi ikinci eşi ile daha mutlular çünkü ilk evliliğindeki hataları yapmıyor tecrübe edinmiş oldu size tavsiyem mutsuz bir evliliği uzatmadan bitirmeniz bırakın ne hali varsa görsün pişman olsun varlığınız ile adam edemediklerinizi yokluğunuz ile adam edin. Aşşağıya bir video ekliyorum olay sizinki ile benzer olmasa bile bir kadının yaptıkları ve pişmanlıklarını ve yüzsüzlüklerini görmeniz için paylaşıyorum






  • Erkek için anlaşmalı boşanma büyük şansdır. Fırsatı kaçırmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bosuna yazip durmayin CSB

    hic bir erkek bunlari yapmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty86

    Nasıl zihniyetiniz var anlayamıyorum. Resmen kötülük ediyorsunuz arkadaşa. Vay ne neler düşndünüz 2dk içinde maşallah

    Aksine arkadasin iyiligini dusunup yaziyoruz burada

  • Nasil katlaniyorsunuz boyle kadinlara inanilir gibi degil. Tam tersi de gecerli. Hayati zindan ediyor insanlar kendine. Allah akil fikir versin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.