Şimdi Ara

Bitcoin Mining - Ekran Kartından Para Kazanma - Dev Destek Ve Yardım Konusu $GÜNCELLENDİ$ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
464
Cevap
42
Favori
60.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kazandirmaz. Soylenenlere gore RX580 - 480 - 470 GPU'lari daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Teşekkür ederim hocam. ama gene de anakartı 6 pci li alayım değil mi ? yatırım amaçlı. rx580 i de bakalım nerden bulacağız. Bulamazsak ne alalım/ getiri ne olur. gx580 nin getirisi çok mu fazla ?

en az 5pci lı anakart al ileriye yönelik , rx 470,480 ya da rx 470,580 fiyat/performans olarak en iyi kartlardır ve az elektirik tüketirler bunlara alternatif yine amd nin r9 290,290x ve r9 390,390x önerebilirim fakat fazla elektirik tüketirler. nvidea kesinlikle önermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theakoles

Bende bu işe girmeyi düşünüyorum ikinci el ekran kartı bulmayı düşünüyorum . 4000 TL bir bütçenin roisi ne olur abi?

2.el kartla başlamanı tavsiye etmem kardeşim roi 2-4 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: rixeos

Uzgunum bana da mantikli gelmiyor. Bu kadar kolay para kazanmak bu kadar kolaysa gelecekte insanlarin hicbir vasfi olmayacagi anlamina gelmiyor mu? Olene kadar her gununuzu bilgisayar basinda hic bir sey uretmeden ve bir mesleh sahibi olmadan mi gecirecek ve bu sekilde para kazanacaksiniz yoksa bir mesleginiz var mi? Ayrica bu bitcoin alim satimi nasil yapiliyor ben simdi 100 lira yatirmak istiyorum yillar sonra bakarim diyelim oylesine yatirdim baktim ki param ucmus yani bayagi degerlenmis bunu nasil cekecegim yatiracagim site hangisi bu sitenin parama el koymayacagi kapanmayacagi ne malum?

bu düşünce gerikafalılıktır hocam , bundan 100 yıl önce tarımla uğraşanların sayısı günümüzün binlerce kat üstündeydi fakat üretim aynı oranda fazlamıydı ? tam tersi, tarımla uğraşan binlerce insan olmasına rağmen üretim günümüzdekinden daha az dı teknoloji gelişti ve insanların yerine işleri teknoloji yapmaya başladı ve verimlilik arttı, ha herkes bu işi yapıcak ve para kazanıcak diye düşünmekte saçma buna gerçekten inandınız mı ? bitcoin ya da ethereum ya da herhangi bir coinin belli block süreleri ve block ödülleri vardır üretim hiç bir zaman azalmaz ya da artmaz ethereumdan örnek vermek gerekirse 15 saniyede 5 ethereum 1 tane madenci olsada milyon tane madenci olsada değişmez ha ne olur bu 5 ethereum için madencilik yapan 1 kişiyse ödülün tamamını bu kişi alır ama milyonlarca kişiyse bu 5 ethereum milyonlarca kişiye bölünür önemli olan bizim bu bölünen pastada alacağımız payın ne kadar olduğu ,

amerikan dolarını ve türk lirasını ele alalım ya da amerikadaki asgari maaşı ve türkiyede ki asgari maaşı her ülkenin ekonomisi bir değil bizden çok daha kötü ekonomisi olan ülkeleride düşün , bitcoin ve diğer coinlerin merkezi yok tek bir ülkeye ait değil değerini bütün dünya ortak bir şekilde belirliyor ve bu gerçekten bizim için bir fırsat amerikada bitcoinle uğraşan adamsa aynı parayı sende aynı parayı kazanıyorsun...

ha şunu da söyleyim bu teknoloji öyle içi boş bir teknoloji değil bugun bile bir çok banka ripple adındaki coinin bloğunu kullanıyor daha hızlı para transferi yapabilmek için en basit örneği : akbank

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

quote:

Teşekkür ederim hocam. ama gene de anakartı 6 pci li alayım değil mi ? yatırım amaçlı. rx580 i de bakalım nerden bulacağız. Bulamazsak ne alalım/ getiri ne olur. gx580 nin getirisi çok mu fazla ?

en az 5pci lı anakart al ileriye yönelik , rx 470,480 ya da rx 470,580 fiyat/performans olarak en iyi kartlardır ve az elektirik tüketirler bunlara alternatif yine amd nin r9 290,290x ve r9 390,390x önerebilirim fakat fazla elektirik tüketirler. nvidea kesinlikle önermiyorum

Hocam Nvidia onermiyorum demissiniz ama paylasilan nvidia kartlar ile amd kartlar arasinda sanki pek bir fark yok gibi. Az yukarda bir GTX980TI var mesela. Gunluk 17 TL gibi bir getirisi var. Yani bir AMD RX480'den daha fazla. Biz neden Nvidia kartlarlan bu ise girismeyelim?

