Şimdi Ara

Bitmiyor Bitecek Gibi De Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler askerlik bitmiyor bitmek bilmiyor kendimi bildim bileli askerdeyim sanki. şafak 203 yarılamış olsam bile geriye baktığım zaman ne çabuk geçmiş diyorum ama ileriye önüme baktığım zaman geçmeyecek bitmeyecek diyorum hergün geceleri çift nöbet atıyoruz Antalya'nın sıcağı meşhur ortada bu sıcakta postal giymek çok berbat birşey. Havacı güzel dediler sevinmiştik. Onbaşı olduk ama yinede kötü çekilecek iş değil vatan görevi yapacak yok bunu dedem de yaptı babam da sıra bende ama. Günler geçmiyor.. İçimi dökmek istedim .. Askere gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı teskereler diliyorumm..

Antalya Hava Meydan Komutanlığı - Uçak Savar Tabur Komutanlığından Sevgilerler Hoşçakalın..

• Hayırlı teskereler..Bende 2006'da İzmir Özdere'de havacı olarak yaptım eğitim merkezi komutanlığı kampında ve yaz döneminde..Kamp denilince insanlar zannediyor ki havluyu alıp doğru denize koşuyorsun,plajda güneşleniyorsun falan..Yok öyle birşey eşşekler gibi çalışıyorsun,sabah 6.30'da kalkıp gece 1.30'da yatağa girerdim ve tek hayalim teskere alıp eve gidince 1 hafta malak gibi yatıp deliksiz uyumaktı öyle söyleyeyim..Ama emin ol bitiyor,zor gelir gözünde büyür ama bitiyor nizamiyeden elinde bavulla çıktığında inanamıyorsun çok garip bir his..Askerliğim daha dün gibi aklımda ama su gibi geçmiş 7 yıl..

Allaha emanet ol,fazla da büyütme aklında..Sayılı gün çabuk geçer..
  • içini sıkıntıya boğarsan ıstersen denızın ıcınde yap askerlıgı yıne sana dar gelir kardeşim :) ağustosta ben gıdıcem daha yerım bellı olmadı :) şafak karanlık. Allah herkese yardımcı olur sen içini rahat tut yeter ki. hiç bişi olmaz. ben senin gittiğin günü hatırlıyorum sölediğin gibi dün gibi geliyor ama bak 200 küsür oldu şafak dedin :) geçer kardeşim.
    Bu arada askerlik yeri için E-Devlet dediler açıklanmamış hala ya :)
  • Yarıya geldiğinde insan daha yarısı mı bitti?Bir bu kadar daha mı var diye düşünmeden edemiyor insan.Çift nöbet olmaması lazım gece.Nöbet mangasında filansın herhalde.Bir de postal mı diyorsunuz botlara Piyadede postal kelimesini 1 kişinin ağzından bile duymadım.
  • Gündüz nöbet yok Askeriye pistinden sorumluyum. Yamaha şefiyim Hv.Svn.Onbaşı :) sabah pist yürüyoruz. Uçak Savar'a baglıyım ama hiç bataryaya gitmiyorum hep yamaha'dayım. Geceleri ucak savarcı oldugum için adam eksikliğinden dolayı bazen çift nöbet tutuyoruz. 1 kule bize ait yani 5 kişiye aksam 7 'den sabah 7 ye kadar çeviriyoruz..

Orijinalden alıntı: Joker *

Atarsa 157 ...

gün gelir ''ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ'' yazarsın güneş doğar askerlik biter üzülme boşver
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Evet geçmek bilmiyor dedik dedik ufak ufak gidiyoruz emin adımlarla Şafak atarsa : 176

bir gün gelip bu konuya bakcaksın ve kendi kendine

Atarsa 127

sevindim senin adına biz de gidecez gelecez de ohoooo şafak karanlık

Gündemde bayramdan sonra askerliğin 12 aya düşeği konusu var... Eğer düşerse 26 düşmezse 116 ...

inşallah düşer... şimdi tüm asker abilerim oturup haberleri izliyodur düşecek mi düşmeyecek mi diye allah kolaylık versin valla
  • Bende mayis ayinda gidiyorum. İns asker alma bolgelerinden birine duserim. Onlar kadar rahatini ne gordum ne duydum. Egitim hic yok sadece gunde 2 saat nobet diger kalan vakitleride sagda solda geciriyorlar. Merkezi bolgede oldugu icin ve surekli icerde siviller dolastigi icin pek fazla askerlik psikolojisine girdiklerinide sanmiyorum. Bakalim nasibimize neresi gelicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.