Şimdi Ara

Bisiklet ve Köpekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün karanlıkta yol gidiyordum iki köpek başladılar yanımda koşmaya, 10 saniye kadar hav hav hav biri bir yanımda diğeri diğer yanımda kovaladılar(!). ikisi de benden hızlıydı, köpek bisikletin önüne geçip bana bakıyordu hatta göz göze falan geldik biriyle. ben ne ses yaptım ne köpeğe baktım, zaten karanlık ödüm de bir tarafımda panik haliyle hızımı bile artırmadım olduğum gibi devam ettim en sonunda bıraktılar, ısırma veya ısırmaya teşebbüs etmediler ama yine de kafama takıldı. acaba imkan gördüklerinde ısırırlar mı yoksa eğlencesine mi kovalıyorlar. eğer ısırabilirlerse bir dahakine inip yürüyeceğim.

imkan bulularsa dedim de yani hızları gayet uygundu paçamdan kapmaya dediğim gibi. köpek bisikletin önüne falan geçirdi yani kafasını.

ısırmazlar sanırım ya.

• Çok nadiren saldırabilme ihtimalleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Çok nadiren saldırabilme ihtimalleri var.
    her canlıda var o ihtimal zaten.
  • onların bölgesine girmişsin ve senı tehtıt olarak goruyorlar ayrıca bu yaptıkları seni sınamak
    köpekler asla unutmazlar uzaktanda tanırlar,2 cı seferde şansın olmayabilir
  • Bisiklet diyorlar kiralıksa bi tur binelim diyorlar anlamıyorsun
  • Bi dahakinde ışık hızıyla geç ne olduğunu anlamasınlar 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Isırırlar
    Nadiren de değil. Sık sık olan birşey.
    Köpekler geceleri kafayı yiyor, dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 26 Aralık 2019; 3:53:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni sahilde köpek grubu kovalamıştı takmadım ben, sonra bırakıyorlar peşini ısırma olayı vs olmaz yani merak etme.şÖYLE OLDU bi kadın köpek gezdiriyor sisli hava hiç unutmam suadiye sahiliydi heralde veya sonrası maltepede olabilir.Kadının etrafında 7-8 köpek abartmıyorum geçtim yanlarından biri hırladı sonra havladı baktım hepsi havlıyor kovalıyorlar beni ben normal süratliyim ama sis var arkama baktım kadın kayboldu ama nasıl bağırıyor korktu çünkü ısırcaklar sandı ama bisikletin o sisli havada lastiklerinden çıkan ses köpekleri rahatsız etti heralde ondan kovaladılar sonra geçtim gittim bi gib olmadı yani :D
    korkmadım ama ciddi anlamda bir an dedim heralde paçadan tutup düşürcekler ısıracaklar beni güvenmemekte lazım korkmamakta.

hatta ogün resim bile çektim hava sisi bu durumdaydı...
    Bisiklet ve Köpekler

• Hocam başıma çok geldi bağırarak küfür et kaçıyorlar

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Çok nadiren falan değil daha bu yaz bir sokak köpeği kicimdan bir öpücük aldi 2 tane aşı yaptılar.Sahibi aşılı falan dedi ayrıca bir halt da yapmadım geçerken ısırdı

• Salak salak havlıyorlar

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Bisiklet diyorlar kiralıksa bi tur binelim diyorlar anlamıyorsun
    Adam boğaz derdinde sen sabri abinin viyadüğünün derdindesin

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:41 >
  • Bence inme normal hızında devam. Kimse ısırmayacaklarını garanti edemez.

• Köpekler taşıtların sizi kaçırdığını düşündüğü için kovalarlar, kurtarmaya çalışıyorlar yani seni

• Havlayan köpek ısırmaz derler ki doğrudur.Onlar genelde oyun amaçlı arabaların ve bisikletlerin arkasından koşarlar.Eğer seni tehdit olarak görselerdi zaten ısırırlardı fakat kendinde diyorsun bisikletin önüne geçip sana baktıkları halde birşey yapmamışlar.Burada da bisikletlerin arkasından koşuyorlar.Köpekleri bilenler sakin sakin yoluna devam ederken telaşlananlar sanki boğazlanıyorlarmış gibi feryat ediyorlar.Kısacası sakin olmak ve yola devam etmek gerek.Köpekten ziyade insanın panik olması insana zarar veriyor.

Ama elbette bu dikkatli olmayın anlamına gelmiyor.Dikkatli olun fakat panik yapmayın.Hayvan ısıracaksa zaten ısırır o an kurtuluşun olmaz.Sakin olmak lazım.Paniklersin,garip garip sesler çıkarırsın hayvan bu kez hakikaten korkar kendini tehdit içinde hisseder o zaman belki ısırır.Ayrıca akşamları yabancı mahallelerdeki köpeklerin olduğu yerlerden geçmeyin.Akşam olunca hepsi bölgelerini koruma telaşına düşüyor.

• hızlı giden bir şey görünce yarışır gibi oyun oynuyor bazı köpekler belki ondan kovalamışlardır

• Köpek sahibi olarak söylüyorum ısırma ihtimali vardır.yavaşça yanın dan geçerseniz hiç bir şey olmaz ama panikleyip taş atmaya ya da hızlı gitmeye devam ederseniz ısırabilirler. Kaçtığınızı zannedip içgüdüsel olarak yapıyorlar.bazende sahibi sizi kurtarmak için çıkarsa köpek onu gördükten sonra sahibinden destek aldığını zannedip saldırabilir.tabi birazda insanlardan kaynaklıda olabilir çünkü daha önce kovalamayan köpeği kızdırıp bu şekilde olmasına sebebiyet verebiliyorlar.

Not:havlayan köpek ısırmaz diye bir şey yok ısırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 26 Aralık 2019; 9:45:4 >
  • Genelde pek bişey yapamazlar, yapmazlar.

Ancak arkadaşların yazdığı gibi, hayvan bu, belli olmaz, atlayabilir, saldırabilir. Baktınız çok saldırgan görünüyor, durmak en güzeli. Durunca onlar da yatışıyor.

Bazen "hoşt" falan diye bağırmak bile yetebiliyor, bi anda korkup gidiyorlar.

Bir ara ben üstlerine sürüyordum. 1-2 bisiklet forumunda yazınca sözde hayvanseverler sanki eziyormuşum muamelesi yaptılar ama aslında en güzel yöntemlerden biri. Direkt kaçıyorlar ve havlamayı kesiyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.