• asla ekran kartımı kiraya vermem diyen beğensin

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

onu düşündüm fakat ilerde dolar ve bitcoinin düşme ihtimalide var kazancımız garanti olsun dedim ama dediğiniz mesele ilk başta masrafları çıkarana kadar tl ile ödeme alıp sonrasında kar aşamasında denenebilir aklıma geldi ama kar/zarar yapma olasılığı olduğundan yazmadım garanti şekilde işlesin dedim

Ben yarın 1000tl'lik bitcoin alıcam köşede dursun ilerde olurda büyük patlama yaparsa şimdiki gibi keşke dememek için alıcam

• Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Verimliliğe bakılıyor nvidialar fazla elektrik çekiyor istenen performansa göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye etmiyorum.

Burada çoğumuz genç insanlarız kendimize yatırım yapalım.

Amd R9 280 ile denedim günde 3 dolar getiriyor. Zamanında bitcoin alan aldı. Şimdi bitcoin değerlenince karını etti oturdu.

Kolay para hiçbir zaman yoktur. Sizi kullanıp bir köşeye atarlar. Sizde böyle kripto bir para biriminin değerleneceğini düşünüyorsanız alın ve unutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelamiŞahin -- 6 Haziran 2017; 22:40:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Bende aslinda yurtta başlasam mı bir tane 470 alsam üstüne dükkandaki athlon x2 sistem ile elektrik beles zaten

Çok mantıklı çoklu ekran kartı olursa yurdun parası oradan ödenir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

quote:

Hocam Nvidia onermiyorum demissiniz ama paylasilan nvidia kartlar ile amd kartlar arasinda sanki pek bir fark yok gibi. Az yukarda bir GTX980TI var mesela. Gunluk 17 TL gibi bir getirisi var. Yani bir AMD RX480'den daha fazla. Biz neden Nvidia kartlarlan bu ise girismeyelim?

rx 480'de şuan 20 lira kazanıyor zaten videoyu 1.5 ay önce çekmiştim 1.5 ayda ethereum 2 kat değerlendi. gtx 980, 1080, 1070 gibi kartlarla da mining yapabilirsiniz tabii ki fakat fiyat performans olarak sence mantıklı geliyor mu ? ben yeni kart alacak arkadaşlar için nvidia almasınlar dedim :) neden aynı hız değerine 2,3 kat para vereyim ki ? rx480 1000 lira gtx980ti 2.500 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: SelamiŞahin

Arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye etmiyorum.

Burada çoğumuz genç insanlarız kendimize yatırım yapalım.

Amd R9 280 ile denedim günde 3 dolar getiriyor. Zamanında bitcoin alan aldı. Şimdi bitcoin değerlenince karını etti oturdu.

Kolay para hiçbir zaman yoktur. Sizi kullanıp bir köşeye atarlar. Sizde böyle kripto bir para biriminin değerleneceğini düşünüyorsanız alın ve unutun.

bitcoinin bugunki değerini çok görüyorsan yanılıyorsun zira yıl sonu hedefi 5.000$ yani 2 katı
  • bunun için özel ana kartlar ve sadece veri kriptosu için geliştirilmiş gpu lar var mı yoksa herhangi bir kartı mı kullandınız buradan kazanç oaranını ne kadar algoritma ürettiğin belirliyorsa ekran kartının algoritma üretme oranını kartın gpu büyüklüğü mü yoksa kaç bit olduğu mu belirliyor
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    doğu'da elektriğin bedava olduğunu söyleyen ebeveynlerin seni kandırmışlar dostum. elektrik doğu'da bedava değil merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

onu düşündüm fakat ilerde dolar ve bitcoinin düşme ihtimalide var kazancımız garanti olsun dedim ama dediğiniz mesele ilk başta masrafları çıkarana kadar tl ile ödeme alıp sonrasında kar aşamasında denenebilir aklıma geldi ama kar/zarar yapma olasılığı olduğundan yazmadım garanti şekilde işlesin dedim

