Şimdi Ara

Bitkisel Basur Tedavisi Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bitkiselden kasıt genelde doğada yetişen bir yada bir kaç bitkinin karıştırılması içerek yada hastalıklı bölgeye uygulanan bu ürünler damardaki genişlemeyi ve oluşan göllenmeyi nasıl düzeltebilir ki? kesinlikle ilaçla, bitkisel karışım vs ile basur yani tıptaki adıyla hemoroid tedavi edilmez. Edilse hekimler yeni yeni tedavi yöntemleri geliştirmekle uğraşmazlardı. Rahatlatıcı etkisi olur, örnek ağrı ve şikayetleri o an için kısmen gideren bitkisel karışımlar bir nevi ağrı kesici vazifesi görmektedir. Bunun dışında herhangi bir etki beklemeyin.

Kaynak:http://www.basur-tedavisi.com/basur-bitkisel-tedavisi

• Öncelikle bu konuda sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu konuda tedavi ile ilgili birşeyden bahsetmek istiyorum.Önceki çalıştığım ofisteki arkadaşımda hemeroid problemi vardı kendisi bu konuda bayağı muzdarip.Doktora göründü amaliyat vs. dediler güvenemedi.Daha öncesinde de bir sürü merhem değişik tedavi yöntemleri denedim diyordu.Bazıları biraz iyi gelmiş ama çok fark etmemiş.Geçen bir görüştük konu açıldı da şöye birşeyden bahsediyor:
    Almanya da bir doktor varmış adı VON JAN HUBER.Aynı zamanda da bitkisel tedavi konusunda da bizim maranki hoca gibi kendini eğitmiş.Ameliyat olmak istemeyenler için bitkisel bir tedavi yöntemi bulmuş.Tedavisi arkadaşın dediğine göre ilk 1 haftada çok etkili olmuş.Sonrasında da tamamen çözülmüş.
    Bu doktor bu konuyla ilgili bir kitap yazmış dünyada satışı yapılıyor.Kitabın türkçeye çevirisi yapılmış.Yalnız kitap içeriği sebebiyle e-kitap modülünde video falan içerdiğinden sanırım.Arkadaşım bu kitap sayesinde bu tedaviyle tanışmış.Ben arkadaşımdan e-kitabı istedim kurmaya çalıştım bilgisayarıma içeriğine bakmak için fakat açılmadı.Sebebi e-kitabı tek indirmelik ıp şifreli biçimde yapmış olmaları.yani tek bilgisayara inebiliyor.Ayrıca telif,ceza vs. gibi sorunlar da var.Bu yüzden mecburen kendi sitesinden indirmek gerekiyor.
    Son olarak şunları söyleyeyim dediğine göre kitap içerisinde nasıl beslenmeli,patenti alınmış 3 günde etkiyen özel bitkisel formül,tekrardan basur oluşmaması için yapılması gerekenler vs. gibi yöntemler ve bunların programı anlatılıyormuş.Bir gözatın derim.Kitap ücretli onu da söyleyeyim amaeczanelerden alınan bugüne kadarki merhem,tedavi parası vs. düşündüğünüzde ilaç parası vs. düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum.Hepinize allah şifa versin.İndirme linki şudur dostlar:
    <<<<<www.basuraneiyigelir.org>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 9 Ocak 2015; 20:49:06 >

• Dere otu etkili olur

youtube.com/watch?v=qe0ZxjD_A0Q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım basur ilerlemişse ne bitki nede dua iyi gelir yanlış anlama böyle şeylerde derman arayan çok kişi oldugunu bildiğim için yazdım. Eğer basur ilerlemişse kesinlikle derecesine göre lazer veya ameliyat olman gerekir. Şöyle yap iyi gelir böyle yap iyi gelir diyenlerdende uzak dur ama basur daha yeni başlıyorlar ilaç tedavisi yaparak tedavi edilebilir.
  • Şuan adiyaman in bir köyünde bulunuyorum.Burada bir tanıdık -adam doğa manyağı- birkaç ot ile mümkün olduğunu söylüyor.

Bir yakın akraba için alacağım. Eğer dediği doğru çıkar ve iyileşme sağlanırsa bu bölüme konusunu açmayı planlıyorum.

Satıcı değilim, zaten herhangi bir isim filan da vermiyorum, yanlış anlaşılmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.