Şimdi Ara

bisiklete motor takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 47.3 cc ot kesme motoru var bunu bisiklete arkadan bağlamak istiyorum direk kaset dişlilerine verdiğinde geriye dönüyor o yüzden arka jantın sol tarafına dişli sabitlemem lağzım yapamadım ya bisikletin öndeki en büyük dişlisi yada 50 diş motorsiklet dişlisi takmayı düşünüyorum nasıl janta sabitleyebilirim

• Kaynakla halledilir bence arka tekeri tutan demirleri genişletsen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atan ya da zarar gören zincirin kolunuzu bacağınızı koparmaması için güvenlik önlemini iyi alınız.
  • Küçükken benimde hayalimdi motor olsaydı elimde kesinlikle denemiştim ufak birkaç motor vardı ama gücü yetmiyordu

Kaynak yaparsanız olabilir hocam. Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi güvenlik önlemlerinizide iyi alın.

Dikkat edin sizde vergilendirmeye tabii tutulmayın

veya bu şekilde birşey yapabilirsiniz. Motoru seleye kaynaklayıp zincir ile dişliye bağlayabilirsiniz
     bisiklete motor takmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 8 Ağustos 2014; 0:21:22 >

• direk dişliye aktarırsan rampalarda çıkmayacağını düşündüğüm için sol tarafa sabitlemek istiyorum jantında o kaynaklanacak yeri hem ince hemde kaynaktan dolayı lastikte balans olacağını düşünüyorum?başka alternatiflerde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

atan ya da zarar gören zincirin kolunuzu bacağınızı koparmaması için güvenlik önlemini iyi alınız.

eğer başarabilirsem gerekli önlemleri almayı unutmam teşekkürler
  • gevurlar testere motoruyla dişli yerine dinamo mili tarzı itiş denemişler. bu tip motorlar çabuk ısınır durduğu yerde fazla çalışmaya müsait değillerdir. çalıştırma ipini çekerken yakında başka biri olmasın çenesi gözü çıkabilir. motor sıcakken de yakın temaslı test yapmayınız. başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araca 0 motor takmak?
    13 yıl önce açıldı
    Şahine multijet motor takmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kavramaya dişli kaynatmanız biraz zor gibi kendiniz yapmanız lazım
  • benim motorum ot kesme motoru testere değil malesef sadce dişli işi kaldı onuda yaptım mı tamamdır yada kaset dişliye büyük bir dişli takabilirmiyim 40-50 diş arası
  • Kucukken 4 tekerlekli dolma lastikli bi bisikletim vardi. Bende cok dusundum ama daha 5 yasimda oldugum icin pek sallamadilar beni.

Ilginc bisey olur. Yaparsaniz mesaji guncelleyin resim video atin...

• janttaki dişliyle motor dişlisi oranı kaç olmalı 50 65 km/h için ?
  • Bende ara ara dusunuyorum motorlu testere taksak nasil olur diye. Yaparsan guncelle bakalim nasil olmus

• hortlaticam

ben testere motoru ile denedim motor u direkt arka tekere kasnak ile bağladım tork u arttırmak için arkaya 16jat çocuk bisikleti tekeri kullandım arka kasnağı ise arka jant ile aynı boyda büyük kasnak kullandım yinede beni düz yolda taşımadi yapicaksaniz pedalları sakın iptal etmeyin hiç bir işe yaramaz motor zaten gücsüz.tavsiyem ön maşaya bir platform yapın motoru ön tekere birsekilde bağlayın pedallarken motorda destek olmuş olur yokuş aşağı ve hafif eğimli yolda da pedal ile hızınızı aldıktan sonra motora gaz verir uzaesiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.