Ben yarın 1000tl'lik bitcoin alıcam köşede dursun ilerde olurda büyük patlama yaparsa şimdiki gibi keşke dememek için alıcam

alıp köşeye atmakta bir seçenek tabii ki bitcoin gün geçtikçe değerlenen bir şey ama biraz olsun borsaya kafanız yatıyorsa poloniex/bittrex gibi coin exchange(borsa) sitelerinde değerlendirmenizi tavsiye ederim. 1 günde %50-60 kar ettiğim zamanlar oldu, ölüsü %10

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

bunun için özel ana kartlar ve sadece veri kriptosu için geliştirilmiş gpu lar var mı yoksa herhangi bir kartı mı kullandınız buradan kazanç oaranını ne kadar algoritma ürettiğin belirliyorsa ekran kartının algoritma üretme oranını kartın gpu büyüklüğü mü yoksa kaç bit olduğu mu belirliyor

özel üretim kartlar bildiğim kadarıyla yok, ekran kartlarının opencl yani hesaplama teknolojisi kullanılarak algoritmalar işleniyor kartın gpu clock hızının pek önemi yok bellek frekansları ve timingleri önemli yaptığımız overclok ve modlamalarda bu ayarları değiştiriyoruz hatta gpu clock'u ve core voltage'ı kısabildiğimiz kadar kısıyoruz ki elektirikten tasarruf edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rixeos

Uzgunum bana da mantikli gelmiyor. Bu kadar kolay para kazanmak bu kadar kolaysa gelecekte insanlarin hicbir vasfi olmayacagi anlamina gelmiyor mu? Olene kadar her gununuzu bilgisayar basinda hic bir sey uretmeden ve bir mesleh sahibi olmadan mi gecirecek ve bu sekilde para kazanacaksiniz yoksa bir mesleginiz var mi? Ayrica bu bitcoin alim satimi nasil yapiliyor ben simdi 100 lira yatirmak istiyorum yillar sonra bakarim diyelim oylesine yatirdim baktim ki param ucmus yani bayagi degerlenmis bunu nasil cekecegim yatiracagim site hangisi bu sitenin parama el koymayacagi kapanmayacagi ne malum?

benim meslegim var zaten. pc başında oturmana gerek yok. git gez toz. AVON-HERBALİFE-FARMASİ gibi işleri duymuşsundur. Bu işlerde bile altında 100 üyesi olan adam yan gelip yatar. Alttakiler çalışır sana kazandırır. Buda bir iş sektörü. Adıda network marketing. bitcoin bitene kadar paran güvende kalır. Bitcoin 9 yıldır sorunsuz çalışıyor. Bundan sonrada sorunsuz gidicektir. Hergün paranı görebiliosn zaten degerlendigini azaldıgını v.s . el koyma olayı yok . Alım satıma gelirsek google a poloneix yaz. siteye gir. bildigin borsa. Analiz yapıosun hangi coin yükseliyor hangisi düşüyor v.s . Ayrıca şunuda söyliyim devlet şuanda destek veriyor network marketinge. avon v.s yapanlara ekstra destek vericegini yazdı. çünkü devlette biliyor kriz var herkes ek iş kovalıyor.

• Burda herkesin bir yanlışı olmuş onu düzelteyim bu program ile sadece ekran ve işlemci gücünüzü kiraliyorsunuz bu sayede 15-20tl kazaniyorsunuz odemeniz bitcoin ile ödeniyor madencilik cok farkli konuyu görenler ikisini bir birine karıştırmış burda bitcoin üretmiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 6 Haziran 2017; 23:41:17 >
  • kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    Anladim. Bu isle ugrasmadigim icin soyledikleriniz bana normal olarak anlamsiz geliyor tipki ilk basta size anormal geldigi gibi. Peki ben kartimi kiraya vermeden bitcoin ile nasil kazanabilirim? Hangi yolu izlemem gerek? Bu tur seylere ilgim var sadece kazanmak amacli degil ama o da belli olmuyor.

27 dolar yatirmis oylrsine suan 900 milyon yada bin yanlis okumadiysam dolari varmis bir gencin.

• Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Abi benden ornek verelim benim hic bir bilgim yok bende baslamak istiyorum napmam gerekiyor?

Ve sencede kagit paralarin tedavulden kalkacak olmasi sana mantikli geliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.