Şimdi Ara

2. el telefonu nerde satabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güvenli satabileceğim yöntem nedir? sonuçta bu telefonu alan kişi, bylock tarzı uygulama kurup başımıza açabilir.
    istanbulda güvenilir firmalar var mı satabileceğimiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

git bir telefoncuya sat gitsin veya letgoya koy ugraşırsın ama daha pahalıya gider

Orijinalden alıntı: lawbreaker

senden sonra satın alan bylock kuracakda bu cihazda daha önce bu kart kullanılmıştı diyecekler senin başın derde girecek,paranoyanın zirvesi

git bir telefoncuya sat gitsin veya letgoya koy ugraşırsın ama daha pahalıya gider
    öyle deme hocam, emniyet diyorki, satarken kağıda imza atın, şu tc şu imei ile sattım/aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: solokingx

letgoya felan koyma. 1000 liralık ürüne 300 400 olurmu yazarlar boşa sinirin bozulur. en iyisi gene sahibinden. com
    kardeş mevzu letgo-sahibinden mevzusu değil. güvenilir bir şekilde 2. el telefonu nasıl satabiliriz ? emniyet diyorki kağıt imzalatin, kimse imzalamaz öyle bişey.

Orijinalden alıntı: mahmut716

kardeş mevzu letgo-sahibinden mevzusu değil. güvenilir bir şekilde 2. el telefonu nasıl satabiliriz ? emniyet diyorki kağıt imzalatin, kimse imzalamaz öyle bişey.

Alıntıları Göster
    tel satışlarında imzalıyorlar kardeş. çalıntı vs gibi olasılıklara karşı. şu tarihte şu kişiden aldım diye not düşcen kimlik fotokopi alcan yada kimlikten kontrol edip yazcan bilgileri. fatura varsa buna gerek yok tabi

Orijinalden alıntı: solokingx

tel satışlarında imzalıyorlar kardeş. çalıntı vs gibi olasılıklara karşı. şu tarihte şu kişiden aldım diye not düşcen kimlik fotokopi alcan yada kimlikten kontrol edip yazcan bilgileri. fatura varsa buna gerek yok tabi

Alıntıları Göster
    sahibinden ilan açsam ve telefonu böyle sattığımi belirtsem, satabilirim değil mi ?

2. El bu pc alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım Turkcell alıyordu biraz ucuza gidiyor ama
    Birde telefoncular direk telefonu almıyor diye biliyorum bir kağıt dolduruyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlkszhacker

Sanırım Turkcell alıyordu biraz ucuza gidiyor ama
    Birde telefoncular direk telefonu almıyor diye biliyorum bir kağıt dolduruyorlar
    aslında bir sorayim telefoncuya. türkcell de mantıklı. 5-6 telefon oldu evde, eski kullanılmayan. satayım hepsini.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.