Bildirim
2. el telefonu nerde satabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senden sonra satın alan bylock kuracakda bu cihazda daha önce bu kart kullanılmıştı diyecekler senin başın derde girecek,paranoyanın zirvesi
git bir telefoncuya sat gitsin veya letgoya koy ugraşırsın ama daha pahalıya gider_____________________________ -
öyle deme hocam, emniyet diyorki, satarken kağıda imza atın, şu tc şu imei ile sattım/aldımquote:
Orijinalden alıntı: lawbreaker
senden sonra satın alan bylock kuracakda bu cihazda daha önce bu kart kullanılmıştı diyecekler senin başın derde girecek,paranoyanın zirvesi
git bir telefoncuya sat gitsin veya letgoya koy ugraşırsın ama daha pahalıya gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
letgoya felan koyma. 1000 liralık ürüne 300 400 olurmu yazarlar boşa sinirin bozulur. en iyisi gene sahibinden. com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kardeş mevzu letgo-sahibinden mevzusu değil. güvenilir bir şekilde 2. el telefonu nasıl satabiliriz ? emniyet diyorki kağıt imzalatin, kimse imzalamaz öyle bişey.quote:
Orijinalden alıntı: solokingx
letgoya felan koyma. 1000 liralık ürüne 300 400 olurmu yazarlar boşa sinirin bozulur. en iyisi gene sahibinden. com
tel satışlarında imzalıyorlar kardeş. çalıntı vs gibi olasılıklara karşı. şu tarihte şu kişiden aldım diye not düşcen kimlik fotokopi alcan yada kimlikten kontrol edip yazcan bilgileri. fatura varsa buna gerek yok tabiquote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
kardeş mevzu letgo-sahibinden mevzusu değil. güvenilir bir şekilde 2. el telefonu nasıl satabiliriz ? emniyet diyorki kağıt imzalatin, kimse imzalamaz öyle bişey.
Alıntıları Göster_____________________________ -
sahibinden ilan açsam ve telefonu böyle sattığımi belirtsem, satabilirim değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: solokingx
tel satışlarında imzalıyorlar kardeş. çalıntı vs gibi olasılıklara karşı. şu tarihte şu kişiden aldım diye not düşcen kimlik fotokopi alcan yada kimlikten kontrol edip yazcan bilgileri. fatura varsa buna gerek yok tabi
Alıntıları Göster
Sanırım Turkcell alıyordu biraz ucuza gidiyor ama
Birde telefoncular direk telefonu almıyor diye biliyorum bir kağıt dolduruyorlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aslında bir sorayim telefoncuya. türkcell de mantıklı. 5-6 telefon oldu evde, eski kullanılmayan. satayım hepsini.quote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Sanırım Turkcell alıyordu biraz ucuza gidiyor ama
Birde telefoncular direk telefonu almıyor diye biliyorum bir kağıt dolduruyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X