Bildirim
Bisiklet Yol Bilgisayarı Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende almak istemiştim ama şimdi akıllı telefonuma GPS Hud,cycledroid ve runtastic cycle gibi uygulamalar indirdim canım hangisini isterse onu kullanıyorum.Kadro çantama telefonu yerleştirip anlık hızı,toplam mesafeyi,ortalama hızı takip edebiliyorum.Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 17 Haziran 2017; 18:35:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hangi programı kesinlikle önerirsin? Hangisi daha yararlı ve doğru gösteriyor? Benim bisiklette çanta yok, cebime katsam olur mu? Yaptığımız hızı görebiliyormuyuz? ve en son olarak hangi işletim sistemi kullanıyorsun (Android-iOS) ? -
-
aynen. verdiğin 3 programı inceledim en basiti bu geldi. birkaç video izledim arabada, otobüste vb. araçlarda falan hızı gösteriyor. Peki gittiğin mesafeyi gösteriyor mu? mesela 30km yol yaptım onu gösteriyormu? -
En üstteki odometer dediği yerde programı yüklendikten sonraki toplam yaptığın yol var ,bunu sifirlayamazsin.Trip A,B,C bölümleri yaptığın kilometreleri gösteriyor sıfırlayip bir sonraki turda yenileyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 17 Haziran 2017; 22:5:26 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Andoid telefon için Strava yı da bir inceleyin isterseniz ücretsiz bir program
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strava&hl=tr -
App ler size tam hizi vermez lokasyondaki a noktasindan b noktasina gidis surenizi ve mesafeyi olcup size ortalama hizi verir manyetikli yol bilgisayarlari ise manyetigin donme hizindan size ortalama hizi verir. Ayrica kac km yaptiginizi saati kronometreyi en yuksek hizinizi falanda ogrenebilirsiniz. Telefon kullanimini pek tavsiye etmem oncelik sarjin cabuk bitmesi icinci olarak ise ekran parklakliginin dusuklugu gunesli havalarda gormekte zorluk yasayabilirsiniz. Tercih sizin ben aliexpressten 2.70$ a almistim gayette memnundum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok ben internetten değil, bulunduğum şehirdeki bisiklet mağazasından alıcam. sadece dijital yada analog arasında kaldım ve dijital de nelere önem verilmeli? ne gibi özellikler olmalı? -
Argus uygulamasını tavsiye ederim hem adım sayar, koşu, bisiklet hepsini içeriyor.km ölçümü vs doğru yapıyor test ettim en yüksek hızını vs yazıyor.bende xlc nin digital bir modeli var 3 yıl önce 150 liraya almıştım şimdiki aklım olsa almazdım özellikle bu uygulamaları gördükten sonra Fuzuli geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X